Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları - 5sCarRental

Blog

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları


Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları

Uzun Dönem Araç Kiralamanın Avantajları

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama firması olarak uzun dönem araç kiralamanın avantajlarını konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Uzun dönem araç kiralama hakkında detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Araçlar hayatımızın vazgeçilmezleri haline gelmiş bulunmaktalar. Otomobillerimiz, günlük yaşantımızda hemen hemen her anımızda bize eşlik eden değerli yardımcılarımızdır. Aracımız olmadığı zaman hep bir zorlukla karşılaşırız. Bu sebep dolayısıyla artık aracımızı yanımıza almadan markete bile gitmiyoruz. 

 

Eskiden uzun yola çıkılırken bir ihtiyaç olarak görülen araçlar şimdiler de ise hayatımızın her dakikasında yanımızdan ayıramadığımız bir hale gelmiştir. Araçlar artık lüks istekler olmaktan çıkmış ve önemli bir ihtiyaç haline gelmiş bulunmaktadır. 

 

 Araba Satın Almak Yerine Kiralamayı Düşündünüz mü?

 

Günümüz de artık çoğu insan toplu taşıma araçlarına mesafeli davranıyor. Büyük bir kesim ise taksi kullanmak yerine daha avantajlı olan bir yol keşfetti. Siz deuzun dönem araç kiralama hakkında bilgi sahibi olduktan sonra fikirleriniz tamamen olumlu yönde değişecektir.

 

Özellikle işletmelerin birinci tercihi araçları satın almaktan oldukça uzaktır. İşletmelerin neredeyse hemen hemen hepsi uzun dönem araç kiralama sistemi ile çalışmaktadırlar. Bu sistem oldukça karlı ve tasarrufludur. 

 

Siz de bütçenizden tasarruf ederek İstanbul Havalimanı araç kiralama sistemini kullanabilirsiniz.

 

 Uzun Dönem Araç Kiralama Nedir?

 

Bizim çoğunlukla filo kiralama olarak tanımladığımız uzun dönemi kapsayan araç kiralamalarına verilen isimdir. Kiraladığınız aracı 1 yıl ve üzeri bir süreyle kullanmanız gerekmektedir. Genel olarak işletmeler şirket çalışanları için uzun dönem araç kiralama hizmetinden faydalanırlar.

 

Firmamız sizin için her zaman olduğu gibi uzun dönem araç kiralama konusunda da en uygun fiyatları sunmaktadır. 

 

 Uzun Dönem Araç Kiralama Kimler Tarafından Tercih Edilir?

 

Uzun bir yola çıkacağı zaman kiraladığı araçta, kendi aracının konforu yaşamak isteyen kişiler tercih edebilirler. Tatil zamanlarında İstanbul Havalimanı araç kiralama sistemi oldukça fazla tercih edilmektedir.

 

Aynı zaman da kullanıcılar için günlük araç kiralamaya oranla uzun dönem araç kiralama çok daha avantajlı ve cazip fiyatlarla elde edilmektedir. 

 

İşletmeler de çalışanları için kiralamış oldukları araçlar için herhangi bir sigorta veya servis bakım ücreti için ödeme yapmazlar. Araç satın almaktansa kiralamaları işletmeler için daha karlı ve avantajlı olmaktadır. 

 

 Uzun Dönem Araç Kiralamak Avantajlı mı?

 

Başka bir şehirde veya ülkede seyahatte olduğunuzu düşünürsek kendi aracınız olsa bile uzun dönem araç kiralama servisinden yine de yararlanırsınız. Seyahat esnasında taksi ile uğraşmak hem çok maliyetli hem de oldukça zahmetli olacaktır. 

 

Siz ise firmamızın size sunduğu İstanbul Havalimanı araç kiralama servisini kullanarak kendi aracınızın konforunda seyahat edebilirsiniz.

 

Hem de uzun süreli olarak kiraladığınız araçlar size daha uygun bir maliyete gelmiş olurlar.

 

Hatta araçların kasko, sigorta, muayene ve vergi gibi maliyetleri de işin içine katılacak olursa bunları da ödemeyeceğiniz için oldukça kar elde etmiş olursunuz.

 

 Araç Kiralamada Yeni Dönem

 

Artık sadece firmalar değil bireysel olarak da insanlar filo kiralama dediğimizuzun dönem araç kiralama sistemini fazlaca tercih ediyorlar. Siz deİstanbul Havalimanı araç kiralama sisteminin farkını göreceksiniz. 

 

 Okulların açılmasıyla birlikte sadece çocuklarını okula götürmek isteyen velilerin bile tercih ettiği bir sistem haline gelmiştir. 

 

 Tek Bir Araca Bağımlı Kalmayın

 

Siz de tek bir araç alıp sürekli aynı arabayı kullanmak istemiyorsanız eğer araç kiralama olayı tam da size göre demektir. Kendinize sürekli farklı arabalar deneme imkanı sunan araç kiralama sistemi ile siz de tek bir araç satın alıp sürekli onu kullanmak yerine bir sürü aracı test etme imkanı bulursunuz. Siz de hayalinizdeki araçlar için İstanbul Havalimanı araç kiralama sistemini tercih edebilirsiniz.

 

Hatta kiralama sistemi sayesinde birçok aracı satın almaktan daha cazip fiyatlarla kullanmış olursunuz. Siz de cazip fiyatlar için İstanbul Havalimanı araç kiralama sistemini tercih edebilirsiniz.