Opel Corsa Özellikleri Opel Corsa Özellikleri - 5sCarRental

Blog

Opel Corsa Özellikleri


Opel Corsa Özellikleri

Avrupa’da 2020 yılı satın alınması en mantıklı binek otomobili ödülüne layık görülen Opel Corsa marka binek araçları araba kiralama İzmir firmaları tarafından da sıklıkla filolarına eklenen bir model olmaktadır. Opel Corsa araçlarının bu kadar çok tercih etmelerindeki sebepler içerisinde Opel Corsa’nın sahip olduğu birbirinden farklı özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler ise şu şekilde açıklanmaktadır.

 Opel Corsa Tasarım Özellikleri 

 Alman tasarımının en göz alıcı örneklerinden birisi olan yeni Opel Corsa’lar Mükemmel detayları ve kusursuz hatları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Sportif ve atletik bir görünüme sahip olan yeni Opel corsa'lar genç neslin ilgisini çekecek özelliklere sahip olmaktadırlar Bu sebeple araba kiralama İzmir firmaları tarafından genç müşterilerine hitap edecek özellikleri bünyelerinde bulundurmaktadırlar. 

 Sportif ve atletik tasarımlı pekiştirecek özellikler arasında İlk sırayı 17 inç büyüklüğündeki Elmas kesim jantlar almaktadır. Ayrıca Corsa’nın sahip olduğu Çift çıkışlı krom Egzozlar da son derece ilgi çekici olmaktadır. 

 Opel Corsa ların bu kadar ilgi çekici olmasının diğer bir sebebi ise lüks bir deneyim yaşatmalarıdır . Bu modelde kullanılan bütün ayrıntılar ince bir zevkin ürünü olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunların yanında Kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanan yeni Opel Corsa'lar sürücülerin ve yolcuların yüksek bir deneyimi yaşamalarını sağlamaktadır. Müşterilerin deneyimlerini önemseyen araba kiralama İzmir firmaları bu sebeplerden dolayı kilolarına yeni Opel Corsa’ları eklemektedirler.

 Sürücü odaklı olarak geliştirilen kontrol panelleri sayesinde hem güvenli hem de keyifli bir sürüş deneyimi yaşanmaktadır. Opel Corsa alırım tasarımları içerisinde bulunan panoramik camlar ise Daha geniş bir iç Hacim hissi yaratmaktadır Ayrıca Opel Corsa’ların sahip olduğu Beyaz ve siyah tavan seçenekleri çok daha şık bir model olmasını sağlamaktadır.

 Opel Corsa'nın Sahip Olduğu Yenilikler 

 Ön Farlar

 Yeni Opel Corsa'nın sahip olduğu farlar sayesinde Yolları daha geniş bir şekilde aydınlatmaktadır. Bu geniş aydınlatma sayesinde Özellikle gece yolculukları daha güvenli bir hale gelmektedir. Corsalarda kullanılan farların bir diğer özelliği ise yolun kusursuz bir şekilde aydınlatması olmaktadır. Bütün bu özellikler araba kiralama İzmir firmaları ve müşterilerinin güvenlikleri için oldukça önemli olmaktadır.

 Şerit koruma Özelliği

 Şerit koruma özelliği artık birçok araçta bulunmakla birlikte Opel Corsa bu özelliği bir adım öne taşımıştır. LKA sistemi Sayesinde tehlikeli süreçlere araç otomatik olarak tepki göstermektedir. Bu tepkiler sayesinde şerit dışına araçlar otomatik bir şekilde kendi şeritlerine yönlendirilmektedir. Şerit değiştirme uyarı sistemi ise Şeritten istemsiz bir şekilde çıkmanız durumunda uyararak tekrar kendi şerefinizle girmenize olanak sağlamaktadır. O özelliklerini devreye girebilmesi için ellerin direksiyon simidinde durma zorunluluğu bulunmaktadır. Sahip olduğu bu özellikler bile araba kiralama İzmir firmaları tarafından tercih edilmeleri sağlamaktadır.

 Geri Görüş Kamerası

 Geri görüş kameraları artık park etmek için en çok kullanılan ekipmanlar arasında yerini almış bulunmaktadır. Opel Corsa'nın sahip olduğu geri görüş kamerasının en büyük özelliği ise 180 derecelik bir görüşe sahip olmasıdır. Özel yılında panoramik bir görüşe sahip olan geri görüş kamerası ile fark etmek son derece kolay olmaktadır.

 Aktif Acil Frenleme Sistemi

 Opel Corsa sahip olduğu yenilikler arasında aktif acil frenleme sistemi de bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde araç yayaları otomatik olarak görür ve sürücülerin yavaşlamasını sağlar. Trafik güvenliğinde yayaları da hesaba katan Corsa'lar Bu sebeple araba kiralama İzmir firmaları tarafından tercih edilmektedirler. 

 Ön Çarpışma İkazı

 Opel Corsa lardaki diğer bir geçiş ön çarpışma ikazı olmaktadır. Bu sistemi sayesinde İle araç arasındaki belli bir mesafede sistem otomatik olarak sürücüleri uyarmaktadır. Bu şekilde yayaların ve araçların güvenliği sağlanmaktadır. 

 Dijital Gösterge Tablosu

 Opel Corsa'larda bulunan dijital gösterge tablosu sürücülerin rahatlıkla görebileceği bir şekilde konumlandırılmıştır. Son derece detaylı olan dijital gösterge tablosu sayesinde sürücüler süreçlerin her detayını yakalayabilmektedirler. Bu detaylar arasında hız, navigasyon ve Çok daha fazla bilgiye erişebilmektedirler. 

 Multimedya Sistemleri

 Keyifli bir yolculuk yapmanın en önemli öğelerinden birisi de şüphesiz ki multimedya sistemleri olmaktadır. Araba kiralama İzmir firmaları tarafından bu özelliğinin bulunması önemli olmaktadır. Opel corsalarda ise 10 inç ekrana sahip multimedya sistemleri bulunmaktadır. Ayrıca bu sistemler Apple carplay ve Android auto destekli olmaktadırlar.

 Üstün Konfor Seçenekleri İle Opel Corsa’lar

 Üstün konforu ve güvenliği kullanıcılarına sunan Opel Corsa’ların Bu keyfi yaşatmak için birçok öğesini modellerine eklemiş bulunmaktadırlar. Bu özellikler arasında ise şunlar bulunmaktadır.

 Isıtmalı Koltuklar

 Kış mevsiminde yapılan yolculukları çok daha keyifli hale getirmek için Opel Corsa, ön koltukları için Isıtma Sistemi tasarlamış bulunmaktadır. Önceden ısıtılabilen bu koltuklar ile kış aylarında yolculuk yapmak çok daha keyifli bir hale gelmiş durumdadır. 

 Genişleyen Bagaj Hacmi

 Araba kiralama İzmir firmalarından kiralanan araçların büyük bir çoğunluğu tatil amacı taşımaktadır. Bu sebeple seçilen araçların bagaj geniş olması son derece önemli olmaktadır. Opel Corsa’ların sahip olduğu arka koltukların katlanabilir özelliğe sahip olması dolayısıyla artan bir bagaj hacmine sahip olmaktadırlar. 

 Arka koltukların katlanmamış hali ile hacmi ise 309 litre olmaktadır. Opel Corsa'ların sahip olduğu bagajı hacmi ile birçok valizi içine sığdırabilmektedir. 

 Elektronik İklim Kontrollü Otomatik Klima

 Dört Mevsim kullanılan araçların sürüş deneyimleri için klima olmazsa olmaz elemanlar arasında yer almaktadır. Müşterinin sürüş deneyimlerini önemseyen araba kiralama İzmir firmaları tarafından Opel Corsa'nın bu kadar çok tercih edilmesindeki bir diğer sebep ise bu araçların sahip oldukları elektronik iklim kontrollü otomatik klima olmaktadır. Bu klimaların en büyük özelliği aracın içerisindeki ısıyı otomatik olarak ayarlamaları olmaktadır.

 Opel Corsa’nın Sahip Olduğu Sürüş Dinamikleri

Motor

 Yılın en iyi motor geliştiricisi unvanına sahip olan Opel Corsa, sürüş performansı ve yakıt verimliliğinde de rakiplerinin önüne geçmiş durumdadır. Motor seçenekleri arasında ise hem benzinli hem de dizel seçenekleri bulunmaktadır. Benzinli ya da dizel olması fark etmeksizin Her zaman düşük yakıt sarfiyatına sahip olan Opel Corsa'lar Bu sebeple sıklıkla tercih edilmektedirler. 

 Özellikleri arasında bulunan start-stop özelliği de kullanımı kolaylaştıran başka bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu özellik sayesinde ışık gibi sebeplerle yapılan duraklamalarda motor kendini otomatik olarak kapatmakta ve Daha sonrasında gaza basıldığında otomatik olarak çalışmakta ve yoluna devam etmektedir. Bu özelliği gereksiz yakıp harcamalarının önüne geçmektedir.

 Şanzıman Özellikleri

 Sportif ve atletik görüntüsünü zarafet de buluşturan Opel Corsa’lar, Bu özelliklerini şanzıman adayan bulunmaktadırlar. Kullanımı oldukça konforlu olan vites seçenekleri ile sürüş deneyimini arttırmaktadırlar.

 Opel Corsa’ların direksiyonlarının arkasında bulunan kulaklıkçıklar sayesinde Sportif bir sürüşe olanak tanımaktadır. Şanzıman özellikleri arasında bulunan bir diğer ayrıntı ise 8 İleri Vites görüşüne sahip olmasıdır. 

 Sahip olduğu özellikler ile göz dolduran yeni Opel corsa'lar, müşterilerinin memnuniyetlerini önemseyen araba kiralama İzmir firmaları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle genç ve dinamik kesimi toplayan bu modeller en sürüş deneyimi bakımında hem de güvenlik bakımından oldukça fazla özelliğe sahip olmaktadırlar. Yüksek alman teknolojisine sahip olan Opel Corsa'lar aynı zamanda göze de hitap eden tasarımı ile müşteriler tarafından çok istenilen bir araç olarak araç kiralama firmalarının karşısına çıkmaktadırlar.