Mg Cars Modelleri Mg Cars Modelleri - 5sCarRental

Blog

Mg Cars Modelleri


mg-cars-modelleri

MG, 1924 yılında otomobil alanında üretimlerine başlamış Britanya kökenli bir üreticidir. 2005 yılına kadar ürettiği spor arabalar ile ilgi gören marka daha sonrasında Çinli bir firma tarafından satın alınmıştır. Son dönemlerde sürdürülebilir bir yaşam için elektrikli ve hibrit model araçları ile dikkat çekmektedir.

 MG cars modellerinde yüksek güvenlik enerji ve yakıt verimliliği ile daha birçok yenilikçi teknolojiyi sunmaktadır. Suv segmentinde araçlar üreten mg geri alım garantisi, 7 yıl garanti ve daha birçok özelliği ile pazarda önemli bir yer tutmaktadır. Mg cars modellerine firmamızın araç kiralama hizmeti ile rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

MG ZS 

 Yeni MG ZS modeli 1.5 litre hacimli benzinli motoru ile dikkat çekmektedir. Ayrıca hiç bir şekilde trafiğe takılmama özelliği sayesinde hızlı bir ulaşım sunmaktadır. ZS modeli bagajında 0 elektrikli katlanabilir bisikleti ile trafik çilesine son vermeyi hedeflemektedir. Ayrıca güvenli şasi teknolojisi ile sürücü ve konuklarının güvenliğini en üst seviyede sağlamaktadır.

 ZS kamera ve donanımları ile güvenli bir sürüş imkanı sunmaktadır. Ayrıca sportif suv görünümü ile çarpıcı bir dış tasarım sunmaktadır. Dış tasarımda yeniliklerin haricinde iç tasarımda da konfor ve teknolojiyi sizlere sunmaktadır. Bu anlamda iç tasarımda bulunan Apple CarPlay ve Android Auto teknolojisi bulunan 10.1 inc büyüklüğünde dokunmatik ekranı bulunmaktadır. 

 ZS modelinde bulunan rahat ve geniş iç tasarım sayesinde size ve sevdiklerinize ev yolculuklarınızda ev konforu sunmaktadır. MG ZS modelinde birçok farklı renk ve donanım seçenekleri sunulmaktadır.

MG ZS EV

 ZS EV modeli ZS modelinin elektrikli motor teknolojisine sahip olan versiyonudur. Birçok anahtar teslim özelliği ile sınıfında öne çıkmaktadır. Euro NCap testlerinden 5 yıldız alarak sınıfının ve alanının en iyi aracı olarak öne çıkmaktadır. ZS EV oto pilot sistemi ile teknolojik sürüş deneyimini sizlere sunmaktadır.

 ZS EV çarpıcı dış tasarımı ve son teknoloji motoru ile öne çıkmaktadır. ZS EV 263 KM menzile 8,2 saniyede 100 km hıza ulaşma özelliği ile dikkat çekmektedir. Ayrıca Türkiye' de bir ilk olan geri alım garantisi ile elektrikli araç kullanımının kolaylıkları ve avantajları anlatılmaktadır. Ayrıca geri alım garantisi sayesinde aracınızın ikinci el fiyatını da garanti altına alarak ilerleyen dönemlerde düşüneceğiniz modellerden indirim kazanabilirsiniz.

 ZS EV modelinde en büyük sorun olan şarj ünitesi sorunu tamamen ortadan kaldırılmıştır. Mg cars ayrıca 7 yıl ya da 150 bin km garantisi ile alanında bir ilk olma özelliğine sahiptir. MG ZS EV modeli alan kullanıcılar için hediye olarak wallbox şarj üniteleri dağıtımı yapılmaktadır. 

MG E-HS

 MG E-HS çift motorlu teknolojisi ile hem yakıttan tasarruf etmenizi sağlarken hem de alanında birçok yeniliği kullanıcılarına sunmaktadır. E-HS modelinde 1.8 litre benzinli motor ve elektrikli motor bulunmaktadır. Bu sayede kullanıcılara gelişmiş bir teknoloji sunulmaktadır. Ayrıca sınıfının önemli özelliklerinden olan otomatik pilot sistemi ve 10 vitesli otomatik şanzıman seçeneği ile yüksek güç sağlanabilmektedir. 

 E-HS modelinde yer alan Otomatik pilot teknolojisi büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Güvenlik testlerinden 5 yıldız alan teknoloji güçlü ve dinamik bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Ayrıca hibrit motor teknolojisi ile büyük oranda yakıt verimliliği sağlanmaktadır. MG E-HS modeline birçok farklı renk ve donanım seçeneği ile sahip olabilirsiniz. 

MG Marvel R 

 Marvel R, doğa dostu bir model olarak dikkat çekmektedir. 0 elektrikli motora sahip aracımız gerek hızlı gerekse güçlü olması ile dikkat çekmektedir. Marvel R modeli 2022 yılında Türkiye yollarında olacak 0 elektrikli suv segmentinde bir araç olarak dikkat çekmektedir. Marvel R yüksek tork gücüne sahip muhteşem bir güç kaynağıdır. 

 Marvel R 402 km menzile sahip, AWD üç motor teknolojisi, gelecekten gelen dış tasarımı ve iç tasarımı ile yenilikçi bir oluşturmaktadır. Marvel R sınıfının en önemli güvenlik donanımı ve sıfır emisyon seçeneği ile dikkat çekmektedir. 

MG Valueguard 

 MG Türkiye' de bir ilk olarak geri alım garantisi sunmaktadır. Bu özellik sayesinde hem aracın ikinci el piyasası koruma altına alınmış hem de alanında bir ilke imza atmıştır. MG doğan trend güvencesi ile yollardaki eviniz olmaya çalışmaktadır.