İstanbul'da Gezilecek Yerler İstanbul'da Gezilecek Yerler - 5sCarRental

Blog

İstanbul'da Gezilecek Yerler


İstanbul'da Gezilecek Yerler

İstanbul'u Kiralık Araçlarla Gezin

Türkiye’nin açık hava müzesi özelliğine sahip İstanbul şehri, yaz aylarında turistlerin tercihidir. Turizm ve ticaretin merkezi İstanbul’da gezilecek yer çoktur. Ayasofya Camii, Sultan Ahmed Camii, Kız Kulesi, Dolmabahçe Sarayı ve Marmara Denizi plajları, İstanbul’un belli başlı gezilecek mekanlarıdır. İstanbul Havalimanı araç kiralama seçenekleriyle, İstanbul turu yapabilirsiniz. Kiralık araç hizmeti, sizin için konforlu yolculuk imkanı sunmaktadır.

 Ulaşımın Konforlu Seçeneği Rent A Car

 İstanbul’u birleştiren, Avrupa ve Asya kıtasını birleştiren İstanbul Köprüsü, İstanbul’un simgesi haline gelmiştir. Tablolara ve resimlere konu olan köprü, her zaman trafiğin yoğun olduğu bir yerdir. Araç kiralama seçenekleriyle, şehrin gezilecek yerlerini kısa sürede gezebilirsiniz.

 5400 hektar alana sahip Belgrad Ormanı, İstanbul’un akciğeridir. Bu büyük şehrin güzelliklerini kısa sürede gezmek için, İstanbul Havalimanı araç kiralama programını tercih etmek daha doğru olur. Sıra dışı özel tasarımlı vip transfer araçlarla Polonezköy Tabiat Parkı’nı gezebilirsiniz.

 Kanlıca Beykoz bölgesinde bulunan Mihribat Korusu, tabiat harikası bir yerdir. Nevşehirli İbrahim Paşa’nın yatırdığı koruluk, mükemmel deniz manzarasına sahiptir. Ayrıca beyaz, pembe ve sarı köşkten oluşan Emirgan Korusu, gezilecek harika yerlerden biridir. Oto kiralama seçenekleriyle Emirgan Korusu’nun yanı sıra, Gözdağı Korusu’nu da gezebilirsiniz. Beykoz, Çubuklu, Feritpaşa ve Otağtepe Fatih korusu da gezilecek mekanlar içerisinde yer almaktadır. İstanbul Havalimanı araba kiralama yöntemleri, turistler için en çok tercih edilen yöntemdir.

 İstanbul’un Parkları

 Gezilecek mekan bakımından çok zengin olan İstanbul, park kültürü çok geniş olan bir şehirdir. Yıldız, Gülhane, Fenerbahçe, Maçka, Bakırköy Botanik ve Nezahat Gökyiğit Botanik parklar, gezilesi yerlerdir.

 Doğal güzelliği ile insanı etkileyen İstanbul, çok özel bir şehirdir. Osmanlı’nın başkenti İstanbul, Şile Saklıgöl, Taşdelen Mesire, Kulindağ Dağ Evi ve Kilimli Koyu gibi doğal güzelliklere sahiptir. İstanbul Havalimanı Araba Kiralama seçenekleriyle, aynı günde bütün parkları gezebilirsiniz. Nefis manzarası ve doyumsuz havasıyla İstanbul’u İstanbul yapan bütün güzellikler turistlerin tercihi haline gelmiştir.

 Tabi güzellikler sadece bunlarla sınırlı değil. İstanbul’un adaları da etkileyici atmosfere sahiptir. Büyükada, Burgazada, Kınalıada, Heybeliada ve Sedef Adası, görülmeye değer adalardır. Sizin yerinize misafirlerinizi Havalimanından alan transfer şoförleri, gezilecek yerler konusunda tecrübelidir. Misafirleriniz için özel İstanbul turu düzenleyebilirsiniz. Bunun için lüks ve konforlu kiralık araçları tercih edebilirsiniz.

 Gezilecek Tatil Beldeleri

 Tablolara konu olan İstanbul, gezilecek yer konusunda en zengin şehirdir. İstanbul rent a car seçenekleriyle gün içerisinde onlarca gezilecek yeri rahatlıkla gezebilirsiniz. Şile, Ağva, Riva, Poyrazköy ve Kilyos gibi doğa harikası yerler turistlerin tercihi haline gelmiştir. Doğa harikası bu mekanlara ulaşım imkanı mevcuttur.

 Denize kıyısı olan İstanbul’un plajları da meşhurdur. Büyükada Yürükali Plajı, Heybeliada Ada Plajı, Ayazma Plajı, Kilyos Baykuş Plajı, Kilyos Burç Plajı, Kilyos Tırmata Plajı, Florya Menekşe Plajı ve Yeşilköy Çiroz Plajı, denize girilecek yerlerdir. Bütün bu mekanlar halka açıktır ve güvenle denize girilen yerlerdir. İstanbul’un bu mükemmel doğasını İstanbul rent a car filosuyla gezebilirsiniz.

 Müzeleri de Unutmamak Gerekir

 İstanbul’u gezmeye karar verdiyseniz müzeleri gezmeden turu bitirmeyin. Rahmi Koç Müzesi, Sakıp Sabancı Müzesi, Pera Müzesi, Beşiktaş JK Müzesi, Madame Tussauds İstanbul Müzesi, Vehbi Koç Vakfı Sadberk Hanım Müzesi, Masumiyet müzesi, İstanbul Deniz Müzesi ve Galata Mevlevihane Müzesi, müzeseverleri beklemektedir. Birden fazla yeri aynı günde gezebilmenin en pratik yolu araba kiralamadır.

 Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Beyoğlu Sanat Galerisi, ve İstanbul Modern gibi sergiler ve saraylar, gezilecek yerler arasında yerini almaktadır. Sabiha Gökçen Araba Kiralama kategorisinde kiralanan araçlarla İstanbul’u gezmek bir ayrıcalıktır. İstanbul müzeler ve tarihi mekanlar şehridir. Bu şehirde gezmek çok zordur ve özel araç olmadan gezmek imkansızdır.

 AVM'ler ve Sosyal Tesisler

 Türkiye’nin en büyük şehri olan ve Osmanlı’ya başkentli yapan İstanbul, geze geze bitirilemez. İsfanbul Eğelence ve Yaşam Merkezi, İstanbul Akvaryum, Kidzania ve Kidzmondo gibi sosyal tesisler, şehir stresini atmada birebirdir. Gezmek için Sabiha Gökçen Araba Kiralama programından faydalanabilirsiniz. Metropol özelliğine sahip İstanbul, gezilecek yerler konusunda çok zengindir.

 Rent a car seçenekleri olmadan gezilecek yerler kısa sürede gezilemez. Toplu taşıma araçlarıyla veya sıradan ulaşım seçenekleriyle İstanbul’u gezmek imkansızdır.

 İstanbul’un diğer önemli bir özelliği gösteri merkezleridir. Beşiktaş Kültür Merkezi, Caddebostan Kültür Merkezi, Bostancı Gösteri Merkezi, Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Tim Taslak Show Center, Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Sahnesi, Cahide Müzikholü ve Küçük Çiftlik Park gibi yerleri kiraladığınız araçla gezebilirsiniz. İstanbul kiralık araba sektöründe araçlar sözleşmeli verilmektedir.

 Alışverişin Merkezi İstanbul

 Dünyanın en ünlü alışveriş merkezleri İstanbul’da yer almaktadır. Unıq İstanbul, İstinye Park AVM, Trump Towers AVM, City’s Nişantaşı Avm, Kanyon AVM ve Cevahir AVM, alışveriş dünyasının kalbinin attığı yerlerdir. Tarihi yerler konusunda zengin olan İstanbul, nefis havasıyla insanı büyüleyen bir şehirdir.

 Tarihi yerler kategorisinde İstiklal Caddesi, kartpostallara ve tablolara konu olmuştur. Dekor dünyası İstiklal Caddesi’ni tercih etmektedir. Eminönü, Dragos Tepesi, Bebek Sahili ve Pierre Loti Tepesi, turistlerin uğrak mekanıdır. İstanbul kiralık araba dünyası, özel araç konusunda pratik bir çözümdür. İstanbul’un vapurları, martıları ve yaz akşamları, şiirlere konu olmuştur. Taşını sıksanız tarih fışkırır bu şehirde.

 Osmanlı Eserlerini Saymakla Bitiremeyiz

 Osmanlı denildiğinde İstanbul, İstanbul denildiğinde Osmanlı akla gelir. Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi ve Kültür Merkezi, Tophane Meydan Çeşmesi, Tarihi Mode İskelesi, Su Köşkü, Küçük Çamlıca Köşkü, Kır Kahvesi, III. Ahmed Çeşmesi, Haseki Hamamı ve Çinili Hamam gibi eserler tarihi özelliklere sahiptir. Kiralık araba İstanbul araçlarıyla bu tarihi mekanları gezebilirsiniz. Sultan Ahmed Meydanı, Topkapı Sarayı, Anadolu Hisarı, Rumeli Hisarı ve Mısır Çarşısı gibi daha sayamadığımız yüzlerce tarihi eser İstanbul’a özeldir.

 Bütün Güzellikler Bu Şehirde Toplanmış

 Saraylar, çeşmeler, camiler, hamamlar ve daha birçok tarihi eser, İstanbul’un doğası ile buluştu. İstanbul’un doğası ile buluşan bu güzellikler, yaz aylarında turist akınına uğramaktadır. Ticaretin ve turizmin merkezi İstanbul, özel araç olmadan gezilmesi imkansız bir şehirdir. Sorunsuz bir şekilde bu şehri gezmek istiyorsanız, kiralık araba İstanbul filosunu tercih etmelisiniz.

 Şoförlü araç kiralama seçeneklerinin yanı sıra özel araç kiralama kategorisi de turistlerin tercihidir. Rent a Car hizmetinin tercih edilme sebepleri şunlardır:

 1- Toplu taşıma araçlarıyla uğraşmadan lüks ve konforlu bir şekilde İstanbul'u gezebilirsiniz.

 2- Rent a car filosundaki araçlar kaskolu olduğu için artı bir ücret ödemiyorsunuz. Trafik cezaları, park ücretleri ve köprü geçişleri gibi konularda müşteri sorumludur. Aracın muayenesi, vergisi ve sanayi bakımı, firma tarafından karşılanmaktadır.

 3- Zamanınız kısıtlıysa ve çok yeri gezmek istiyorsanız en iyi seçenek rent a car filosudur.

 4- Ailece bavul taşımadan gezmenin en kolay yolu araç kiralamadır.

 Profesyonel araçlar içerisinden istediğiniz aracı, günlük, aylık ve yıllık kiralayabilirsiniz. Araç kiralama işlemlerinde, araç tercihini istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Sedan, hactback ve aile tipi araç seçeneklerinden istediğiniz modeli hemen kiralayabilirsiniz. Kiralama süresi, sözleşmede belirtilen sürede başlamaktadır. Aracı sözleşmede belirtilen kiralama süresi sonunda teslim etmelisiniz.