Havalimanı Araba Kiralama Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Havalimanı Araç Kiralama


Havalimanı Araç Kiralama

Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun ve Antalya olmak üzere Türkiye’nin 5 büyük şehrinde havalimanı araç kiralama hizmeti veren 5SCarRental siz değerli müşterilerine son model bakımlı, hijyenik ve full kaskolu araçlarıyla hizmet vererek uçaktan iniş sonrasında ulaşım derdinizi ortadan kaldırıyor. Havalimanı araba kiralama hizmeti sayesinde özellikle iş seyahatleri ya da yurtdışından gelen yolcuların günlük ya da haftalık araç ihtiyaçlarını karşılayan firmamız size daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına sürekli araç filosunu genişleterek yenilemektedir.

Havalimanı araç kiralama hizmetimizde farklı araç seçenekleriyle hizmet vererek herkese özel araç imkanı sağlayabiliriz. Araç kiralama hizmetimizi tercih ederken ofislerimizin bulunduğu şehirlerde doğrudan iletişime geçerek istediğiniz bir aracı teslim alabilirsiniz. Ofislerimizin bulunduğu şehirde yaşamıyor ve kısa bir ziyaret için geliyorsanız bu durumda internet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir istediğiniz bir aracı sitemizden inceleyerek tercih edebilirsiniz. Web sitemiz üzerinden araç kiralama hizmeti alırken 3 adımda rezervasyon işlemlerinizi tamamlayabiliyorsunuz aracınızı sadece havalimanından değil istediğiniz başka bir adresten de teslim alabiliyorsunuz. Ancak bize belirtmeniz gereken şey aracınızı nereden teslim almak istediğiniz olmalıdır.

Havalimanından Araç Kiralamak

Havalimanı araç kiralama konusunda tecrübe ve kurumsallık çok önemlidir. Özellikle başka bir şehirden geliyorsanız rezerve etmiş olduğunuz aracınızın mutlaka belirtilmiş olan gün ve saatte hazır olması gerekir. Kurumsal olmayan firmaların size bunun garantisi vermiş olması pek mümkün olmayacaktır. Genelde bunun sözünü verirler ancak ellerinde araç olmadıklarında çeşitli bahaneler uydurularak sizi havalimanında bekletebilirler.

Havalimanında şehir merkezine ulaşım toplu taşıma ile ellerinizde valizler varsa çok zor olacak bir konudur. Bunun için tercih genelde bu yönde yapılmaz. Biz bulunduğumuz şehirlerdeki tüm havalimanlarına zamanında araç teslimi yaparız. Hangi aracı kiralamak istiyorsanız rezerve ettiğiniz araç size mutlaka teslim edecektir.  Filomuz içerisinde 500’ün üzerinde araç seçeneği mevcuttur. Araçlarımız firmanızın ya da ailenizin her turlu ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Araç kiralama sırasında isterseniz şoförlü seçeneğimizde mevcuttur. Aracımız belirttiğiniz sure boyunca size şoförlü olarak temin edilecektir.