Uzun Dönem Sıfır Araç Kiralama - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama Uzun Dönem Sıfır Araç Kiralama - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama - 5sCarRental

Blog

Uzun Dönem Sıfır Araç Kiralama - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama


Uzun Dönem Sıfır Araç Kiralama - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama

Uzun Dönem Sıfır Araç Kiralama - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama firması olarak uzun dönem sıfır araç kiralama konusunda sürücüleri bilgilendirmek istedik. Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

İstanbul'un Pendik ilçesinin sınırları içerisinde yer alan Sabiha Gökçen Havalimanı Türkiye'nin en kalabalık kentinin ikinci havalimanıdır. Gerek iş seyahati yaptığı için gerek ise turizm amaçlı olarak kenti ziyaret eden binlerce misafirin ihtiyaçları doğrultusunda İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama sistemi ile ilgili bir bilgi arayışı mevcuttur. Sabiha Gökçen Havalimanı günlük giden ve gelen yolcu sayısı altmış binin üzerinde olan bu havalimanı ülkedeki en yoğun yolcu trafiğine sahip yerlerinden biridir.

 

 Giderek Artan Uzun Dönem Sıfır Araç kiralama talebi

 

Yurt içinden ve yurt dışından İstanbul'a gelen kişiler ulaşımlarını rahat şekilde sağlayabilmek için sık sık uzun dönem sıfır araç kiralama seçeneğini edeler. Bireysel ve şirket olarak araç kiralamaların ve belirli bir süreliğine kendine ait bir araca sahip olma talebinin git gide artması araç kiralama sektörünün hızla büyümesine ve gelişmesine sebep olmuştur. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama taleplerini karşılayacak bir çok firmayı bünyesinde barındırmaktadır. 

 

 Güvenilir şekilde sıfır araç kiralama yöntemleri 

 

Bu noktada güvenilir şekilde araç kiralamak için dikkat edilmesi gereken önemli hususlar vardır. Uzun dönem sıfır araç kiralama yaparken tercih edilen şirketin kiralama sürecinde üstlenmesi gereken sorumluluklardan olan vergi, sigorta, yedekleme gibi işlemlerin yasal şekilde yürütebilmesi gerekmektedir. Seçilen şirketin sorumluluklarını yerine getirmesi ve uzun dönem sıfır araç kiralama sırasında yol yardım ve lastik yönetimi konularında kişilere destek vermesi güvenilirlik açısından önemlidir. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetlerini güvenli şekilde sunmaktadır. 

 

 Sıfır araç kiralama fiyatları ne kadardır?

 

Özellikle şirketlerin tercih ettiği ancak bireysel olarak da tercih edilebilen uzun dönem sıfır araç kiralama çok fazla avantaj barındıran bir sistemdir. Uzun dönem araç kiralama bir yılın üzerinde yapılan kiralamaları kapsamaktadır ve birçok şirket bu hizmeti sunmaktadır. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama olanakları arasında fiyat kiralanacak süreye kiralanacak araçların modeline araçların yakıt tüketimine ve kiralanan sezona göre değişmektedir. 

 

 Sıfır araç kiralamanın avantajları

 

Kişiler ve şirketler araç kiralama yaparken ödeme planı baştan belirlendiği için bütçe kontrolünün yapabilmesi kolaylaşır. 

 

Herhangi bir aksaklık yaşandığında araçların onarımı ve araç bakımı hakkında destek alınabilir. 

 

Uzun dönem sıfır araç kiralama yapmanın bir diğer avantajı ise vergi ve sigorta gibi yasal konularda kiralama şirketinin çözüm ortağı olarak sorumluluk alabilmesidir. 

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yaparken birçok avantaja sunabilir.

 

Bireysel olarak uzun dönem araç kiralamak mümkün 

 

Uzun dönem araç kiralama hizmetini sadece şirketlere sunulmamaktadır. Bu seçenek genellikle şirketlerin tercih ettiği bir çözüm olmasının yanı sıra bireysel olarak da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama olanağı sayesinde yapılabilmektedir. Örneğin tarım sektöründe çalışan bireyler sezonluk uzun dönem araç kiralama yapmayı tercih edebilirler.

 

 Araç kiralarken gereken belgeler nelerdir?

 

Tüm araç kiralamaları yasal işlemleri ve takip edilmesi gereken prosedürleri gerektirmektedir. Uzun dönem sıfır araç kiralama için de gereken belgeler vardır. Bu belgeler kiralama yapacak kişinin bireysel kiralama mı yoksa şirketi içi filo kiralaması mı yapacağına göre değişmektedir. Bu yüzden İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama yapmadan önce gerekli belgeleri hazır bulundurmak yapılacak olan işlemi daha hızlı hale getirmek için gereklidir. Araç kiralama yaparken kimlik fotokopisi, imza beyannamesi şirketler için vergi levhası, ticaret sicil gazetesi gibi belgelerin gerektiği bilinmektedir. 

 

 Havalimanında araç kiralama kolaylığı 

 

Günümüzde pek çok kiralama şirketinin büyük havalimanlarında ofisleri bulunmaktadır. Bireyler ve şirketler daha önceden görüşme sağlayarak sıfır araç kiralama için gereken belgeleri öğrenebilir veya internet üzerinde irtibat kurarak kolaylıkla ve hızlıca araç kiralama yapabilirler. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama açısından kişilerin zorlanmayacağı bir yerdir Havalimanında birçok araç kirama şirketiyle temasa geçmek mümkündür. Kiralama şirketlerinin sağladığı hizmetler sayesinde uçuşların hemen ardından kişilerin havalimanından çıkmalarına gerek dahi kalmadan araç kiralayarak özel araç konforu yaşamaları mümkündür.