Uzun Dönem Araç Kiralamada Yanlış Bilinenler Uzun Dönem Araç Kiralamada Yanlış Bilinenler - 5sCarRental

Blog

Uzun Dönem Araç Kiralamada Yanlış Bilinenler


Uzun Dönem Araç Kiralamada Yanlış Bilinenler

Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama hizmetini duydunuz ancak bu zamana kadar böyle bir hizmet almadığınız için kulaktan dolma bilgilere sahipsiniz. Hatta bu bilgiler daha önce hiç uzun dönem araç kiralamamış insanlar tarafından dillendirilir. Gerçekte ise durum bilinenin tam tersidir. Yani Uzun dönem araç kiralama ile ilgili biraz araştırma yaparsanız durumun hiçte sanıldığı gibi olmadığını görürsünüz. Biz de Ankara oto kiralama firması olarak konuyla ilgili detaylı bilgi verelim istedik.

Uzun dönem araç kiralama hizmetinde doğru bilinen yanlışlar nelerdir?

Sadece büyük şirketler bu hizmetten yararlanır.

Belki de bilinen en büyük yanlış budur. Çünkü insanlar uzun dönem araç kiralama hizmetinin sadece şirketler tarafından yapılabildiğini düşünüyor. Bunu düşünmeye neden ise belli bir sermayenin olması gerektiği. Yani bu hizmetin pahalı olduğunun sanılması. Oysaki Ankara oto kiralama hizmetinde önemli olan konu şirketin büyüklüğü ya da ne kadar çok harcamasının olduğu değildir. Her sektörden firma, çiçeği burnunda bir yatırımcı ya da çalıştığınız şirkette bireysel bir kullanıcı da olsanız bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

İhtiyacınız olmayan bir araç alırsınız.

Kesinlikle hayır uzun dönem araç kiralama hizmetinde her şey sizin istediğiniz gibi olur. Bunun için kiralamak istediğiniz aracı ihtiyacınıza uygun olacak şekilde seçersiniz.  Yapmanız gereken ilk iş aracı ne amaçlı kullanacağınızı belirlemeniz. Ankara oto kiralama firmamız 5SCarRental çalışanları size bu konuda gerekli desteği verecektir. Örneğin aracı ne amaçla kullanacağınız ve ne kadar süre talep ettiğiniz gibi sorular belirlenecek olan  araç ya da araçlar konusunda yön gösterici olacaktır.

İstediğiniz Modeli kiralayamazsınız.

Ön yargılı düşüncelerden biri de istediğiniz model bir aracı kiralayamayacağınız konusundadır. Hayır, siz sitemize giriş yaptığınız da araç filomuz bölümünden istediğiniz araçları görebilir ve seçebilirsiniz. Araçların kiralanmasıyla ilgili gerekli şartlar açık bir şekilde belirtilmiştir. Yani siz istediğiniz bir aracı seçersiniz.

İndirim ya da kampanya olmaz

Araç kiralamada sözleşmelerin tamamı hazırlanırken ihtiyaçlar belirlenir ve teklifler yapılır. Her teklifte önerilmiş olan araçlar belli olmuştur. Eğer ki siz kiralama aşamasında ek taleplerde bulunmuşsanız örneğin (çocuk koltuğu, başka bir şehre teslim gibi) bunlar değerlendirilerek sizin için en uygun fiyat teklifi belirlenmiş olur. İndirim konusunda ise uzun dönem araç kiralama günlük araç kiralamadan çok daha ekonomik bir çözümdür.