Uzun Dönem Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Arabalar Uzun Dönem Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Arabalar - 5sCarRental

Blog

Uzun Dönem Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Arabalar


Uzun Dönem Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Arabalar

Uzun Dönem Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Arabalar 

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama firması 5s CarRental olarak uzun dönem araç kiralamalarda en çok tercih edilen arabalar konusunda bir blog ele aldık. Peki uzun dönem araç kiralamalarda en çok tercih edilen arabalar hangileri? Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Hayatımızın her anında bize kolaylık sağlayan ve bizim de vazgeçilmezlerimiz haline gelen araçlar, her daim bize fayda sağlarlar. Biz de artık günlük hayatımızda nereye gidersek gidelim mutlaka ilk tercihimiz araba ile yolculuk yapmak oluyor. Hem araç kullanarak yolculuk yapmanın rahatlığı ve verdiği özgürlük hissi de başka bir ulaşım aracında mevcut değil.

 

 Siz de tercihinizi İstanbul Havalimanı araç kiralama yönünde yapabilirsiniz.

 

 Başka bir şehir de olduğunuz zamanlar da veya yurtdışın da olduğunuz zamanlarda kendi aracınız yanınızda olmayabilir. Uzun yola çıkarken kendi aracınızı yanınıza almak istemiyor ve başka bir araçla seyahat etmek istiyor olabilirsiniz. Son zamanlar da giderek popüler olan araç kiralama giderek yaygınlaşmaktadır. 

 

 Popüler araçlara İstanbul Havalimanı araç kiralama servisi ile ulaşabilirsiniz.

 

 Hadi şimdi birlikte bakalım uzun dönem araç kiralama da en çok tercih edilen araçlar hangileri olmuş?

 

 Uzun Dönem Araç Kiralamada En Çok Tercih Edilen Arabalar :

 

 1 - Fiat Egea:

 

 Kiralama konusunda en çok tercih edilen araçlar listemizin en başında Fiat Egea bulunmaktadır. Fiat 2017 yılında Egea markası ile çok yüksek satışlar yaptıktan sonra bir çok araç kiralama markası bu marka ve model araçlardan fazla bir şekilde temin etmişlerdir. Hala da çok fazla tercih edilme oranına sahiptir. Görüntüsüyle ve kullanımıyla sizin isteklerinizi oldukça karşılayacak bir arabadır. Siz de en çok tercih edilen araçlara İstanbul Havalimanı araç kiralama yoluyla ulaşabilirsiniz.

 

 2 - Renault Symbol:

 

 Listemize ikinci sıradan giriş yapan Renault markasına ait Symbol modeli iç hacmi oldukça büyük ve rahat bir arabadır. Özellikle aile ile birlikte çıkılacak tatiller için en fazla tercih edilerek kiralanan model olma özelliğini taşır. Ekonomik sürüş imkanı sunan araç bize geniş bagaj kapasitesiyle de tam bir tatil aracı olduğunu gösteriyor. Ekonomik sürüşler için İstanbul Havalimanı araç kiralama servisini kullanabilirsiniz.

 

 3 - Hyundai i20:

 

 Siz de aracınızı kullanırken konfor seviyesi yüksek bir araç kullanmak istiyorsanız, listemize 3 numaran giren Hyundai i20 tam da size göre bir araçtır. Hem sürüş esnasında yüksek bir konfor sağlayan araç rahatlığıyla çok fazla tercih edilmektedir. Hem de çevre dostu olarak görülen otomobil, gereksiz olarak yakıt tüketimini de en aza indirmiş bulunmaktadırlar. 

 

 4 - Ford Focus:

 

 Kişisel sürüş asistanı bulunduran bu araç güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanız için bire bir olduğunu düşündüğümüz bir araçtır. İsmini çok duyduğumuz ve çok fazla tercih edilen araç klasik bir aile aracı özelliğini taşımaktadır. Siz de ailenizle yapacağınız yolculuklar için İstanbul Havalimanı araç kiralama servisini kullanabilirsiniz.

 

 5 - Opel Astra Sedan:

 

 Mükemmel görüntüsü ve keyifli sürüş deneyimi ile size araç sürmenin en keyifli halini yaşatacak olan Opel Astra, kiralık araçlarda en çok tercih edilen modeller arasında kendine bir yer edinmiş durumdadır. En keyifli sürüşler için İstanbul Havalimanı araç kiralama sizin de tercihiniz olsun.

 

 6 - Fiat Linea:

 

 Sizin de kiralamak için tercih ettiğiniz araç Fiat markasının Linea modeli ise en çok tercih edilen araçlardan birisini seçmiş olacaksınızdır. Kendinize bir iyilik yapın ve kaliteyi uygun fiyatlarla İstanbul Havalimanı araç kiralama servisini tercih edin.

 

 7- Renault Clio:

 

 Listemiz de kendine ikinci kez yer bulan Renault, bu sefer de Clio modeliyle karşımıza çıkmaktadır. Siz de güvenli sürüşün keyfini yaşamak istiyor iseniz uzun yola çıkarken tercih edebileceğiniz araçlar listesine Renault Clio ' yu ekleyebilirsiniz.

 

 8 - Peugeot 301:

 

 Sportif bir görünüme sahip olan araç uzun yol için kiralananlar listesinde her ne kadar son sırada bulunuyor olsa da tercih edilme oranı oldukça fazladır.