Ucuz araç kiralama - Ucuza Kiralamak İstediğiniz Araçlar Full Kaskolu Mu?

Ucuz araç kiralama - Ucuza Kiralamak İstediğiniz Araçlar Full Kaskolu Mu? - 5sCarRental

Blog

Ucuz araç kiralama - Ucuza Kiralamak İstediğiniz Araçlar Full Kaskolu Mu?


Ucuz araç kiralama - Ucuza Kiralamak İstediğiniz Araçlar Full Kaskolu Mu?

Ucuz araç kiralama - Ucuza Kiralamak İstediğiniz Araçlar Full Kaskolu Mu?

 

Rent a car kaskoları, araç kiralama şirketlerinin yaptırmaları mecburi olan kasko türüdür. Ucuza araç kiralama yapmak isteyenlerin de aldığı arabaların rent a car firmaları tarafından kaskosu yapılmalıdır.

 

 Hangi Araçlarda Kasko olmalıdır?

Kiraya verilen tüm araçların kasko yaptırılması gerekmektedir. Ucuz araç kiralama işlemlerinde de rent a car firmaları araçların kaskosunu yapmalıdır. 

 

Ucuz araç kiralama yapılan araçlarda da sürücünün sürekli değişmesi durumundan dolayı kaza ya da hırsızlık riski fazla yaşanmaktadır. Bunun neticesinde normal kaskolara oranla maliyeti çok daha yüksek olmasından dolayı (Normal kaskodan en az 3 veya 4 katı daha fazla ücret alınıyor) birçok kiralama şirketi tarafından yaptırılmaz.

 

 Rent a car kaskoları bulunmayan kiralık araçlarla yapılacak kaza sonucu neler yaşanır ?

 

Rent acar kaskosu bulunmayan ucuz araç kiralama ile meydana gelebilecek kazalarda sigorta firmaları aracın kiralık otomobil olduğunu tespit etmesiyle, oluşmuş hasarı ödeme sorumluluğu ortadan kalkmaktadır. Bunun nedeniyse ticari amaçlı kullanılan araca hususi kasko yapılmasındandır. Rent a car kaskosu olmayan araçların uğrayacağı hasarlarda araçların ruhsat sahibi gerçek kişiyse kişinin kendisi ya da birinci derece akrabaları, aracın ruhsat sahibi şirketse şirket sahibi veya SSK’lı resmi çalışanlarından birine, kazaya karışan araçların sürücüsü değilse bile hasar dosyası incelemeye alınmaktadır.

 

İnceleme sonucunda aracın 0 kiralık bir araç olarak kullanıldığı tespit edilerek sigorta şirketinin hasarı ödeme sorumluluğu ortadan kalkmaktadır. Ucuz araç kiralama ile araç kira sözleşmesi yapan şirket, bu hasar bedelinin tamamını aracı kiralayan kişiden talep edebilme hakkına sahiptir. Kiralamış olduğunuz aracın kaskosu varsa böyle bir sorunla karşılaşmazsınız. Yani rent a car kaskosu bulunan araçları kiralayan insanların daha sonra nedensiz bir şekilde problemler yaşamalarını önler.

 

Unutmayalım ki, bedel ödeyerek yapmış olduğunuz ucuz araç kiralama işlemlerinde gereksiz sorun yaşamamak için, muhakkak kurumsal bir firma ile çalışıp, kasko poliçesi ve sigortası olan şirketleri tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Bir aracın kaskolu olup olmadığını sorgulamak için plakasını sigorta şirketine sorup ya da aracın sigorta poliçesine bakılarak öğrenmeniz mümkündür.

 

 Muafiyetsiz araç kiralama hizmeti

 

Yola çıkan ya da çıkacak her aracın, en az diğer araçlar ya da insanlar gibi unsurları kapsayabilen zorunlu üçüncü şahıs sigortalarına sahip olması gerekmektedir.

 

5s CarRental kiralama bedeline, yasalar çerçevesinde aracı, araç içerisinde bulunan alan kişileri ve üçüncü şahısları kapsayacak şekilde sigortaya dahil etmektedir. Ayrıca araçlar için hasar sigortası CDW ya da muafiyetli hırsızlıklarda buna dahildir.

 

Eğer ucuz araç kiralama için tam kapsamlı olacak şekilde bir sigorta arıyorsanız, tüm ofislerimizde muafiyetsiz şekilde araç kiralama olanakları sağlayan sigorta hizmetlerini bulabilirsiniz. Bu opsiyonu tam kayıp gibi durumlarda oluşabilecek herhangi bir masrafı veya tutarını sıfıra indirmek için de kullanabilirsiniz. Böyle durumlarda hasarlarınız çalınmaya ve hırsızlığa karşı yapılan sigorta ile karşılanacaktır.

 

 Tam kapsamlı veya muafiyetsiz bir sigortayla araç kiralamak

 

Sigorta, araçta oluşacak herhangi bir hasarı kapsayabilen ve sizlere 24 saat aralığında yol destek hizmeti de sunan bir sigortadır. Bununla beraber muafiyet bedeli yoktur, kartınızdan herhangi bir depozito ile ilgili bedeli bloke edilemez. Ucuz araç kiralama yapmak isteyenler için rezervasyon sırasında web sitemizden üzerinden bu hizmetin bedelini görebilmektesiniz.

 

 Rezervasyonunuzda sigortayı nasıl seçebilirsiniz?

 

Kiralamak istediğiniz günlerle birlikte istediğiniz lokasyonu da girdiğinizde filomuzdan tercih etmiş olduğunuz araçların tipini ve tarifelerini seçebilirsiniz. Ucuz araç kiralama için ek ücret ödemeden 5s CarRental kiralama ofislerinden, web sitesinden ve kurumsal çağrı merkezimizden rezerve edebilirsiniz.

 

 Sigortanın Avantajları

 

 -Araçlar için tam kapsamlı bir koruma

 -Muafiyet yok, kartınızdan herhangi bir depozito bedeli çekmek yok

 -Kiralama süreniz boyunca ücretsiz yol yardımı

 -Oluşabilecek her tür hasara karşı koruma

 -Sınırsız km

 

 Araç kiralamalarınızda tam kapsamlı sigorta

 

Bu tür sigortalar, kiraladığınız araçları kullanırken karşılaşabileceğiniz bir olay karşısında sizlere en geniş kapsamlı korumayı verebilen sigortalardır. 

Araç kiralama içerisine dahil hırsızlık sigortası ve kasko ile çalınma ve kaza sonu hasar ile ilgili hiçbir şekilde endişelenmenize gerek kalmaz. Çünkü araçta oluşacak her hasara karşı kendinizi korumuş olursunuz.