Kiraladığınız Aracı Nasıl Değiştirirsiniz? – Ucuz Araç Kiralama

Kiraladığınız Aracı Nasıl Değiştirirsiniz? – Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Kiraladığınız Aracı Nasıl Değiştirirsiniz? – Ucuz Araç Kiralama


Ucuz Araç Kiralama

Kiraladığınız Aracı Nasıl Değiştirirsiniz? – Ucuz Araç Kiralama

 

Ulaşım sorununun ortadan kalkmasına yardımcı en önemli hizmetler arasında yerini alan araç kiralama sektöründe firmalar arttıkça rekabet de artış gösterdi. Hal böyle olunca kurumsal firmaları bularak araç kiralama da önem kazandı. Zamanında bakımı yapılan lüks araç hizmetleri sunabilen firmalar daha çok tercih edilir oldu. Havalimanı ulaşımı açısından da oldukça yarar sağlayan araç kiralama sektörü araç alım zorunluluğunu da ortadan kaldırdı.

 

Alanında uzman personellerimiz ile destek veren ucuz araç kiralama hizmeti de veren firmamız kurumsal anlayış ile hareket etmektedir. Bu bakımdan müşteri memnuniyet ve çıkarlarını da önemsemek suretiyle geliştirilen kurallara bütünüyle uyum sağlamıştır. Firmamız deneyimli personelleri ile iletişime geçmeniz halinde istemiş olduğunuz aracın birebir aynısını temin etmekteyiz. Şayet araç değişimi istiyorsanız bunun için aracın müsait olması olması gerekmektedir.

 

Araç tesliminde kişilerin tercih etmiş olduğu modelin birebir aynısını temin açısından firmamız titizlik göstermektedir. Aracı kiralayıp kullanmaya başladığınız andan itibaren kullanım süresi dolmaksızın ucuz araç kiralama hizmetleri veren firmamız değişim gerçekleştirilmemektedir. Kullanım süresinin ardından bir başka araç ile yola devam etmeniz sağlanmaktadır.

 

 Online Ucuz Araç Kiralama Değişim Şartları

 

Araç kiralama yapmak istediğiniz lokasyon kiralama yapmayı istediğiniz tarihi seçmek suretiyle dilediğiniz yer ve zamana uygun olan kiralık araçların tümü listelenir. Listelediğiniz sonuçlar içerisinden tercih edeceğiniz marka ve model için dilerseniz hemen kirala butonuna basmak suretiyle rezerve etmiş olursunuz. Rezerve işleminin ardından ucuz araç kiralama seçeneklerinde aracı değişimi istemeniz halinde alanında uzman personellerimizden destek almak şartıyla bilgi alabilirsiniz.

 

Aracınızda herhangi bir problem çıkması durumunda da aynı segment araç ile değişim gerçekleşecektir. Bu nedenle ucuz araç kiralama işlemini başlatmadan önce seçmiş olduğunuz aracın incelemesini yapmanızda yarar vardır. Kiraladığınız aracı aynı segment veya daha üst segment araba ile değiştirme imkanınız bulunmaktadır. Yalnız talep ettiğiniz aracın müsait olması gerekmektedir. Talep ettiğiniz araç müsait olmadığı taktirde firma yetkililerinin önerdiği araçlardan biriyle de değişim talebi edebilirsiniz.

 

 Havalimanı Ucuz Araç Kiralama Seçenekleri

 

Havalimanından rezerve ettiğiniz aracı uçağın rötar yapması durumunda da ucuz araç kiralama firmamızdan kolaylıkla teslim alabilirsiniz. Uçak iniş saatlerini takip eden firmamız geliş saatinize ayarlamak suretiyle aracınızı belirlenen noktaya getirmektedir. Bu sayede uçağınız geç gelmiş olsa da toplantıya yetişme olanağı bulursunuz.

 

 Kiraladığım Ucuz Araç Modeli Farklı Gelir mi?

 

Araç kiralama seçenekleri arasında ucuz araç kiralama firması olarak müşteri memnuniyet odaklı hizmet vermekteyiz. Bu nedenle müşterilerin istemiş olduğu aracın bire bir aynısı ile hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Ancak hizmet aksaklığı olmaması adına bazı durumlarda aracın bire bir aynısı gönderilememektedir. Böyle zamanlar da kişilere istemiş oldukları aracın bir üst segmenti temin edilmek suretiyle hizmet sağlanır.

 

 Kiraladığım Araç Sigortalı mı?

 

Firmamız bünyesinden kiraladığınız tüm araçlar Hasar Sorumluluk güvencesi ile müşteri kullanımına sunulmaktadır. Kaskonun yanı sıra araçlar çalınma, çarpma, hırsızlık, çarpılma gibi risklere karşı koruma altına alınmıştır. Sigorta şartlarını yerine getirdiğiniz sürece kaskodan yararlanmak mümkün olmaktadır. Ancak kaza sonrasında tespit tutanağının en kısa sürede firmamıza iletilmesi gerekmektedir.

 

 Rezervasyon İptal veya Değişikliği Halinde Ne Yapmalıyım?

 

Firmamız ile iletişime geçmeniz halinde yaptırmış olduğunuz rezervasyon durumunda müsaitlik ve onay dahilinde değişiklik söz konusu olmaktadır. Ya da ek ürün ekleme veya çıkartma mümkün kılınmıştır. Ancak bu değişiklikler fiyat farkını karşılamanız taktirde ucuz araç kiralama değişiklik mümkün olabilir. Şayet değişikliği onaylayarak fiyat farkını kabul etmiş olursunuz.

 

Ön ödemeli rezervasyonda kiralama tarihine 24 saatten az bir süre kalmış ise ve iptal edilmesini isterseniz iptali söz konusu olmaksızın aracın alış saatinden başlamak suretiyle 3 saat içerisinde teslim alınmaması halinde kira ücreti iade edilmesi söz konusu değildir. Araç kiralama seçenekleri arasında aracın değişimi veya iadesi söz konusu ucuz araç kiralama ile alacağınız bilgiler doğrultusunda araç bedelinin ödenmesi şartı bulunmaktadır.

 

 Ucuz Kiralık Araç Değişim Ücretleri

 

Kiralık araç değişiminde şayet bir üst segment araca binmeyi isterseniz firma ile iletişime geçebilirsiniz. Araç kira bedelini ödemek suretiyle bir üst segmentte araç fiyat bedeli alınmaktadır. Firmamız uygun fiyat garantisi ile müşteri memnuniyet odaklı hizmet vermektedir. Kiralamış olduğunuz aracın bir alt segmenti ile değişim söz konusu olmamaktadır. Değişim şartlarını kabul etmediğiniz taktirde araç iadesi söz konusu olmamaktadır.