Ucuz Araç Kiralamak İstiyorsanız, Bu Yazıyı Mutlaka Okuyun – Ucuz Araç Kiralama

- 5sCarRental


Ucuz Araç Kiralama

Ucuz Araç Kiralamak İstiyorsanız, Bu Yazıyı Mutlaka Okuyun – Ucuz Araç Kiralama

 

Gündelik hayatımızda çoğu kez havalimanına yetişmek, tatile gitmek, uzaktan gelen misafirleri karşılamak adına araç kiralamaya ihtiyaç duyarız. Peki, araç kiralamadan önce nelere dikkat etmeliyiz?

 

 Araç Kiralamak Artık Hayatın Bir Parçası

 

 Günümüzde bir ihtiyaç hâline dönüşen araç kiralama hem bireysel hem de kurumsal yapılmaktadır. Bu işte en dikkat edilmesi gereken nokta ise ucuz araç kiralama hizmetinin zaman kaybetmeden hangi firma tarafından güvenilir şekilde yapıldığını bulmaktır. Ülkemizde özellikle turizmin yoğun olarak yaşandığı yaz aylarında araç kiralamaya duyulan talep artmaktadır.

 

 Araç Kiralamak Neden Avantajlı?

 

 Son yıllarda benzine yapılan zam ve araç fiyatlarındaki artış da düşünüldüğünde ucuz araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak tüketiciye daha büyük avantajlar sunmaktadır. Pek çok araç günümüz piyasasında değerinin çok üstünde satılmaktadır. 5s CarRental araç kiralama firması ise sizlere uygun fiyatlarla ve profesyonel ekibi ile istediğiniz marka ve modeli kiralama imkânı sunmaktadır.

 

 Araç Kiralamadan Önce Neler Yapılmalıdır?

 

 Seyahate çıkmadan veya şehir içi trafiğine girmeden önce araç kiralarken mutlaka dikkat edilmesi gereken bazı durumlar vardır. Mevcut kiralama firmaları birbirleri ile karşılaştırılarak ucuz araç kiralama konusunda müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve bu konuda uzman bir ekiple çalışan, marka ve model noktasında da müşterilerinin beklentilerini karşılayacak 5s CarRental araç kiralama firması tercih edilmelidir.

 

 Araç Kiralama ile Birlikte Hangi Hizmetleri Alırsınız?

 

 İnsanlar özellikle kasko, sigorta, vergi gibi ek masraflardan mümkün olduğunca kurtulabilmek adına ucuz araç kiralama firmalarına yönelmektedirler. Günlük ya da aylık kiralama, havalimanından transfer, şoförlü araç kiralama veya ucuz araç kiralama sistemi ile uzun dönemli araca sahip olma kiralama şirketlerinin müşterilerine sundukları önemli hizmetlerin içinde yer almaktadır. Müşteriler güvenilir ödeme işlemlerinin ardından uygun marka ve modeller arasından seçim yaparak temiz, bakım işlemleri yapılmış araçlarını istedikleri tarihler içerisinde firma yetkililerinden teslim almaktadırlar. 

 

 Araç Kiralamak İsteyen Biri Hangi Şartları Yerine Getirmelidir?

 

 Araç kiralamak isteyen bir sürücünün ehliyeti en az iki yıllık olmalı ve kiralamayı gerçekleştirecek olan kişi 20 yaşını doldurmuş veya bunun üstünde olmalıdır. Bu şartları yerine getirmiş olan kişinin tek yapması gereken ucuz araç kiralama konusunda güvenilir bir firmayı ziyaret etmek olmalıdır.

 

 Neden 5s CarRental Firması Araç Kiralamada Tercih Edilmelidir?

 

 Hemen her sektörde olan firma kirliliği ne yazık ki ucuz araç kiralama sektöründe de mevcuttur. Kiralama işlemini gerçekleştirmek isteyen kişi bu kirliliğin içinde profesyonel bir ekiple çalışan 5s CarRental gibi alanında uzman bir firmayı tercih etmelidir. Firma ucuz araç kiralama hizmetinin ardından araç teslimi sırasında müşterilerinden aldıkları aracın deposunu dolu getirmelerini beklemez; istenen, müşterinin aracı aldığı depo seviyesinde firma yetkililerine teslim etmesidir. Firma tarafından uygulanan tek yön ücreti ile araç teslimleri başka bir şehirden de yapılabilmektedir ayrıca eksik yakıt konusunda da belli bir hizmet ücreti ve yakıt farkı alınmaktadır. Kiralama sırasındaki toplam hizmet bedeli kiralamayı gerçekleştiren kişinin kredi kartından güvenlik işlemleri gözetilerek yapılmakta kiralama sözleşmesinde belirtilenler arasında aracı, kiralayan sürücü ve ek sürücüler dışında birinin kullanmaması gerektiği yer almaktadır. 

 

 Kiralanan Araçla Trafik Cezası veya Kazalar Olması Durumunda Ne Yapılmalıdır?

 

 Güvenilir bir firmadanucuz araç kiralama işlemini gerçekleştirdiniz ancak aracınızla trafik kazası geçirdiniz bu durumda ilk yapılması gereken kazaya karışan diğer aracın sürücüsü ile bir tutanak doldurmadan mevcut firma yetkililerine haber vermek ve diğer oluşan mini hasarlar için de beyan formu doldurmaktır. 5s CarRental gibi alanında uzman olan firma müşterilerine ucuz araç kiralamhizmetini en güvenilir ve temiz şekilde sunmaktadır, firma diğer araç kiralama firmalarında olduğu gibi trafik cezaları noktasında mevcut prosedürü izlemektedir. Trafik cezaları sonucunda sürücüye kesilen ödeme makbuzlarından araç sürücüsü sorumludur. Ek masraflar araç teslimi sırasında yine sürücü tarafından karşılanmaktadır.

 

 Neden Müşteri Memnuniyeti?

 

 Araç kiralama firmaları arasında 5s CarRental firmasını üst sıralara taşıyan temel etken, firmanın kendi bünyesinde uyguladığı müşteri anket formları ile ucuz araç kiralama hizmetlerinde müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmasıdır.

 

 Kiralanan araçla uzun bir zaman geçirileceği düşünüldüğünde firma müşteri zevk ve beğenilerini göz önünde bulundurarak mevcut araç filosunu kurmuştur. Müşterilere ise ailesi veya arkadaşları ile temiz, bakımlı, konforlu bir araçta, güvenilir bir firmanın ellerinde seyahatinin tadını çıkarmak kalmıştır.