Birden Fazla Kişi Aynı Kiralık Aracı Kullanabilir Mi? – Ucuz Araç Kiralama Birden Fazla Kişi Aynı Kiralık Aracı Kullanabilir Mi? – Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Birden Fazla Kişi Aynı Kiralık Aracı Kullanabilir Mi? – Ucuz Araç Kiralama


Ucuz Araç Kiralama

Birden Fazla Kişi Aynı Kiralık Aracı Kullanabilir Mi? – Ucuz Araç Kiralama

 

Uçakla başka bir şehre gittiğinizde, havaalanı içinden ucuz araç kiralama yapabiliyorsunuz. Kiraladığınız araçla, havaalanında aktarma yapma ve zaman kaybetme durumu yaşamadan istediğiniz yere gidebiliyorsunuz. Kiraladığınız aracı sizden başkası veya sözleşmede belirttiğiniz ek sürücüden başkası kullanamıyor. Bu hususa çok dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde cezai işleme tabi tutulabiliyorsunuz.

 

 Hangi Havaalanlarından Araç Kiralayabilirsiniz?

 

 Uçaklar, hızlı ve konforlu olmaları nedeniyle sadece iş dünyası tarafından değil, rahatını ve zamanını önemseyen herkes tarafından tercih ediliyor. Fakat genellikle havaalanlarının şehir merkezlerinden uzak olmaları, toplu taşıma araçlarıyla aktarma yapılması sıkıntı oluşturabiliyor.

 

 Havaalanlarında aktarma beklemek veya ticari taksi tutmak yerine ucuz araç kiralama yapabilirsiniz. 5S CarRental’in İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Samsun, Kayseri, Trabzon havaalanlarında ofisi bulunuyor. Bu ofisleri kullanarak ucuz araç kiralama yapabilirsiniz.

 

 Araç Kiralamada Dikkat Edilecek Husus

 

 İnternetten, telefondan veya ofisten ucuz araç kiralama yapabilirsiniz. Kiralama işlemini bir kişi gerçekleştiriyor. Yani tek kişi, aile veya arkadaş grubu da olsanız kiralama bir kişi adına yapılıyor. Bu doğrultuda aracı da kiralayan kişi kullanmak zorundadır. Bu bilginin ışığında birden fazla kişiyseniz, aracı kim kullanacaksa o kişinin kiralama işlemini yapması en doğrusudur.

 

 Kiralanan araçlar ful kasko, hırsızlığa karşı sigorta gibi teminatlı olduğundan kiralayan kişi bir sorunla karşılaşmıyor. Fakat kiralayan kişi dışında olası kaza veya tespitlerde 2250 Türk Lirasından başlayan cezai müeyyideler uygulanıyor. Böyle bir tatsız durum yaşamak istemiyorsanız aracı kim kiraladıysa onun kullanmasına önem vermelisiniz.

 

 Araç Kiralamada Ek Sürücü Paketi Alabilirsiniz

 

 Kiralık araçları kiralayan dışında başka birinin kullanabilmesi belirli şartlara bağlıdır. İnternet, telefon veya ofiste ucuz araç kiralama işlemi gerçekleştirirken, sizden başka birinin de aracı kullanmasını istiyorsanız Ek Sürücü Paketi satın almanız gerekiyor. Bu paket 156 Türk Lirasıdır. Bu paketi satın alarak, istediğiniz kişinin adını sözleşmeye ekliyorsunuz. Sınırsız kilometre garantisiyle siz ve ek sürücü kiraladığınız aracı gönlünüzce kullanabiliyorsunuz.

 

 Kiralayan kişi ve ek sürücü dışında aracı üçüncü kişiler kullanamıyor. Bunun için yeni bir ek paket de satın alamıyorsunuz. Araç kiralarken bu hususa çok iyi dikkat etmeniz gerekiyor.

 

 Araç Kiralama İşlemini Nasıl Yapabilirsiniz?

 

 Ucuz araç kiralama işlemini farklı yollardan en hızlı şekilde yapabilirsiniz. 0538 046 17 36 whatsapp, 0549 225 25 55 çağrı hatlarından veya www.5scarrental.com internet sitesinden kiralama işlemini yapabilirsiniz. Bu yöntemlerle ister rezervasyon isterseniz ücretini ödeyerek kiralama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

 

 Havaalanına indikten sonra da havaalanı içinde bulunan ofisten de kiralama yapabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus ihtiyacınız olan aracı ve kiralama sürecini iyi belirlemenizdir. Sizden başka birinin de aracı kullanmasını istiyorsanız ek paket satın almayı da unutmayınız.

 

 Ek paket satın almadığınız müddetçe kiraladığınız aracı sizden başka kimse kullanamıyor. Olası kaza durumunda veya başka birinin kullandığının tespiti durumunda sözleşmede geçen sigorta teminatları ortadan kalkıyor.