Türkiye'deki En İyi Kamp Alanları – Ucuz Araç Kiralama

Türkiye'deki En İyi Kamp Alanları – Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Türkiye'deki En İyi Kamp Alanları – Ucuz Araç Kiralama


Türkiye'deki En İyi Kamp Alanları – Ucuz Araç Kiralama

Türkiye'deki En İyi Kamp Alanları – Ucuz Araç Kiralama

 

Türkiye’de ucuz araç kiralama, coğrafi çevresi tüm güzel manzaraların tadını çıkarmanızı sağlıyor. Hava, deniz, güneş ışığı ve doğa hayatımızın özgünlüğünü kanıtlıyor. Tatil sizin için; doğa ile iç içe, yani kamp anlamına geliyorsa bu yazımızı yıldızlı notlarınıza ekleyebilirsiniz. Bu yazı da, daha önce gittiğiniz ya da yeni duyduğunuz ama hiç görmediğiniz kamp alanlarını anlatacağız. Çadırınız ile kamp yapmayı ya da bir karavana atlamayı ve doğanın seslerini dinlemeyi hayal ediyorsanız yazımızı okuduktan hemen sonra harekete geçebilirsiniz.

 

 Yedigöller Milli Parkı / Bolu

 

 Bolu sınırın da bulunan Yedigöller Milli Parkı, ucuz araç kiralama en ünlü kamp alanlarından biridir. Birçoğunuz Bu eşsiz alanı bazı fotoğraflardan biliyordur ya da fotoğraflarını yakından çekecek kadar biliyordur. Yedigöller de kamp yapmanın tadı bir başkadır. Özel Çoğrafi koşulları ile ilkbahar, yaz ve sonbahar da kamp yapmak için uygun bir yerdir. Burada kamp yaparken, yürüyüş yaparken ve hatta balık tutarken fotoğraflarınızı çekebilirsiniz. Kamp alanın da elektrik yoktur ve dikkati olursanız özgürce ateş yakabilirsiniz.

 

 İnbükü Orman Kampı / Marmaris

 

 Bu bölge de kamp yapmak için birçok seçenek vardır. ucuz araç kiralama Gelin inbükü orman kampına bir göz atalım. Heyecan verici bir kamp hayal ediyorsanız ve kamp yapmak yerine doğanın zor şartlarını yaşayacaksanız inbükü orman kampını ziyaret etmenizi öneririz. 140 çadır alabilen alan da sadece çadır yerli değil karavan yerleri de bulunuyor. İnbükü orman kampın da balık tutabilir, yüzebilir ve bisiklete binebilirsiniz. İnbükü orman kampı tüm yıl boyunca bölgeye hizmet vermektedir.

 

 Yazılı Kanyon / Isparta

 

 Yazılı kanyon, Isparta ili sınırları içerisin de yer almaktadır. Bahsettiğimiz ucuz araç kiralama diğer yerlere göre bu bölge de kamp yapmak daha rahattır. Çünkü yanınız da yiyecek getirmez iseniz kanyondaki balık çiftliklerini ve küçük işletmeleri kullanabilirsiniz. Küçük işletmeler genellikle “self servis” hizmetler sunmaktadır. Köprüler ve tarihi yazıtlara tanık olmak için kanyon da kısa geziler yapabilirsiniz. Ayrıca harika yüzme yerlerini keşfedebilirsiniz.

 

 Kelebekler Vadisi / Ölüdeniz

 

 Kelebekler vadisi, son dönemlerin en meşhur vadilerinden biri ve aynı zaman da en özel keşif yerlerinden biridir. Ucuz araç kiralama fethiye de, oksijen dolu ve ulaşıması zor gizemli bir koyda yüzüp doğanın tadını çıkarabileceğiniz zorlu bir kamp alanıdır. Tüm bu operasyonlar da parşüt heyecanını da burada yaşamalısınız. Kelebekler vadisinin çıdır kapasitesi 125’e kadar ulaşabilir. Kampta bir dalış eğitim planı bile vardır.

 

 Köprülü Kanyon / Antalya

 

 Milli park olarak koruma altına alınan köprülü kanyon, dünyanın en bol bitkiye sahip yeridir. Antalya sınırındaki kanyonlar da çadır ya da karavanlar da kamp yapabilirsiniz. Ucuz araç kiralama elbette bir kamp alanı tercih edebilirsiniz. Kanyonun sonundaki olukköprü arasındaki kamp alanını, köprüçay nehri kıyısındaki beşkonak köyü, altınyaka köyü ile selge antik kendi arasındaki kamp alınını seçebilir ya da tüm bu alanlarda kısa bir süre kalarak doğaya tanıklık edebilirsiniz.

 

 Akyaka – Gökova Orman Kampı

 

 Azmak nehri yakını da ya da çam ağaçlarını gölgesinde çadır kurabileceğiniz bir kamp alanı olan Akyaka – Gökova orman kampı denize yakın olmakla ile beraber 300 çadırlık bir kapasitesi bulunmaktadır.

 

 İğneada Longoz Ormanları

 

 İğneada, ucuz araç kiralama ülkemizin eşsiz güzelliklerinden biri olup kamp yapabileceğiniz, plajın, güneşin, İğneada longozunun ve birçok doğa sporunun tadını çıkarabileceğiniz muhteşem alanlardan biridir.

 

 Nemrut Dağı Milli Parkı

 

 Nemrut Dağı, dünyanın en etkileyici gün batımlarını ve gün doğumlarını yaşayabileceğiniz, kommagene Krallığından kalan heykeller ile turistlerin en çok merak ettiği yerlerden biri haline gelmiştir.

 

 Bafa Gölü

 

 Ege Bölgemizde bulunan Bafa Gölü bölgenin en büyük gölü olma unvanına sahiptir. Yaklaşık 2000 yıl öncesine dayanan tarihi ile antik dönemin bilgelerinden olan Heraklit’in memleketi olarak bilinmektedir.

 

 Salda Gölü

 

 Vatanımız da en çok dikkatleri üzerine çeken göllerin başında salda gölü gelmektedir. Salda gölü, şeffaf suyu ve beyaz kumları ile kamp severleri kendisine çekmektedir.