Türkiye'de Satılan En Ucuz Sıfır Arabalar – Ucuz Araç Kiralama

Türkiye'de Satılan En Ucuz Sıfır Arabalar – Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Türkiye'de Satılan En Ucuz Sıfır Arabalar – Ucuz Araç Kiralama


Türkiye'de Satılan En Ucuz Sıfır Arabalar – Ucuz Araç Kiralama

Türkiye'de Satılan En Ucuz Sıfır Arabalar – Ucuz Araç Kiralama

 

Ucuz araç kiralama firması olarak sürücüleri Türkiye’de satılan en ucuz sıfır arabalar konusunda bilgilendirmek istedik. Peki Türkiye’de satılan en ucuz sıfır arabalar nelerdir? Detaylar bloğumuzda.

 

Otomobil sektörünün veri bankası olarak bilinen Cardata, Türkiye’de bulunan en uygun fiyatlı kilometre seviyesi sıfır olan araçların listesini paylaşmıştı. Yayınlanan araç listesinde birçok araba markası, özellikleri ve fiyatları ile yer almaktadır. 

 

Birçok araba markasının fiyat listesi güncellenmiş olarak sıralamaya dahil edilmiş olup Türkiye’de araç satın almak için yaklaşık olarak 50 bin lira gibi bir mevlayı gözden çıkarmak gerektiğinin bilinmesi gerekmektedir. Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar ile sürüş deneyimi yaşamak için ucuz araç kiralama aracılığı ile tecrübe edinebilirsiniz.

 

 Cardata’nın hazırladığı listede yer alan araba markaların isimleri şu şekilde verilmiştir:

 

Dacia Sandero 1.0 Ambiance Hatchback, Hyundai i10 1.0 D-CVVT Jump Hatchback, DACIA Logan MCV 1.0 SCE Ambiance Station Wagon, DACIA Logan MCV 1.5 DCI Ambiance Station Wagon, VOLKSWAGEN Polo 1.0 Trendline Hatchback, FORD Fiesta 1.25i Trend Hatchback ve FORD Fiesta 1.25i Trend X Hatchback olmak üzere dört farklı araba markasının modellerine listede yer verilmiştir.

 

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar ile yayınlanan Cardata’nın listesinde diğer araba markası ve modellerinin yer aldığı aracın adı neredeyse herkes tarafından bilinen Fiat araba markasıdır. Fiat araba markasının yayınlanan model isimleri şu şekilde verilmiştir:

 

 FIAT Egea 1.4 Fire Easy Sedan, FIAT Egea 1.4 Fire Urban Sedan, FIAT Linea 1.4 Fire Pop Sedan, FIAT Linea 1.3 MultiJet Pop Sedan, FIAT Panda 1.2 Fire Pop Hatchback, FIAT Panda 0.9 TwinAir Start&Stop Lounge Hatchback ve FIAT Punto 1.4 Start&Stop Popstar Hatchback ile Fiat araba markasının yedi farklı modeli Cardata’nın yayınladığı listeye dahil edilmiştir. Fiat araba markası, Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar listesine dahil edildiği için ucuz araç kiralama firmaları aracılığı ile kiralama işleminizi başlatabilirsiniz.

 

 1) Dacia

 

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar listesinin en başında araba markalarından biri olan Dacia gelmektedir. Geçtiğimiz yılların son ayında Dacia markasının bir modelinin manuel benzinli olan özellikleri nedeniyle yaklaşık olarak 50 bin lira altında mevla ile satışa sunulmuştur. Tanınmış bir marka olan Dacia ile sürüş keyfini yaşamak için ucuz araç kiralama şirketleri ile bağlantı kurabilir ve bilgi alabilirsiniz.

 

 2) Dacia Sandero

 

Dacia araba markasının önemli bir modeli olan Dacia Sandero 1.0 Sce Ambiance Hatchback, kullanıcılarına sürüş konforu sunmaktadır. Dacia Sandero, manuel benzinli olup hatchback özelliği ile estetik bir görünüm sunmaktadır. Bu modelin fiyatı 47,850 TL olup ucuz araç kiralama yerleri ile görüşülüp araba hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar listesinde başı tutan Dacia markası birçok kullanıcı tarafından beğenilmekte olup kullanılmaktadır.

 

 3) Hyundai

 

Türkiye’de en sık kullanıcı kitlesi olan araba markalarından biri de Hyundai’dır. Hyundai’ın listede yer alan modeli ise Hyundai i10 1.0 D-CVVT Jump Hatchback’tir. Bu modelin özelliği manuel, benzinli olup fiyatı da 53,800’dür. Aynı modelin otomatik ve benzinli olan fiyatı ise yaklaşık olarak 58,800’dür. Hyundai tipi araçlar sürüş konforu sağlaması açısından ucuz araç kiralama şirketleri bünyesinde yer almaktadır.

 

 4) Volkswagen

 

Volkswagen markasının listede yer alan modeli Volkswagen Polo 1.0 Trendline Hatchback olup manuel ve benzinli çalışmaktadır. Bu modelin fiyat bilgisi 58,700’dür.Volkswagen tipi araçlar hakkında fiyat bilgisi ve sürüş tecrübesi edinmek maksadı ile ucuz araç kiralama şirketleri ile iletişime geçilebilmektedir.

 

 5) Ford

 

Bu markanın modeli Ford Fiesta 1.25i Trend Hatchback’tir. Benzinli ve manuel olup fiyat bilgisi 61,360 TL’dir. Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar listesinin önemli araba markalarından biri de Ford'tur.

 

 6) Fiat

 

Bu markanın modeli ise Fiat Punto 1.4 Start&Stop Popstar Hatchback olup benzinli ve manuel özelliğe sahiptir. Bu aracın fiyat bilgisi 56,900 TL’dir.

 

 7) Fiat Panda

 

Bu araba markasının modeli Fiat Panda 1.2 Fire Pop Hatchback’tir. Fiat Panda’nın fiyat bilgisi 56,900 TL olup manuel ve benzinlidir.

 

 8) Fiat Linea

 

Bu markanın modeli Fiat Linea 1.4 Fire Pop Sedan’dır. Linea’nın tam fiyatı 56,400 TL olup manuel ve benzin özelliğine sahiptir.

 

 9) Fiat Egea

 

Bu markanın modeli Fiat Egea 1.4 Fire Easy Sedan olup fiyatı 62,400 TL’dir. Manuel olup benzinle çalışmaktadır.

 

 10) Dacia Logan

 

Bu markanın modeli Dacia Logan MCV 1.0 SCE Ambiance Station Wagon olup manuel ve benzin özelliğine sahiptir. Aracın fiyat bilgisi 58,350 TL’dir.