Tampon Göçüğünü Düzeltmek İçin 5 Öneri

Tampon Göçüğünü Düzeltmek İçin 5 Öneri - 5sCarRental

Blog

Tampon Göçüğünü Düzeltmek İçin 5 Öneri


Tampon Göçüğünü Düzeltmek İçin 5 Öneri

Tampon Göçüğünü Düzeltmek İçin 5 Öneri

 

Aracınızda pek çok sebepten dolayı tampon göçüğü oluşabilir. Oldukça can sıkan ve estetik görünmeyen bu durum için bazı çözümler bulunuyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmeti veren firmamız, sizler için bir liste hazırladı. Bu listeyi okuyarak tampon göçüklerini düzeltebilirsiniz.

 

 Sıcak Su ve Lavabo Pompası Yöntemi

 

Bu yöntemle araçlardaki tampon göçüklerini kolayca düzeltebileceksiniz. Bu yöntemi uygulamak için öncelikle sıcak suyu tamponda göçük olan bölgeye dökün. Daha sonra elinize alacağınız lavabo pompası ile bu bölgeyi çekin. Küçük çaplı göçüklerde bu yöntemin oldukça işe yaradığını göreceksiniz.

 

Eğer göçük daha büyükse ekstra adımlar uygulamanız gerekebilir. Tampon göçüğü büyükse lavabo açacağı ile aracın iç kısmından baskı uygulayın. Daha sonra yukarıda anlattığımız yöntemi tekrardan uygulayın. Tamponu iki basit araç ile düzeltmek bu kadar kolay!

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama gibi birçok hizmet veren firmamızla yöntemleri anlatmaya devam edelim.

 

Fön Makinesi İle Çöken Tamponunuzu Düzeltin

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetiyle öne çıkan firmamız her zaman yanınızda. Çöken tamponu düzeltme yöntemlerini de sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Gelin tampon göçüğü fön makinesiyle nasıl düzeltilir öğrenelim.

 

Bu yöntemi uygulamak için arabanın içinden göçüğe baskı uygulayın. Daha sonra tamponun göçen kısmını fön makinesi ile ısıtmanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için göçüğü öncelikle sıcak su ile yıkayın. Göçüğe sıcak su uygulamak için ıslak bir bez de kullanabilirsiniz.

 

Göçüğü arkadan ittirirken fön makinesi ile ısıtın. Tamponun kolayca eski haline geldiğini göreceksiniz. Hasarın boyutu çok büyük değilse arabanın içinden baskı uygulamaya bile gerek kalmayabilir.

 

5s CarRental olarak müşterilerimize değer veriyoruz. Bu yüzden her sorununuzda yanınızda olmayı istiyoruz. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama gibi hizmetleri kaliteyle almak için bize başvurabilirsiniz.

 

 Tampon Vakum Araçları İle Tamponunuzu Yeni Gibi Yapın

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama olarak önerebileceğimiz bir diğer yöntem de vakum aletleri. Özel olarak araba tamponlarını düzeltmek ve göçükleri gidermek için üretilen bu aletleri güvenle kullanabilirsiniz. Vakum aletlerini internet mağazalarından veya oto ürünler satan işletmelerden temin edebilirsiniz.

 

Bu araçlar oldukça kolay kullanıma sahiptir. Elinizle sağlamca tutacağınız vakum aleti ile göçüğün üstüne gelin ve lavabo pompasında olduğu gibi vakumlayın. Genelde küçük çaplı göçüklerde işe yarayan bu yöntemi rahatlıkla deneyebilirsiniz. Böylece küçük çaplı göçükler için servise gitmenize gerek kalmayacak.

 

 Boyasız Göçük Düzeltme Uygulamaları Evde Nasıl Yapılır?

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetleri sunan 5s CarRental, sizi her daim önemsiyor. Araçlarınızda meydana gelebilecek göçükler için bir önerimiz daha var. Tamponda oluşan göçükleri düzeltmek için boyasız çözümler arıyor olabilirsiniz. Öyleyse bu yöntem tam size göre.

 

Sıcak hava tabancası ile göçüklerinizi kolaylıkla düzeltebilirsiniz. Kaporta tamiri yapan servislere gitmenize gerek kalmadan tampon tamiri mümkün. Bu yöntemi denemek için sıcak hava tabancası edinin ve tıpkı fön makinesi gibi göçüğe tutun. Burada amaç göçüğün ısınarak esneklik kazanmasıdır.

 

Tamponlar plastik türevi olduğundan kolaylıkla esnekliklerini geri kazanabilir.

 

Göçük ısındıktan sonra aracın içinden göçüğe baskı uygulayın. Tamponunuzun eskisi gibi olduğunu göreceksiniz. Evde tampon düzeltmek işte bu kadar kolay!

 

 Çözümler Fayda Etmiyorsa: Servis

 

Bazen göçükleri düzeltmek için evde deneyebileceğimiz yöntemler yeterli olmayabilir. Tampondaki hasar oldukça büyükse bir oto tamirciye gitmeniz gerekebilir. Tamir servislerinde bulunan teknolojik aletlerle tamponunuzda bulunan göçükler kolayca düzelecektir ve tampon yeni gibi olacaktır. Bu işlem kısa sürdüğünden arabanızı servise bırakmanıza gerek yoktur.