Sedan Mı SUV Mu? – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama Sedan Mı SUV Mu? – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Sedan Mı SUV Mu? – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama


Sedan Mı SUV Mu? – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama

Sedan Mı SUV Mu? – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama sürecinin en zorlu kısımlarından biri de hangi aracı seçeceğinizi belirlemektir. Kendi ihtiyacınıza göre seçim yapacaksınız ancak tek bir ihtiyacınız yok ve herkese uygun bir model bulmak giderek zorlaşıyor. Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama firmamız 5s CarRental’da özellikle iş seyahatlerinde, SUV'lar (en son "yeni" kral) ve sedan modelleri (otomobil tarihindeki tek kral) sizi cezbedecek. Bu nedenle, avantajlarını ve dezavantajlarını anlayarak kararınızı kolaylaştırabilirsiniz.

 

 SUV Araç Nedir?

 

Aileniz SUV arazi aracınız (çoğunlukla sportif görünümüyle tanınırız) bir minibüs. İngiliz spor kullanım aracının kısaltması olarak kabul edilen SUV, geniş ve yüksek yapısıyla tercih ediliyor. Araç modelinde farklılık gösterse de genellikle yeterli baş ve diz boşluğu vardır. Genel olarak büyük bir aile aracı olarak kabul edilen SUV, aynı zamanda vagon tipi hafif kamyon şasisi üzerine tasarlanmış sağlam ve güvenilir bir araç modeli olarak da tanımlanmaktadır. Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama firmamızdan tercihinize göre SUV ve sedan araçları kiralama imkanını bulabilirsiniz. 

 

Bu anlamda hem üreticilerin hem de kullanıcıların kafası karışabilir. Çünkü SUV'nin tek bir tanımı yok. Teknik ve görsel yapıya sahip SAV (spor araç) ve CUV (geçiş destek aracı / crossover araç) gibi yan bölümler bu duruma örnek olarak verilebilir. Her geçen gün tüketici talebine göre değişen otomobil segmenti bu durumu giderek zorlaştırıyor. Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama firmaları da dahil araç kiralama firmalarında SUV model seçenekleri giderek yaygınlaşmaktadır. 

 

 SUV Araçların Özellikleri

 

SUV arabaları genellikle asfalt, asfalt veya farklı arazi koşullarında kullanılabilir ve sürüş koşulları açısından zengin seçenekler sunar. Çoğu dört tekerlekten çekişlidir. Şasileri, pikap şasisinin uzunluğuna ve genişliğine sahiptir. 2017 itibariyle, bu boyutlardan daha küçük bazı SUV'ler var. Bu modeller geniş arka koltuklara ve bagaj alanına sahip, beş kapılı otomobiller ve sportif hatları insanların ilgisini çekiyor.

 

Daha uzun ve daha geniş gövdeleri nedeniyle SUV araçların motor kapasitesinin yüksek olması bekleniyor. Bu nedenle, ilk üretildiklerinde yakıt tüketimi konusundaki kötü şöhretlerine rağmen, birçok SUV artık yakıt tüketimini düşük seviyede tutacak teknik altyapıya sahiptir. Arazi araçları, dört tekerlekten çekişli, 4 × 4, dört tekerlekten çekişli (4 tekerlekten çekişli) ve diğer isimler SUV arabalar olarak adlandırılabilir; pikap, minivan, istasyon vagonları ve diğer araçlar gibi birçok işlevi vardır.

 

 SUV Araçların Artıları Nedir?

 

Bu, geniş aileler veya genellikle ağır nesneler taşıyan insanlar için çok kullanışlıdır. Bol bagaj alanı ve konforlu bir kabin sağlarlar. Yüksek ve geniş görüş açıları sağlayarak, daha uzun yapıları nedeniyle sürücüyü daha güvende hissettirir.

 

 Sedan Araç Nedir?

 

Sedan, 2 veya 4 kapılı ve genellikle 4 veya daha fazla koltuklu binek otomobil kategorisinin en popüler üyelerinden biridir. Dışarıdan küçük olsa da otomobilin iç hacmi 933 litreye ulaşabiliyor. Araba genellikle günlük kullanım ve iş aktiviteleri için ilk tercihtir, moda ve oturma duruşunun imajını çizecektir. Sabit şasi veya orta kolon yapısı sayesinde ilk bakışta diğer gövde tiplerinden kolaylıkla ayırt edilirler. Onları benzersiz kılan bir diğer özellik, arka camda silecek bulunmamasıdır. Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama da dahil tüm firmalarda en geniş yelpazeye sahip araçlar sedan araçlardır. 

 

Ön camdaki silecek daha sonra perde ile hareket edeceği için bu hareketi engelleyebilir, bu nedenle arka cam sileceği araca dahil değildir. Günümüzde kompakt otomobil gibi alternatif otomobiller, farklı ihtiyaçları karşılamak ve daha uygun fiyatlarla araç satın alma hizmeti vermek için üretilebilmektedir. Ayrıca spor otomobil tutkunlarının ilgisini çekebilecek iki kapılı sedan modelleri de bulunuyor.

 

 Sedan Araçların Artıları

 

Özellikle iş hayatında daha prestijli bir görünüm sağlarlar.

 

Geniş iç boşlukları ve bagaj kapasiteleri nedeniyle farklı amaçlar için kolaylıkla taşınabilirler.

 

Kalabalık ve uzun yolculuklar için konforlu bir yolculuk sağlar.

 

Hafif yapısı ile sürücünün ayak seslerine ayak uydurabilir ve daha aerodinamik bir sürüş deneyimi sağlayabilir.

 

Başka depolama alanları da var.

 

Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama dahil 7 ilde hizmet veren 5s CarRental 2020 model araçlarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Sınırsız kilometre ve teslimatta ödeme gibi avantajlar sağlayan 5s CarRental ile güvenli ve konforlu seyahat edebilir, sorunsuzca araç kiralayabilirsiniz.