Rent A Car Nedir? Rent A Car Nedir? - 5sCarRental

Blog

Rent A Car Nedir?


Rent A Car Nedir?

Rent a car daha basit bir tanımla araç kiralama hizmeti şeklinde anlatılabilir. Bu hizmet eskiden iş adamlarının iş gezilerine çıktıklarında zamanlarının kısıtlı olmasından dolayı daha fazla yer görebilmek ve toplantıya katılabilmek amacıyla tercih ettiği bir hizmetti. Ancak günümüzde bu başlangıç amacının çok daha üzerine çıkmış sadece kurumsal firmalar tarafından değil bireysel kişiler tarafından da ilgi duyulan bir hizmet haline gelmiştir. Şu an Türkiye’nin neredeyse her şehrinde ve ilçesinde rent a car firması vardır.  

Rent a Car Hizmetleri Nelerdir?

İnsanların araçlarla ilgili giderek artmakta ve aynı paralelde ulaşımda özel araçla daha konforlu hale gelmektedir. Dünya genelinde uygulanan bu yöntem bizde de yoğun bir ilgi görürken rekabet çerçevesinde araç kiralama firmaları da kendi farklarını ortaya koymaya çalışmışlardır. Buna göre rent a car hizmetleri firmadan firmaya değişiklik gösterilen bazen ekonomik, bazen orta bazen de vip hizmet olarak seçilebilmektedir. Türkiye’de bu hizmet geçmiş yıllarda genellikle havalimanında ya da büyükşehirlerde talep görüyordu. Bugün ise turizm bölgelerinde de ciddi bir artış söz konusu.

Antalya havalimanı araç kiralama hizmetimiz 7/24 siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Şu an özellikle büyük şirketler operasyonel kiralama talebine daha fazla önem verdiklerinden dolayı bu hizmet yıllık araç kiralama ya da aylık araç kiralama şeklinde de genişletilmiştir. Biz 5sCarRental olarak bize gelen talep doğrultusunda günlük, haftalık ve aylık olarak araçlarımızı kiralar istenirse talebe uygun bir şekilde şoförlü araç temini de sağlarız.

Araç kiralama hizmeti artık profesyonel firmaların yanı sıra küçük çaplı olan birçok firma tarafından da veriliyor. Bunun için bir araç kiralama ihtiyacı olması halinde seçim için mutlaka firmanın geçmişinin incelenmesine dikkat etmelisiniz. Referansları bu noktada belirleyici bir faktördür. Alacağınız hizmetin kapsamı imzalayacağınız sözleşme içerisinde yazacaktır. Bunun için imzalamadan önce mutlaka okumalısınız.

Biz 5sCarRental olarak araç kiralama hizmetimizi yalnız ofisimize gelen müşterilerimize değil internet üzerinden online seçeneğimiz sayesinde Türkiye’nin neresinde olursanız olun sağlayabiliyoruz. Rezerve işlemi sonrasında aracınızı belirttiğiniz gün ve saatte teslim alabilirsiniz.