Renault Symbol Özellikleri Antalya Araba Kiralama

Renault Symbol Özellikleri Antalya Araba Kiralama - 5sCarRental

Blog

Renault Symbol Özellikleri Antalya Araba Kiralama


Renault Symbol Özellikleri Antalya Araba Kiralama

Renault Symbol İle Antalya'yı Gezmek

Yalnızca ülkemizde değil, dünyada da birçok insan için çekim merkezi kentimiz hangisidir dense, ilk ne yanıt verirdiniz? Antalya. Temiz havası, muhteşem plajları, olağanüstü tarihsel ve doğal güzellikleriyle Antalya kenti insanları cazibesine hayran bırakıyor. Antalya’ya tatile gelen ya da orda yaşayıp da Antalya’nın değişik yerlerini gezecek aileler ideal bir yolculuk yöntemine ihtiyaç duyuyor. Antalya araba kiralama yaparak bir 2019 model bir Renault Symbol ile Antalya’nın ve yolculuğun keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Peki neden Renault Symbol? Bundan önce Antalya’da araba kiralamanın avantajlarına göz atalım.

 Antalya’da Yolculuk

 Antalya hem yüzölçümü hem de nüfus bakımından büyük bir kent. Her büyük kent gibi merkez ilçelerindeki toplu taşıma araçları günün her saati insanla kaynıyor. Antalya’da yerleşik olmayanlar için otobüs güzergahlarını ve duraklarını bilmek mümkün değil. En azından Antalya’da geçirilecek kısa zamanda bunu öğrenmek olanaksız. Antalya araba kiralama yaparak toplu taşıma sisteminin Antalya’yı iyi bilmeyenler için yaratacağı dezavantajlardan kurtuluyorsunuz. Kentin büyüklüğü sizi yanıltmasın.

 Geniş ve ferah yollarında yönünüzü tabelalar ve yardımsever insanları sayesinde bulmak çok kolay. Antalya sahip olduğu doğal ve tarihi güzelliklerini il sınırlarının her tarafında yayılmış durumda. Kısa sürelerde birçok yere ulaşma ve tadını çıkaracak kadar vakit geçirme olanağına araba kiralayarak ulaşabiliyorsunuz.

 Renault Symbol ile Antalya’da                  

 2019 model Renault Symbol araçları ayağınızı yerden kesip Antalya’yı da altına seriyor. Antalya araba kiralama işlemlerine konu olan en ideal araba Renault Symbol. Özellikle aile tatiline çıkanlar için birçok avantaj sağlıyor. Yolcu ve bagaj kapasitesi büyük bir derdi ortadan kaldırıyor. Kontrollü bir şekilde kısa sürede yükselebilen hız grafiği zamandan tasarruf sağlıyor. Yollarda sorun çıkarıp tatilinizi mahvetmeyecek bir araba kiralamanın önemini anlatmak gereksiz, değil mi? Renault Symbol sorun yaratmak şöyle dursun, tatilinizi daha eğlenceli kılıyor.

 Renault Symbol 2019

 Antalya araba kiralama konusunda çok fazla önerilen Renault Symbol’un sırrı ne? Renault firması 2019 model Symbol ile araba piyasasını sallıyor. Dinamik, şık ve modern bir arabayla yollarda karşı konulması kolay olmayan bir rüzgar estiriyor. 2019 model Renault Symbol’un konfor, kullanım ve benzeri açısından birçok yeni özelliği var. Dış ve iç tasarımı muhteşem bir görsellik ve rahatlık sağlıyor. Teknik özellikleri dudak uçuklatıyor.

 Renault Symbol’un Dış Tasarımı

 Renault Symbol 2019 modeli yeni dış tasarımıyla birçok platformda ve özellikle Antalya araba kiralama pazarında daha modern ve dikkat çekici olarak değerlendiriliyor. Yeniden düzenlenen arka ve ön bölümlerinde Renault imzasını taşıyan farları ve stop lambaları etkileyici bir görüntü ve ışık güzelliği oluşturuyor. Jantları ve jant kapakları alüminyum ham maddeden üretilmiş. Renk kartelası genişliğiyle birçok zevke hitap ediyor. Renault Symbol’un beyaz, mercan kırmızısı, cosmo mavisi, arsenik gri, uzay mavisi ve siyah olmak üzere altı renk çeşidi var.

 Renault Symbol’un Boyutları

 Aracın boyutları iç rahatlık da dikkat alınarak tasarlanmış. Antalya araba kiralama için Renault Symbol tercihleri karşılaşılabilecek dar yollarda ya da park sıkıntısı yaşatabilecek alanlarda avantaj sağlıyor. Arabanın toplam uzunluğu 4354 milimetre, dingil mesafesi ise 2635 milimetre. Öndeki dingil çıkıntısı 825 milimetreyken arka kısımdaki 894 milimetre.

 Ön tekerleklerin iz genişliği 1496 milimetre, arkadakilerin ise 1486 milimetre. Araba dolu olarak zemin yüksekliği 130 milimetre. Tavan yüksekliği önde 900 milimetreyken, arka kısımda teknik gereklilik yüzünden 869 milimetreye düşüyor. Bununla birlikte iki boyut da araba içerisinde yolcuların rahat etmesine olanak veriyor. Bagaj hacmi arka koltuklar katlandığında 1257 desimetreküp, arka koltuklar açıkken 510 desimetreküp. Bagajın açıklığı da 406 milimetre uzunluğunda.

 Renault Symbol’un İç Tasarımı

 Renault Symbol’un Antalya araba kiralama piyasasında öne çıkmasını sağlayan en önemli etkenlerden biri de uyumlu ve zevkli yeni tasarımıyla estetikten ödün vermeyen bir konfor yaşatan iç düzeni. Döşemeleri çağdaş ve yumuşak bir dokuya sahip. 5 adet geniş koltuğu rahat bir oturma düzeni yaratıyor. Konsolu daha kullanışlı olma hedefiyle yeniden düzenlenmiş. Ergonomik direksiyonu herkese araç kontrolünü güvenlikli bir biçimde sağlama olanağı sunuyor. Ön ve arka camları elektrikli olup sürücü koltuğundan sürüş esnasında bile rahatlıkla kontrol edilebiliyor. Çocuklarınız ve sizler için güvenli ve eşsiz bir konfor arabaya ilk bindiğiniz andan itibaren yaşıyorsunuz.

 Renault Symbol’un İç Teknolojisi

 Renault Symbol yolculuğu kolaylaştıran ve eğlenceli hale getiren kusursuz bir işçilikten çıkmış teknik ekipmanlarıyla Antalya araba kiralama yapmak isteyenlerin gözdesi haline gelmiş bir durumda. Media Nav Evolution multimedya sistemiyle arabadaki her yolcu birlikte ve ayrı ayrı keyifli saatler geçirebiliyor. Koltuk arkalarında telefon cepleri ve 12 V prizler mevcut. Yaşamdan çevrimdışı kalınmaması için her şey ideal bir tarzda döşenmiş. Arka koltukları 1/3 ya da 2/3 oranlarında katlanabiliyor. Yani gereksiniminize göre bagaj kapasitesini artırıp azaltabiliyor ve istediğiniz kadar eşyayı arabaya yükleyebiliyorsunuz.

 Renault Symbol’un Teknik Özellikleri

 Renault Symbol’un teknik özellikleri benzinli ve dizel olmasına göre farklılaşıyor. Biz Antalya araba kiralama hizmetlerine çokça tercih edilen benzinli tipinin özelliklerini inceleyelim. Motorun silindir hacmi 899 santimetreküp. Silindir/subap adedi 3/12. Maksimum gücü (bg/dd) 90/5000. Maksimum tork (Nm/dd) ise 140/2250. Arabanın emisyon normu Euro 6 standartlarına uygun. Vitesi manuel ve 5 ileri. En yüksek hızı saatte 175 kilometre olan araba 0’dan 100 kilometre hıza 11,1 saniyede ulaşabiliyor. Yakıt deposu 50 litre benzin alabiliyor. 100 kilometrede şehir içinde 6,3 ile 6,5 litre arasında, şehir dışında 4,6 ile 4,7 litre arasında, genel ortalamada da 5,3 ile 5,4 arasında benzin tüketiyor.

 Renault Symbol’un Yardımcı Sistemleri ve Aksesuarları

 Bilindiği araç aksesuarları estetik bir taşıtta konforlu bir yolculuk ile güvenli bir sürüşü bir araya getiren bir sistem oluşturuyor. Renault Symbol’un çeşitliliği bu noktada da gözlerden kaçmıyor. Arabada güvenliği sağlayıcı sistemler olarak şunlar bulunuyor: anti blokaj fren sistemi, elektronik denge programı, acil fren destek sistemi, elektronik patinaj önleme sistemi, ön ve yanlarda hava yastıkları, çocuk koltuğu sabitleyicisi, lastik basınç kontrol düzeneği, gündüz ve sis farları, lastik tamir kiti ve merkezi kilit. Renault Symbol’da navigasyon ve geri dönüş kamerası da bulunuyor. Ön ve arka park sensörlerinin de bunlara eklenmesiyle yolunuzu bulma ve rahat park etme konularında Renault Symbol sürücülere eşsiz kolaylıklar sağlıyor.

 Renault Symbol ile Antalya Heyecanı

 Renault Symbol Antalya araba kiralama faaliyetlerinde neden çok tercih ediliyor, artık daha iyi anlaşılabilir. Her köşesinden tarihin eşsiz güzellikleri taşan Antalya’yı Renault Symbol ile keşfetmek eşsiz bir deneyim yaratıyor. Tek bir günde Akdeniz’in tertemiz suyunun tadını farklı plajlarda çıkarmak istemez misiniz? Kahvaltınızı mükemmel bir yerde yapıp yine olağanüstü güzellikteki başka bir köşede öğle yemeği, farklı ambiyansa sahip bir mekanda akşam yemeği yemek size cazip geliyor mu? Tatilinizi yollarda zaman harcayarak geçirmek istemiyorsunuz, değil mi? Renault Symbol ile konforlu, güvenli, hızlı bir yolculuk sayesinde tatilinizi zamanı boşa harcamayarak dolu dolu geçirebiliyorsunuz. En önemlisi de yollarda geçirdiğiniz zamanı eğlenceli ve keyifli kılabiliyorsunuz.