Renault Megane 2019 Model Teknik Özellikler l İstanbul araba kiralama Renault Megane 2019 Model Teknik Özellikler l İstanbul araba kiralama - 5sCarRental

Blog

Renault Megane 2019 Model Teknik Özellikler l İstanbul araba kiralama


Renault Megane 2019 Model Teknik Özellikler l İstanbul araba kiralama

Renault Megane Yeni Modeller Ve Teknik Özellikleri

Renault Megane, yine muhteşem donanım özellikleri ve de yakıt cimrisi motoru ile birlikte; hayranlarının beğenisindedir. Yeni makyajlı kasası ile; yeni modellere, tamamen Premium hava kazandırılmıştır. İstanbul araba kiralama olanakları, Renault Megane modelleri için de geçerlidir.

 2020 Yılı Renault Megane Modelleri

 2020 Renault Megane, yine bomba gibi donanım özellikleri ile yakıt cimrisi motoru sayesinde; araba kiralamak, satın almak isteyenlere hitap ediyor. Renault Megane araçlarını kullanmak isteyenlerin, yepyeni modeller; yine bu yıl da ilgisini çekecek.

 Renault Megane, üstün teknik özellikleri ve nitelikli yakıt tüketimi ile özellikle de, Türkiye’de en çok kullanılan otomobiller arasındadır. Tüm bu yönleriyle, Renault Megane; İstanbul araba kiralama hizmetlerinde, kullanıcıların beğenisini her geçen gün daha da fazla toplamayı başarmaktadır.

 Renault Megane Yenilikleri

 2015 yılında yeni tür kasa ile şık ve de Premium bir tasarıma geçiş yapmış Fransız otomotiv devi, yeniliklerini sürdürmektedir. Yakıt verimi haricinde, araç tasarımı ile de meraklıların ilgisini çekmeyi başarmaktadır. Bununla birlikte her geçen yıl, yepyeni donanım özellikleri eklenen ve de makyajlanan kasaya sahiptir. Bu özelliklerle kullanıcılarının karşısına çıkan Renault Megane modelleri, 2019 ve 2020 modelleri ile yine zirveye oynamayı hedeflemektedir.

 Baştan aşağıya tamamen yenilenen yepyeni Renault Megane, kazandığı ultra yeni Premium tasarımı neticesinde; ilklere imza atmıştır. Birçok alanda makam aracı olarak da kullanılması planlanmıştır. İstanbul araba kiralama hizmetlerine, pek çok yeni modeli dahil olmuştur. Yaptığı hamlelerle satış rakamlarını da, hep daha yukarılara taşımayı planlayan Renault, araçlarını daha da lüks araçlar haline dönüştürmeye devam etmektedir.

 Yeni Renault Megane'lar Yine Yakıt Cimrisi Bir Motor ile Piyasada

 Yeni Renault Megane versiyonunda kullanılmakta olan motorlar, yine bir önceki versiyonlarda da olduğu gibi yakıt cimrisidir. Megane kullanıcılarının, daima bir numaralı tercihi hâline dönüşen bir motora sahiptir. Renault firmasının, aslında rakiplerine karşı en büyük kozunun; bu motor özelliği olduğunu belirtmek de yanlış olmaz.

 En çok tercih edilmekte olan 1.5 Dci Edc 110 Bg versiyonları, 2019 Renault Megane modellerinde de kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu aracı satın almak isteyenlerin de, araca olan ilgisi gitgide artmaktadır. Önümüzdeki süreçte de, bu versiyonlar; bir numaralı tercih nedeni olmaya daima devam edecektir. İstanbul araba kiralama hizmetleri dahilinde, en çok tercih edilen araba firmalarından birisidir.

 Renault Megane 1.5 DCİ EDC 110 BG Modelleri Yakıt Tüketim Özellikleri

 Renault Megane 1.5 DCİ EDC 110 BG modelleri yakıt tüketim özellikleri, şu şekildedir:

 - Yeni modellerde, şehir içi yakıt tüketimleri; yaklaşık 4.1 litre oranında hesaplanır.

 - Şehir dışı yakıt tüketimi ise, 3.5 litre oranında olur.

 - Ortalama olarak hesaplanan yakıt tüketimi de, 3.7 litre oranındadır.

 - 49 litrelik yakıt deposu hacmi bulunur.

 Renault Megane Sürüş Destek Sistemi ve Özellikleri

 Renault Megane sürüş destek sistemi ve özellikleri, şu şekilde açıklanabilir:

 - Yüksek teknolojili bir ABS fren sistemi

 - Yüksek teknolojili bir EBA acil fren desteği

 - Hız sabitlemesi ve sınırlama destekleri

 - Araçta ESP denge kontrol teknolojisi

 Renault Megane Uygun Fiyat Avantajları

 Yeni modellerin fiyat tarifesi değişken olup, oldukça uygun fiyatlarda; satış ve İstanbul araba kiralama olanakları sunulur. Üstün teknoloji harikası birçok model, kullanıcıya özgürce seçim yapma imkânı vermektedir.

 2019 Renault Megan Sedan Touch için 1.5 Dci Edc 110 Bg modelleri, uygun fiyat tarifesine sahiptir. Bu gözde modellerin ekonomik de olması, yoğun bir şekilde talep görmesini sağlamaktadır. Daha pek çok model, İstanbul araba kiralama olanaklarıyla; uygun fiyatlara, kullanıcı ile buluşmaktadır.

 Renault Megane Hatchback Teknik Özellikleri

 Renault Megane Hatchback, sezgisel gösterge panelleri ve geniş orta konsol teknolojileriyle; sizi her yönden kuşatmaktadır. Akıcı torpido tasarımı ile R-LINK 2 multimedya sisteminin 8,7" dokunmatik tip ekranının tadını çıkarabilirsiniz. Renkli tür Head Up Display ile 7" dijital renkli TFT gösterge ekranlarıyla, en önemli bilgiler daima gözünüzün önünde olur. Ayrıca, MULTI-SENSE ile otomobili kullanırken yepyeni duygular tadarsınız.

 Geniş ekranı, büyük simgeleri ve de kolay anlaşılır menüleri ile R-LINK 2; çok sayıda fonksiyona ulaşabilmenizi sağlar. Visio System ise; güvenliğinizi arttıran iki entegre sistemi ile, yeni nesil bir kopilottur.

 Renault Megane Hatchback ile Konforlu Koltuklar

 Ultra konforlu koltuklar da, bu yeni modellerde demek yanlış olmaz. İstanbul araba kiralama hizmeti, en konforlu araçları kullanıcılara sunmaktadır. Renault Megane Hatchback ile hemen her yolculuk keyiflidir. Konforlu ön koltuklar, vücudu sarar ve de çift yoğunluklu köpük dolgusu ile mükemmel bir destek sağlar. Yükseklik ve de sırt ayarlama fonksiyonu da, oturma konforunuzu arttırır.

 Renault Megane Sedan Teknik Özellikleri

 Renault Megane Sedan, yolculukları; zengin iç yapısıyla, keyfe dönüştürür. Geniş açılır cam tavan bulunur. Renault Megane Sedan, ayrıca; elektrikli açılır panoramik cam tavanı ile daha aydınlık ve daha ferahtır.

 Apple CarPlay özelliği ile, akıllı telefonunu aracın ekranına yansıtarak; gelen mesajları, e-postaları dinleyebilir ve tek tuşla cevaplayabilirsiniz. MULTI-SENSE sayesinde de, sürüş tarzınızı modunuza göre uyarlayabilme imkânı vardır. Optimum konfor ile etkileyici dinamizm için, beş farklı sürüş modundan birisini seçebilirsiniz.

 Renkli Head Up Display ekranı; araçlarda bulumakta olup, güvenliğinizi ve de sürüş konforunuzu en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Tüm önemli sürüş bilgilerini göz hizasında yansıtabilen renkli Head Up Display ekranı ile, gözünüzü yoldan ayırmadan güvenli yolculuklar yapılır.

 İstanbul araba kiralama hizmeti neticesinde, uzun yolculuklarda konforu yeniden keşfetmek; Renault Megane Sedan ile mümkündür. Renault Megane Sedan'ın kabininde bulunan her bir ayrıntı, benzersiz bir konfor sunmak için özenle tasarlanmıştır. Geniş bagaj hacmi de, önemli kolaylıklar sağlar. Renault Megane Sedan'ın, tam 503 dm³ bagaj kapasiteli (VDA) depolama alanları bulunmakta olup; oldukça kullanışlıdır.

 Renault Megane Sedan'ın özenle tasarlanan koltukları da, ustalıkla işlenmiştir. Üstelik bir de, sürücü tarafında masaj özelliği bulunur. Arabanın geniş iç hacmi, ilgi çekicidir. Renault Megane Sedan'ın iç genişliği, her yolculuğun özel olmasını sağlamaktadır. İstanbul araba kiralama hizmeti alarak; kullanıcı, geniş hacmin tadını çıkarabilir ve rahatına bakabilir.

 Visio System de, yine diğer modellerde olduğu gibi; Sedan modellerinde de mevcuttur. Tam bir güvenlik içerisinde seyahat etmeyi sağlayan Visio System, gerçek bir kopilottur. Şerit takip sistemi ve de otomatik uzun ve kısa farlar ile sürüşü kolaylaştırabilmek için bulunduğunuz ortamı analiz etmektedir.

 Renault Megane Sedan Ek Teknik Özellikler

 Aktif acil fren destek sistemi ve kör nokta uyarı sisteminden de söz edilebilir. Acil bir durumda, frenleme yapmak gerektiği anda; aktif acil fren destek sistemi devreye girer. Ardından, durma mesafesini de azaltmak amacıyla, ABS/ESC sistemini tamamlar.

 Kör nokta uyarı sisteminde; sollama yaparken, aracınız sürprize mahal vermez. Kör noktada bir araç var ise; Renault Megane Sedan, sizi hemen uyaracaktır. Eğer tehlike var ise, tehlikenin geldiği taraftaki kapı aynasında ışık yanmaktadır. Renault Megane modelleri, zengin özellikleriyle; sürücülere konforu yaşatmaktadır. İstanbul araba kiralama olanaklarıyla, tüm bu özellikteki modellere sahip olursunuz.