Renault Clio Statin Wagon Özellikleri Renault Clio Statin Wagon Özellikleri - 5sCarRental

Blog

Renault Clio Statin Wagon Özellikleri


Renault Clio Statin Wagon Özellikleri

Renault Clio Station Model Özellikleri

Renault’un en vazgeçilmez modellerinden olan Clio, bu özelliği sayesinde araba kiralama İstanbul firmalarının filolarında sıklıkla yer almaktadır. Bu modeli bu kadar vazgeçilmez yapan birçok özellik bulunmaktadır Bu özelliklerinin başında elbette ki çarpıcı tasarımı gelmektedir. 

 Renault Clio sahip olduğu hatları ile birçok farklı duyguya hitap etmektedir. Etkileyici bir tasarıma sahip olan bu model aynı zamanda sahip olduğu ön ve arka farları ile son derece çekici ve enerjik bir görünüme İmza atmaktadır. 

 Renault Clio bu kadar baştan çıkarıcı yapan özellikler elbette ki ayrıntılarda saklanmaktadır. Bu ayrıntıların başında kullanılan jantlar gelmektedir. Çağdaş ve sıra dışı tasarımıyla göze çarpan jantlar, 16 inçlik genişliğe sahip olmaktadır. 

 Baştan çıkarıcı bir diğer ayrıntı ise sahip olduğu farlar olmaktadır. Bu farlarda kullanılan teknik özelliklerin başında ise Led Pure Vision bulunmaktadır. Farların bir diğer özelliği ise dinamik yapısını son derece vurgulayıcı olmasıdır. 

 Renault Clio’nun İç Tasarımının Özellikleri 

 Renault Clio'nun araba kiralama İstanbul firmaları filolarında bu kadar çok tercih edilmesinin sebeplerinden birisi de hiç şüphesiz ki iç tasarımını özellikleri olmaktadır. Bu özelliklerin başında ince bir zevk bulunmaktadır. Kalitesi her dokunuşta hissedilen döşemeler ve deri direksiyon kaplaması sayesinde hem sürücülere hem de yolculara keyifli bir seyahat sunmaktadır.

 Renault Clio’nun Destek Donanımları 

 Renault Clio modelleri içerisinde bulunan destek donanımları sürücülere oldukça büyük bir Konfor sağlamaktadır. Ayrıca bu donanımlar aracın ve kişilerin güvenliğini de arttırmaktadır. Bu donanımlar içerisinde ilk sırayı yokuş kalkış desteği almaktadır. Bu sistemin çalışma prensibi ise yokuşlarda ki kalkışlarda basıncının 2 saniye boyunca muhafaza edilmesi olmaktadır. Bu sayede araçların geri kaymaları engellenmektedir. 

 Ön ve arka park sensörleri Renault Clio modellerinde karşımıza çıkan destek donanımları arasında yer almaktadır. Park etme süreçleri son derece kolaylaştıran bu donanımlar sayesinde araba kiralama İstanbul firmaları tarafından Clio sıklıkla tercih edilmektedir. Bu donanımın var olması sayesinde sıkışık park alanlarına rahatlıkla park edilebilmekte, aynı zamanda park kusursuz bir şekilde bitirebilmektedir. 

 Renault Clio destek donanımları arasında bir diğer destek donanımı ise geri görüş kamerası olmaktadır. Bu geri görüş kamerası sayesinde vites, geri viteste takıldığı anda kamera açılmaktadır. Ekranda bulunan kılavuz çizgiler sayesinde geri geri park etmek son derece kolay bir şekilde sonlanmaktadır. Sürücülerin çok hassas manevraları gerçekleştirebilmeleri için arka kamera ayrıca ön sensörler ile birlikte çalışmaktadır. Renault Clio’nun sahip olduğu donanım özellikleri müşterilerinin güvenliklerini dikkate alan araba kiralama İstanbul firmaları tarafından tercih edilme sebebi olarak görülmektedir. 

 Günlük Hayatı Kolaylaştıran Çözümler 

 Renault Clio’nun Station Wagon modelleri hayatı kolaylaştıran çözümler sunarak kullanıcılarını memnun etmektedirler. Bu çözümleri içerisinde ilk sırayı geniş iç hacmi almaktadır. Geniş iç hacim özelliğinin yanı sıra son derece kullanışlı bir iç mekana sahip olan Station Wagon modelleri aynı zamanda bagaj tasarımı, yapılacak olan yüklemeleri kolaylaştıracak çözümler de sunmaktadır. Yüksek bagaj kapasitesine sahip olan bu modeller aynı zamanda alçak yükleme eşiğine sahip olmaktadırlar. Bu sayede büyük nesneler bagaja sığar iken diğer bir yandan bu nesnelere yüklenmesi son derece kolay olmaktadır. Bu özellikler özellikle uzun süreli olarak seyahat etmeyi düşünen araba kiralama İstanbul firmaları müşterilerinin tercihleri arasında yer almaktadır. 

 Renault Clio Station Wagon Motor Tipi Ve Özellikleri 

 Bu modelin silindir hacmi 898 metreküp olmaktadır. Aynı zamanda motorda bulunan silindir adedi ise 3/12 olmaktadır. Motorun sağladığı maksimum güç 90 beygir olurken tork değeri ise 140 Nm olmaktadır. Modelin motor özelliklerinden bir diğeri ise start stop özelliğinin bulunmasıdır . Bu özelliğin en büyük avantajı ise daha tasarruflu yakıt kullanımı ve karbondioksit gazı salınımını azaltmaktadır. 

 Renault Clio Station Wagon Şanzıman Özellikleri 

 Bu modellerde uygulanan şanzıman özelliği manuel olmaktadır. 5 ileri vitese sahip olan bu manuel vitesler araba kiralama istanbul firmalarının sahip olduğu müşterilerin genel tercihleri arasında yer almaktadır. 

 Renault Clio Station Wagon Performans Özellikleri 

 Bu modele sahip araçlar 0'dan 100 kilometreye 12.9 saniye içerisinde çıkmaktadırlar. Ayrıca diğer performans özellikleri arasında maksimum hız değeri olarak 178 km/s olmaktadır. 

 Renault Clio Station Wagon Tüketim Değerleri 

 45 litrelik yakıt deposuna sahip olan Bu modelin kilometre başına ürettiği karbondioksit değeri ise 117 ile 123 gram arasında değişiklik göstermektedir. Diğer tüketim değerleri arasında şehir içi yakıt tüketim miktarı 100 kilometrede 6.7 litre ile 6.4 litre arasında değişiklik gösteren değerler olmaktadır. Şehirler arası yolculuk yapmak için araba kiralama İstanbul firmalarından araç kiralayan müşterilerin bu modeli tercih etmelerindeki sebep şehir dışı yakıt sarfiyatının 4.4 ile 4.6 arasında değişkenlik göstermektedir. Diğer bir deyişle bu modeli ortalama yakıt tüketimi 5.1 ile 5.4 arasında değişkenlik göstermektedir.

 Yukarıda verilen bütün özellikler Renault Clio araçlarının standart özellikleri olmaktadır. Müşteri deneyimleri arttırmak adına araba kiralama firmaları aşağıda sıralanacak olan özellikleri de araçlarını ekleyebilmektedirler. Bu özellikler şu şekilde sıralanabilir. 

 Güvenlik ve Sürüşe Yardımcı Olan Ek Özellikler 

 Araba kiralama İstanbul firmalarının müşterilerinin güvenliklerini ve sürüş deneyimlerini artırmak için seçebileceği ek özellikler Arasında ilk sırayı ABS fren sistemi almaktadır. Firmaların seçebilecekleri bir diyar ek özellik ise Elektronik Denge programı olmaktadır. Bu program sayesinde ani dönüşlerde ya da ıslak zeminlerde oluşabilecek kontrol kayıplarının önüne getirebilmektedir. 

 Renault Clio modellerinde bulunan ek özelliklerden birisi de lastik basınç kontrol sistemi olmaktadır. Lastiklerin basınçlarını sürekli olarak kontrol altında tutan bu sistem sayesinde olası kazaların lastik nedenleri ortadan kaldırılmış olmaktadır. 

 Güvenlik ve sürüşe yardımcı olan ek özellikler arasında farlarda bulunmaktadır. Full Led Far seçeneği ya da c şeklindeki gündüz sürüş far seçenekleri ile daha güvenli bir sürüş keyfi yaşamak mümkün olmaktadır.

 Konforu Artırmak İçin Sunulan Ek Özellikler 

 araba kiralama istanbul firmalarının sistemlerinin konforunu ve dolayısıyla memnuniyetlerini artırmak için bu özelliklerinden birinden veya birkaçından yararlanabilmektedirler. Renonun Konfor arttırmak için sunduğu ek özelliklerin başında manuel ya da otomatik klima seçenekleri bulunmaktadır.

 Araba kiralama müşterilerinin farklı fiziksel özelliklere sahip olduğu düşünülürse, sahip olunan Renault Clio'nun direksiyonunun ayarlanabilir özellikle olması araba kiralama firmalarının avantajını bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 Konfor arttıran bir diğer ek özellik ise arka koltukların asimetrik bir şekilde katlanabilmektedir. Bu sayede araç kullanıcıları istedikleri büyüklükte bagajları arabalarını yükleyebilmektedirler. 

 Eller serbest kart sistemi Renault Clio’larda bulunan diğer özelliklerden birisidir. Bu özellik sayesinde araç kullanıcıları araçlarına yaklaşırken Kapılar otomatik bir şekilde açılabilmektedir. aynı şekilde uzaklaşırken de kapılar kapanmaktadır. Bagaj kapısı da aynı prensip ile çalışmaktadır .

 Araba kiralama firmaları müşterilerinin hem güvenliklerini hem de konforu düşünmeleri durumunda Yağmur Sensörü ek özelliğini edinmek istemektedirler. 

 Ön koltukta bulunan kol dayama aparatları da Renault Clio’nun ek özellikleri arasında yer almaktadır. Müşterilerin konforunu düşünen araba kiralama istanbul firmaları genellikle kiralık araçlarında bu özelliği müşterilerine tahsis etmektedirler.