Blog

Peugeot Expert Teknik Özellikleri


Peugeot Expert Teknik Özellikleri

Peugeot Expert Teknik Özellikleri

 

Eşsiz bir tasarıma sahip olan Peugeot Expert Partner Traveller, üstün bir sürüş konforu sağlamaktadır. Sahip olduğu 2.0 litre Blue HDi motoru ile oldukça güçlü olan bu model, diğer bir yandan eşsiz ve Seçkin ekipmanları kullanıcılarına sunmaktadır. Samsun havalimanı araba kiralama firmaları sırasında Peugeot Traveller modelini sıklıkla tercih edilmesinin 3 farklı sebebi bulunmaktadır.

 

 Bunlardan ilki sınıfında benzersiz bir sürüş keyfini yaşatması olmaktadır. Yaşattığı bu sürüş keyfinin en önemli anahtarı ise değişen birimlerde sahip olduğu motor gücü olmaktadır. Motor gücünün yanı sıra karbondioksit emiliminin son derece az olması ve yakıt tasarrufu sağlaması da sürücülere avantajlar sağlamaktadır.

 

 Peugeot Traveller modelinin araba kiralama şirketleri tarafından sıklıkla tercih edilmesindeki bir diğer sebep ise geniş iç hacmi olmaktadır. Sahip olduğu geniş iç haciminin yanı sıra kullanıcılarına ve sürücülerine konforu da yaşatan model rakipleri arasında sıyrılmasını olmasını sağlamaktadır. İç hacim genişliği ile bilinmesi gereken bir diğer özellik ise 9 yolcu kapasitesi ne kadar farklı seçeneklerin bulunduğu olmalıdır. 

 

 Yaşamı kolaylaştıran seçenekleri ile Peugeot Traveller diğer bir yandan sürücüleri ve yolcuları güvende tutmak için birçok güvenlik özelliğine sahip olmaktadır. 

 

 Peugeot Traveller Teknik Özellikleri 

 

 Boyutları 

 

 Peugeot Traveller modelinin Samsun havalimanı araba kiralama şirketleri tarafından sıklıkla tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden biri değişen opsiyonlarda koltuk sayısına sahip olmasıdır. değişen sayılarda koltuk sayısına sahip olmasının bir diğer özelliği ise araçların genişliklerini ve uzunluklarının ebatları değiştirmesidir. 9 yolcu koltuğuna kadar arttırılabilir en kapasitesi ile kalabalık gruplar için uygun bir kiralık araç seçeneği oluşturmaktadır. 

 

 Eşya Saklama Gözleri Ve Prizler 

 

 Hem sürücülerin hem de yolcuların seyahat deneyimleri arttırmak için Peugeot Traveller modelinde birçok eşya saklama gözü ve priz bulunmaktadır. Eşya saklama gözleri hem sürücü hem de yolcuların rahatlıkla ulaşabileceği alanlara konumlandırılmış olmaktadır. Bu gözlerin bir diğer özelliği ise son derece geniş olmalıdır. Samsun havalimanı araba kiralama şirketleri tarafından sevilen bu modelin bir diğer özelliği ise sahip olduğu prizler olmaktadır. Bu prizler yine sürücünün ve yolcuların kolaylıkla ulaşabileceği alanları konumlandırılmış olmaktadır. Priz çeşitleri Arasında 3 adet 12 voltluk priz 1 adet USB girişi ve 1 adet jak girişi bulunmaktadır. girişleri sürücü paneline yakın yerde konumlandırılmış olmaktadır. 

 

 Motor Özellikleri 

 

 2.0 bluehdi motor kullanılan Peugeot Traveller modellerinde yüksek sürüş keyfi Yaşamının yanı sıra düşük yakıt tüketimi söz konusu olmaktadır. Bu motorlar 150 beygir gücünde olmaktadır. 150 beygir gücünde olan motorlara ait olan manuel vitesler 6 İleri Vites özelliğine sahip olmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı kullanıcıların ilgisini çekmesi Samsun havalimanı araba kiralama şirketlerinin bu arabaları filolarında bulundurma ihtiyacını oluşturmuştur. 

 

 Peugeot Traveller Tasarım Özellikleri 

 

 Güçlü ve zarif tasarımıyla ön plana çıkan Peugeot Traveller aynı zamanda dikey ızgaralara sahip olmaktadır. Modern bir 10 yüze sahip olan traveler bu stili Led sürüş farları ve xenon farlar ile pekiştirmektedir. Tasarımın güçlendiren öğeler Arasında 17 inçlik jantlar bulunmaktadır. Ayrıca arka camlarda kullanılan ekstra kalınlaştırılmış camlar modelin karizmasını arttıran elemanlar olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 

 Boyutların 1.9 metre ile 5. 3 metre arasında değişen Traveller, sahip olduğu kısa boyu ile kapalı otoparklarda rahatlıkla fark edilme olanağı sunmaktadır. özelliği sayesinde şehir hayatında da rahatlıkla kullanılabilmektedirler.

 

 Samsun havalimanı araba kiralama şirketleri tarafından filolarına sıklıkla eklenen bu modelin bir diğer özelliği ise yolcu kabini ulaşımının son derece kolay olmasıdır.

 

 Standart olarak sağa doğru açılan motorlu kayar kapıya sahip olan model tek bir tuşla kapıların açılması sağlanmaktadır. Kapıların bir diğer özelliği ise eller serbest modunu bulunmasıdır. bu özellik sayesinde elleriniz dolu olsa dahi kapılar otomatik olarak açılacaktır. Bu özelliği kullanabilmek için elektronik anahtarın aracın üzerinde olması yeterli olmaktadır. bundan sonra tek yapmanız gereken arka tamponda bulunan sensörü ayağınız ile harekete geçirmek olacaktır. Daha sonra kapılar kendiliğinden kapanacak ya da açılacaktır.

 

 Peugeot Traveller modelinin Samsun havalimanı araba kiralama şirketleri tarafından bu kadar sık tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise sahip olduğu panoramik tavan camı olmaktadır. Bu cam sayesinde yolcular daha geniş ve ferah bir ortamda seyahat edebileceklerdir. 

 

 Yolcuların seyahat deneyimleri son derece önemseyen model, bu özelliğini arka tarafa yerleştirdiği yolcu klima sistemleri ile göstermektedir. Yolcuların konforu için düşünülmüş diğer özellikler arasında ekstra karartılmış arka camlar ve ara perde bulunmaktadır. 

 

 Traveler sadece yolcuları değil aynı zamanda sürücülerin konforuna da önem vermektedir. Sürücülerin konforu düşünülerek geliştirilen Kokpit kısmı aynı zamanda Samsun havalimanı araba kiralama şirketlerinin de beğenilerini kazanmaktadır. 

 

 Sürücülerin konforunu artıracak diğer özellikler arasında ayarlanabilen yüksekliğe sahip ve ergonomik yapıdaki sürücü koltuğu bulunmaktadır. Sürücülerin konforunu artıran bir diğer özellik ise direksiyondan kumanda edilebilen panel olmaktadır. Ayrıca göstergelerin sürücüler tarafından rahatlıkla okuma bilmesini sağlamak amacıyla dizayn yenilikleri getirilmiş olmaktadır. 

 

 Peugeot Traveller modelinin bu kadar çok tercih edilmesindeki başlıca sebepler elbette ki sahip olduğu koltuk tasarımları olmaktadır. 9 kişiye kadar yolcu kapasitesi bulunan bu modelleri aynı zamanda Samsun havalimanı araba kiralama şirketleri tarafından tercih edilmesi ise oldukça normal olmaktadır. Kalabalık gruplara uzun seyahat planı olanlara ya da şehir turları yapmak isteyenler uygun olan bu modelin bu kadar çok kişiye hitap etmesindeki ana sebep modüller koltukları olmaktadır. 

 

 Modüler koltukların sahip olduğu özellikler arasında katlanabilme ve çıkabilme bulunmaktadır. Her iki sıradaki koltuklarda bu özelliklere sahip olmaktadır. Ayrıca 3. sırada bulunan koltuklara da ulaşım son derece kolay olmaktadır. 

 

 Sürüş Deneyimi 

 

 Peugeot Traveller modelinin mükemmel denebilecek bir sürüş deneyimi bulunmaktadır. Bu kadar iyi olan bir deneyim sunmasındaki sebepler ise oldukça çeşitli olmaktadır. Bu sebepler dolayısıyla Samsun havalimanı araba kiralama şirketleri tarafından tercih edilmektedir. 

 

 Çok fonksiyonlu Hız Levhası Kamerası 

 

 Traveller bu özelliği sayesinde hız levhalarını çok uzaklardan okuyabilmektedir. Bu özelliği ile sürücüler gözlerini yoldan ayırmadan gerekli olan hız limitini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu kameranın bir diğer özelliği ise hız sabitleme sisteminin aktif olması durumunda sisteme öneri olarak hız sınırını göndermesi olmaktadır.

 

 Vısıopark

 

 Traveller modelinin sahip olduğu geri görüş kamerası vitesin geri vites takılması itibariyle aktif olmaktadır. Bu kamera sisteminin özelliği aracım hem arka kısmını hem de yan kısımlarında 180 derecelik bir açı ile sunmasıdır. Ayrıca kameradan görülen görüntü kuşbakışı olmaktadır. 

 

 Park etmeyi son derece kolaylaştıran bu özellik aynı zamanda araba kiralama şirketleri tarafından da sevilen bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Park sisteminin bir diğer özelliği direksiyon ile senkronize bir şekilde hareket eden kılavuz çizgileri olmaktadır. Sistem arka tarafta bir engel fark ettiği takdirde otomatik olarak Zoom seçeneğini ortaya çıkarmaktadır. Ayrıca görüş seçenekleri istenildiği takdirde değiştirilebilmektedir. 

 

 Hava Yastıkları

 

 Hem yolcuların hem de sürücünün güvenliğini sağlayabilmek adına ön panelde ve yan camlarda hava yastıkları bulunmaktadır. Yan camlarda bulunan hava yastıklarının özellikleri perde şeklinde olmalarıdır. Müşterilerinin güvenliklerini ön planda tutan Samsun havalimanı araba kiralama firmaları modelin bu özelliğine oldukça değer vermektedirler.