Motoru Yenilenmiş Araba Alınır Mı? Motoru Yenilenmiş Araba Alınır Mı? - 5sCarRental

Blog

Motoru Yenilenmiş Araba Alınır Mı?


Motoru Yenilenmiş Araba Alınır Mı?

Motoru Yenilenmiş Araba Alınır Mı?

 

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama firması olarak sürücülerin merak ettiği motoru yenilenmiş araba alınır mı? sorusu hakkında bir içerik ele aldık. Peki motoru yenilenmiş araba alınır mı? Detaylar için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

 

Motoru Yenilenmiş Araba Alınır mı?

 

Son yılların en zorunlu ihtiyaçlarından biri de araba sahibi olabilmektir. Herkesin sıfır araca sahip olamayacağı da günümüz şartlarında malum. Bu durumda zorunlu olarak, insanlar daha uygun fiyata edinebileceği ikinci el arabalara yöneliyor. Ankara Esenboğa havalimanı araç kiralama hizmeti kapsamında motoru yenilenmiş araba alınır mı? sorunun cevabını gelin beraber verilebilir. Arabaların bütün parçaları eskimeye bağlı ya da her hangi bir kazaya bağlı olarak değiştirilebilir ya da tamir görebilir. Motor yenilenmiş araba alınır mı? Motor yenileme işlemi düşünüldüğü gibi tamamen değişim değildir. Bütün parçalar gibi motor da sürtünmeye bağlı hasarlardan dolayı kullanılamaz duruma gelmiş, ya da kullanmaya devam edildiğinde daha büyük zarar görüleceği durumlar oluşabilir. Böyle durumlarda işini iyi bilen güvenilen bir usta tarafından gerekli parçalar değiştirilir. Genellikle enjektörler, hava emme sistemlerindeki parçalar değiştirilir. Yani rektefiye denilen motor yenileme işleminde, motor bloğu, krank mili değişmez, kontrolleri yapılarak arabanın hizmete sunulur. Bu durumda güvenle motoru yenilenmiş araba alınır mı? sorusuna cevap olarak alınabilir diyebiliriz, hatta yüksek maliyetleri karşılayamayacak kişilerin tercihi olabilir. 

 

Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti

 

Yolcuların uçaktan indikten sonra gideceği yere ulaşabilmeleri, devamında işlerini kolaylıkla yapabilmeleri amacıyla son yılların en güzel hizmetidir araç kiralama sistemi. Bir yerden bir yere kendi aracı ya da toplu taşıma araçlarıyla yapacağı uzun ve yorucu yolculuklar insanları çok zorluyordu. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama da bu anlamda çalışmalarına devam ediyor. Araba kiralama hizmeti, yolculukları sorun değil keyif, ulaşım yerlerinizi uzak değil yakın edebilmek için geliştirilen çağdaş bir hizmettir. Sizlere sunacağımız hizmetlerimizden alacağımız memnuniyet ise bizim ödülümüz olacaktır. 

 

 Kiralık Araç Kullanım Koşulları

 

Her yerde olduğu gibi Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama olanağına sahipsiniz. Ancak bu hizmeti alabilmek te bazı kurallara bağlı olarak işletiliyor. Hem sizlerin güvenliği hem yasal gereklilik sonucu olarak ilgili yasalarla belirlenmiş uygun şartları taşıyorsanız. Bu koşullar gereği en az 2 yıl süreli ve geçerli sürücü belgesine sahip, 21 yaş üstü olmak zorundasınız. Yine yasada belirlenmiş sorumluluklara, sözleşme şartlarına uygun davranışları aksatmadan araba kiralayabilirsiniz. Aksi halde gereken cezai şartlar uygulanacaktır. Biz 5sCarRental olarak, tüm bakımları yapılmış, yüksek güvenlikli, sağlık tedbirleri alınmış araçlarımızla sizlerin hizmetindeyiz. Motoru yenilenmiş araba alınır mı? Gereken uzmanlarca kontrolleri yapılarak alınabilir.

 

 Araba Kiralama Sistemi

 

Gelişen teknolojinin gelişmesi ve çağdaş fikirlerin üretilmesine en güzel örneklerden biri araba kiralama sistemi. Her yerde olduğu gibi Ankara Esenboğa havalimanı araç kiralama hizmeti de bulunmaktadır. Yolculuklarınız sorun olmaktan çıkarıp keyifli ve güvenli hale gelecektir. Biz 5s CarRental olarak bizler uygun fiyatla, yüksek güvenlikli, 3 nokta emniyet kemerli tüm kontrolleri yapılmış, yüksek motor gücüne sahip arabalarımızla hizmet veriyoruz. Sizlerin vereceği güvenle de çalışmalarımızı ve araçlarımızı geliştirerek devam edeceğimizin garantisini veriyoruz. Arabalarımızı kesintisiz kasko, sigorta ve KDV dahil, Ankara Esenboğa havalimanı araç kiralama olarak uygun fiyatla kiralıyor. Ayrıca istediğiniz adrese ya da belirlenen noktaya teslim hizmetimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Motor arabanın en önemli paçasıdır. Uygun koşullarda bakım ve tamir yani rektefiye işlemi yapılmışsa gayet rahatlıkla alınabilir.

 

 Hukuki Sorumluluk

 

Kiralanan araçlarda amaç konfor olsa da bazı sorumluluklar kaçınılmazdır. Arabalarımız mecburi mali mesuliyet kapsamında sigortalı kaskoludur. Yüksek konfor ve güvenlikli olarak kiraladığımız arabalarımızda Teminat kapsamını aşan her türlü durumda hukuki sorumluluklar doğarsa, bu sorumluluk kiracıya aittir. Bilinmesi gereken bu kurala bağlı olarak ilgili yasa gereği yapılan sözleşme bilgileri her hangi bir sorunlu işlemde kullanılabilmek amacıyla 3yıl saklanmak zorundadır. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetinden 7/24 kesintisiz yararlanabilir. Sizlere garantili hizmet vereceğimizden emin olabilirsiniz.