Kurban Bayramı'nda Ucuz Araç Kiralama Kurban Bayramı'nda Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Kurban Bayramı'nda Ucuz Araç Kiralama


Kurban Bayramı'nda Ucuz Araç Kiralama

Kurban Bayramı'nda Ucuz Araç Kiralama

 

Kurban Bayramı yaklaşırken ulaşım seçenekleri de araştırılmaya başlandı. Özellikle bu Kurban Bayramı yaz mevsimine denk geldiği için yolculuklar da başlayacak. Bayramlarını memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar kendi otomobilleri yok ise araç kiralamak istiyorlar. Çünkü dünyadaki covid-19 pandemisi nedeniyle uçak ya da otobüs yolculukları çok fazla tercih edilmiyor. Dolayısı ile arabası olmayan vatandaşlar da aileleri ile birlikte araç kiralayarak seyahat etmek istiyorlar. Bu nedenle doğru araçlar kiralanarak güzel ve keyifli bir yolculuk imkanına da sahip olunabilir. 

 

Kurban Bayramı’nda Aracınızı İhtiyaçlarınıza Göre Kiralayın

 

Kurban Bayramı’nda ucuz araç kiralama yapmak için iyi bir araştırma yapılması gerekir. Aracın kiralanacağı günler de belirlenmelidir. Bunun yanı sıra kiralanacak olan araç modeli de kişi sayısına göre tercih edilmelidir. Araç kiralarken uzak bir bölgeye gidilecek ise kilometre sınırı da göz önünde bulundurulmalıdır. Aynı zamanda kiralanacak olan aracın konforu ve özellikleri de göz önünde bulundurulmalıdır. Konforlu bir yolculuk için uygun bir araç kiralanmalıdır. Ailelerin istek ve ihtiyaçlarına hitap eden tüm araçlar arasından en uygun olanı tercih edilmelidir. 

 

Kurban Bayramı’nda Ucuz Araç Kiralama Yöntemleri Nelerdir?

 

Acentelere gerek olmadan Kurban Bayramı’nda ucuz araç kiralama seçenekleri için uygun arabalar uygun fiyatlar ile alınmalıdır. Bunun yanı sıra en yeni arabalar tercih edilebilir. Yerli sermaye olan araçların kiralama işlemleri ise internetten online olarak yapılabilir. Online yapılan işlemler hem kısa sürede neticelenir hem de zaman kaybı yaşatmaz. Aynı zamanda araç kiralamalarında fırsatlar ve kampanyalar da olabiliyor. Bu kampanyalar sayesinde uygun araç tercihleri yapılabiliyor. Aynı zamanda araç kiralanırken ücretsiz online rezervasyon yöntemi de kullanılabiliyor. 

 

 Araba Kiralanırken Hangi Ödeme Yöntemleri Kullanılır?

 

Kurban Bayramı’nda ucuz araç kiralama seçeneklerini değerlendirmek isteyenler fiyatlar konusunda da iyi bir araştırma yapmalılar. Kaliteli ve uygun fiyatlı araçlar da seçilmelidir. Bu nedenle araç teslimatında kolay ödeme koşulları da sunulur. Bunun yanı sıra teslimatta ödeme avantajı da sunuluyor. Araç kiralanırken ödemelerde kredi kartı koşulu bulunuyor. Üstelik fiyatlara kesintisiz kasko, sigorta ve KDV de dahil oluyor. Avantajlı fiyatlar ile birlikte rahat bir şekilde araba kiralanabiliyor. Araba kiralanırken tüm bu olanaklar ise büyük bir avantaj sağlıyor. 

 

Kolay Ve Rahat Araç Kiralama Yöntemleri

 

Kurban Bayramı’nda ucuz araç kiralama işlemleri yapılırken kilometre sınırı da en önemli konu oluyor. Çünkü uzak bölgelere gidilirken araç kilometre sınırı çok önem taşıyor. Bu nedenle arabaların kilometre sınırının olmaması da çok önemli. Bu nedenle sınırsız kilometre fırsatı ile birlikte araçlar da rahat bir şekilde kiralanabilir. Kurban Bayramı’na çıkacak olan kişilerin öncelikli tercihi uygun fiyatlı araçlardır. En uygun fiyatı olan araçlar arasında iyi bir araştırma yapılmalıdır. Bu araştırmalara göre de en uygun araçlar kiralanabilir. Her zevke uygun araçlar Kurban Bayramı tatili için rahatlıkla kiralanabilir.

 

En Uygun Ve Lüks Araba Modelleri

 

Uzun yıllar otomotiv sektöründe yer alan firmada her zevke ve beğeniye uygun araçlar yer alıyor. Türkiye genelinde en büyük 6 ilde hizmet veren firmamızın 7 farklı şubesi bulunuyor. Ayrıca bu firmalar online rent a car hizmeti de veriyor. İstanbul'un Asya ve Avrupa bölgesinin yanı sıra İzmir, Ankara, Antalya, Samsun ve Kayseri'de şubeler yer alıyor. Bu şubelerde ise her zevke uygun araçlar yer alıyor. Lüks ve pahalı araçların yanı sıra ekonomik ve standart araba modelleri de tercih edilebiliyor. Kurban Bayramı tatiline çıkacak olan kişiler kendi bütçelerine ve isteklerine uygun araçları kiralayabilirler. 

 

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Hizmet Anlayışı

 

Kurban Bayramı’nda ucuz araç kiralama seçeneklerini değerlendirmek isteyen kişiler için en uygun seçenekler sunuluyor. Müşteri memnuniyetini ön plana alan anlayış hizmet veriyor. Müşterilerin beklentilerine en uygun cevaplar da bu firmada yer alıyor. Deneyimli personeller ve güler yüzlü kadro ile araç kiralamada en uygun koşullar sağlanıyor. Oldukça kaliteli ve güzel hizmet anlayışı da ön plana çıkıyor. Araç kiralamak isteyen kişiler tüm bu olanaklardan kolaylık ile yararlanabilirler. Bu yüzden erken rezervasyonlar sağlanarak Kurban Bayramı için en uygun araçlar kiralanabilir. 

 

Araç Kiralamak İçin Şartlar Nelerdir?

 

Araç kiralayabilmek için belli başlı şartları sağlamak gerekir. Öncelikle araç kullanacak kişinin en az 2 yıl geçerli sürücü belgesi olması gerekir. Aynı zamanda 23 yaşın üzerindeki kişiler araç kiralayabilirler. Bunun yanı sıra araç tipinden modeline ve bagaj kapasitesine kadar farklı donanımlar vardır. Özellikleri bakımından ise muadil araç ile değişiklikler de vardır. Aynı zamanda aracın başka bir bölgeye iade edilmesi durumunda tek yön ücreti verilir. Ayrıca tek yön ücreti ise talebe ve kilometreye göre değişiklik de gösteriyor. Bu ücretler de mutlaka araç tesliminden önce ödenir. 

 

Kurban Bayramı’nda Ucuz Araç Kiralamak İsteyenlerin Yapması Gerekenler Nelerdir?

 

Kurban Bayramı’nda ucuz araç kiralamak isteyen kişilerin de dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Öncelikle aracı kiralayan kişilerin yanı sıra ek sürücü de olmalıdır. Diğer ikinci sürücünün de sürücü belgesinin fotokopisi kira sözleşmesinin üzerinde gösterilmelidir. Kiralama sırasında asli sürücünün dışında bir sürücü daha olmalıdır. Aynı zamanda ücretlendirmeler ile ilgili bilgiler için de rezervasyon merkezleri aranabilir. 

 

Araç Kiralamalarında Trafik Cezaları Ve Hgs Geçişleri

 

Araç kiralandıktan sonra dikkat edilmesi gereken bir detay da trafik cezaları ve HGS geçiş ücretleridir. Araç kiralanmışken araç sürücülerinin trafik kurallarına uymaması durumunda cezalar sürücüye aittir. Aynı zamanda HGS ve ya OGS harcamaları da aracı kiralayan kişilere aittir. Aynı zamanda köprü ve otoyol geçişlerindeki HGS (OGS) harcamalarında her bir geçiş için ek hizmet bedeli de alınıyor. Araç için ek hizmetler nedeniyle de ek ücretler talep edilebilir. 

 

Araç Kiralamada Sözleşmede Değişiklik Talepleri Nasıl Olmalıdır?

 

Kurban Bayramı tatili için araç kiralanacağı zaman sözleşme yapılır. Ama sözleşmede değişiklik yapılması için taleplerde de bulunulabilir. Buna göre araç kiralama fiyatı ve verilen rezervasyon onayı ilk zaman mevcut durumlara göre verilmiştir. Tüm bu koşullarda meydana gelen değişikliklerde rezervasyon yapılan aracın yerine de başka bir araç sunulabilir. Tabi bu sırada yaşanan bedel artışı müşteriye önceden bildirilir. Aynı zamanda firma da bunu müşteriden talep etme hakkına sahiptir. Buna göre müşteriye sunulan aracın fiyatı düşük ise fiyat farkı müşteriye iade edilir. 

 

Araç Kiralamada Kaza Ve Arıza Durumunda Ne Yapılır?

 

Araç kiralayan kişinin aracı rezervasyon yapılan süreden erken iade etmesi ve ya rezervasyonu iptal etmesi durumunda herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. Bunun yanı sıra araç kiralamada herhangi bir kaza durumunda mutlaka araç kiralama firması ile iletişime geçilmelidir. Bu durumda diğer sürücüler ile birlikte kaza tutanağı doldurulur. Ayrıca mini hasarlar için ise beyan doldurulmalıdır. Eğer kaza sırasında yaralanma ve ölüm oldu ise mutlaka kolluk kuvvetlerine haber verilmelidir. Araç kiralamada kaza raporu olmadan araç kaskosu da geçersiz olacaktır. Bu nedenle her detaya dikkat etmek gerekir.