Kredi Kartı Koşulu Olmadan Araba Kiralama Kredi Kartı Koşulu Olmadan Araba Kiralama - 5sCarRental

Blog

Kredi Kartı Koşulu Olmadan Araba Kiralama


Kredi Kartı Koşulu Olmadan Araba Kiralama

Kredi Kartı Koşulu Olmadan Araba Kiralama

Yeni ve lüks özellikleriyle göz kamaştırıcı kiralık araçlarımız, kredi kartı koşulu olmadan kiralanabiliyor. Profesyonel kiralama yöntemleriyle, tatilde ve iş seyahatinde, istediğiniz gibi gezme imkanı bulacaksınız. Günlük kiralama imkanının yanı sıra, aylık ve yıllık kiralama seçenekleri ne sahip filomuz, son model üst segment araçlardan oluşuyor.

 Yolculuğunuz Keyifli Bir Seyahate Dönüşsün

 Uçakla seyahat edenler için, havalimanından indikten sonra otomobil kiralamak, yolculuğu daha kolay hale getiriyor. Firmamız, uçağınızın iniş saatini dikkate alarak, istediğiniz lüks aracı havalimanına getiriyor. İstanbul havalimanı araba kiralama programımız, uçak iniş saatine uygun olacak şekilde programlanıyor.

 Sözleşmeli bir şekilde gerçekleşen ve 7/24 oto kiralama hizmeti sunan firmamız, sedan, hatchback ve jeep türü lüks araçları kiraya veriyor. Ankara Esenboğa araba kiralama sektöründe, online rezervasyon imkanı sunan şirketimiz, istediğiniz adrese araç getirmektedir.

 Profesyonel Çözüm

 Kredi kartı koşulu olmadan araç kiralama kampanyası, online sitemizde sizleri bekliyor. Kampanya araba kiralama İzmir havalimanı kategorisinde de geçerli. Yapmanız gereken araç rezerve etmek ve gerekli bilgileri doldurmaktır. Samsun havalimanı araç kiralama konusunda profesyonel yöntemleri tercih eden elemanlarımız, söz verilen zamanda araçları havalimanına getirmektedir.

 Sözleşmeli araç kiralama hizmeti sunan firmamız, aracın kasko, sanayi bakımı, vergi ve zorunlu vergi masraflarını karşılıyor. Kiralayan kişi, yakıt, trafik cezası, park ücreti ve köprü ücreti gibi giderlerden sorumludur. Çalınma veya kaza durumunda firmamızı aramalısınız. Aracın maksat dışı kullanılması durumunda araç geri alınmaktadır.