Kiralık Araçların Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyonu Kiralık Araçların Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyonu - 5sCarRental

Blog

Kiralık Araçların Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyonu


Kiralık Araçların Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyonu

Kiralık Araçların Koronavirüse Karşı Dezenfeksiyonu

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama firması olarak kiralık araçlarımızın koronavirüse karşı nasıl dezenfeksiyon edildiği konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Detaylar için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Kullanmakta olduğunuz aracı diğer kişilerle birlikte değişimli olarak kullanmaktaysanız, aracı dezenfekte yapmayı unutmayınız. Aracın kapı kolları, vites kolu ve direksiyon gibi sık kullandığınız yerleri dezenfekte etmeyi ihmal etmeyiniz.

 

Kolonya ya da hidroalkolik sıvı gibi dezenfekteleri aracınızda bulundurmayı ihmal etmeyiniz. Araca her bindiğinizde ellerinizi dezenfekte ediniz.

 

Araç içinde öksürme ya da hapşırma gibi durumlarda mutlaka bir mendil kullanmalısınız. Hapşırdıktan ya da öksürdükten sonra aracınızı emniyetli bir şekilde park edip mendili bir çöp kutusuna atmalısınız. En son olarak da ellerinizi dezenfekte etmelisiniz.

 

Akaryakıt alımlarınızı ya da diğer alışverişlerinizi olabilirse temassız ödemelerle yapınız. Temassız ödeme yapsanız da aracınıza döndüğünüzde ellerinizi dezenfekte ediniz.

 

Aracınızı sık aralıklarla havalandırmalısınız. Son olarak da en önemlisi düzenli periyotlarla korona virüse karşı araç temizliği yaptırmalısınız.

 

Sizin sağlığınız bizim için çok önemli olduğunu bilmenizi isteriz. Bu nedenle bu sıraladığımız önlemlere dikkat etmenizi salık veririz. Ayrıca sağlığınız için bize düşenleri de en iyi şekilde yerine getirmekte olduğumuzu size hatırlatmak görevimizdir. Bu çerçevede İstanbul havalimanı araç kiralama kapsamında bizden kiraladığınız araçların hijyeni konusunda sizi bilgilendirmek isteriz.

 

 Korona Virüse Karşı Araç Temizliği Nasıl Yapılır?

 

Firmamız İstanbul havalimanı araç kiralama konusunda hizmet verirken araçlarımızın korona virüse karşı dezenfeksiyonunu ihmal etmemektedir. Güvenilir ve sürdürülebilir yöntemlerle araçlarımızın dezenfeksiyonunu gerçekleştirmekteyiz. Temizliğin uzun ömürlü bir etkiye sahip olabilmesi için dezenfekte edilecek yüzeylerin temiz ve kuru olmasına dikkat edilmelidir. Havada buharlaşan dezenfekteleri su ile seyrelterek soğuk sisleme uygulamasıyla araç temizliği yapılmaktadır. Bu uygulamada herhangi bir lekeleme, nemlenme ve aşındırıcı (korozif) etki oluşmaz.

 

 Soğuk sisleme sistemi herhangi bir sıvama işlemi ya da silme gerektirmemektedir. Ayrıca ek bir işçilik de gerektirmez. Tüm yüzeylere uygun bir çözümdür. Çok vakit alan bir işlem olmamaktadır. Beş haftalık yüzde yüz etkili çözüm sunmaktadır. Güvenilir olmakla birlikte Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylıdır.

 

 Araçların Korona Virüse Karşı Dezenfekte Edilmesi Ne Kadar Güvenlidir?

 

 Araçların korona virüse karşı dezenfekte edilmesi için kullanılan ilaçlar özenle seçilmelidir. Kullanılan araç temizleme ürünlerinin herhangi bir lekeleme, nemlenme ve yıpratıcı etkisinin olmaması gerekmektedir. Firmamız İstanbul havalimanı araç kiralama işlerinde araçlarının dezenfeksiyonunda bunlara dikkat etmektedir. Araçlara ve kullananlara zarar verecek dezenfeksiyon ürünlerinin kullanılmaması konusunda özen gösterilmektedir. Sonuçta firmamız araçlarının korona virüse karşı dezenfekte edildiğinden ve sağlığınıza zararlı sonuçlar doğurmayacağından emin olabilirsiniz.

 

 Araçların Korona Virüse Karşı Dezenfekte Edilmesinde Kullanılan Ürünlerde Etken Madde Nedir?

 

 Araç dezenfeksiyonunda kullanılan bir marka olan Divortex ürünlerinin etken maddesine baktığımız zaman onun "nano gümüş" olduğunu görmekteyiz. Gümüşün nano boyuta çevrilmesi temizlikte aracın zarar görmesini engellemektedir. Etken maddenin nano boyuta indirgenmesiyle, aracın zarar görmeden bakteri ve virüslerden arındırılması sağlanmaktadır. İstanbul havalimanı araç kiralama işi yapan firmamız nano teknolojili bu ürünlerin kullanımını önemsemektedir.

 

 Araçların Korona Virüse Karşı Dezenfekte Edilmesinin Etkisi Ne Kadar Sürer?

 

 İstanbul havalimanı araç kiralama işinde size kaliteli hizmeti vermeyi hedefleyen firmamız güvenli bir hizmet sunmaktadır. Kiraladığınız araçların korona virüse karşı dezenfeksiyonunun uzun ömürlü olması için uygun ürünlerin kullanılmasına dikkat etmekteyiz. Nano teknolojili marka ürünlerin kullanılmasının uzun ömürlü dezenfeksiyon için gereklidir. Bu çerçevede araçlarımızın temizliğinde kullandığımız etken maddesi nano gümüş ürünlerle temizliğin etkisi beş hafta sürmektedir.

 

 Araçların Korona Virüse Karşı Dezenfekte Edilmesi Ne Kadar Süre Alır?

 

 Firmamız İstanbul havalimanı araç kiralama işinde size hızlı ve anında hizmet vermeyi ilke edinmektedir. Bu nedenle kiralayacağınız araçları biran önce dezenfekte ederek hizmetinize sunmaktayız. Uygulanan nano teknolojili dezenfeksiyonla araç temizlenme işlemi yaklaşık 20 dakika almaktadır.