Kiralık Araç Seçimi ve Tercihler Kiralık Araç Seçimi ve Tercihler - 5sCarRental

Blog

Kiralık Araç Seçimi ve Tercihler


Kiralık Araç Seçimi ve Tercihler

Kiralık Araç Tercihleri

5Scarrental olarak bu makalemizde birçok kaynağı araştırmak yerine hepsine bir arada yer vermek adına kiralık araç seçimi ve tercihlerle ilgili bilgiler verelim istedik. 5Scarrental firmamız siz değerli müşterilerine en uygun fiyatlar ve en geniş araç filosuyla hizmet vererek güvenli bir şekilde araç teslimi için Türkiye’nin 5 büyük ili Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun ve Antalya’da ofisleriyle hizmet veriyor.

Kiralama Bütçesi

Kiralık araç seçimi sırasında ilk dikkat edilen madde olmasa da yinede günlük araç kiralama fiyatları önemli bir kriter oluyor. Belirttiğimiz gibi biz her zaman uygun fiyat seçenekleriyle size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fiyatlar seçilen araç ve aracın özelliklerine göre değişiklik gösterebiliyor. Bunun için kiralık araç seçimi sırasında öncelikli olarak nasıl bir araç kiralamak istediğinizin kararını vermeniz gerekiyor. Ancak bu sayede bütçenizi de belirlemiş olacaksınız.

Yakıt tipi

Araç kiralamanın en büyük avantajlarından biri size ek masraflar çıkmıyor olmasıdır. Her ne kadar yüksek model araca biniyor olsanız da sadece günlük, haftalık ya da aylık kiralama bedelinizi bilirsiniz. Bunun dışında aracın vergisiyle, bakımıyla, tamiriyle ya da yedek parçasıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Her araçta olduğu gibi yakıt önemli bir konudur. Bunun içinde aracınızı ne amaçla kullanacağınızı belirledikten sonra yakıt tipine karar verebilirsiniz. Kısa mesafe kullanımında benzinli, uzun mesafe kullanımlar için dizel araçlar tercih edilebilir.

Vites Seçimi

Büyükşehirlerde araç kullanıyorsanız yoğun bir trafikle karşı karşıya kalırsınız. Trafiğin bol olduğu yerlerde otomatik vitesli araçlar sizin daha konforlu araç kullanmanıza yardımcı olacaktır. Ancak ben araç sürmekten keyif alıyorum diyorsanız düz vites sizin için daha uygun olacaktır. 5scarental sizin için yakıt seçeneklerine sahip araç filosuna sahiptir.

Model ve Büyüklük

Aracınızı tek başına mı kullanacaksınız yoksa geniş bir aile misiniz, amacınız ticari kullanmak mı bireysel kullanmak mı? Mutlaka ihtiyacınıza uygun araç bulursunuz. Özellikle tatil planı yapıyorsanız Antalya havalimanı araç kiralama seçeneğimizi kullanarak tatilinizi çok daha keyifli ve planlı hale dönüştürebilirsiniz.

Kiralama Suresi

Araç kiralama seçenekleri uzun ya da kısa sureli olarak değişiklik gösteriyor. Biz araç kiralama seçeneklerimizde siz değerli müşterilerimizden gelen her turlu talebe karşı yanıt verebiliriz.  Araçlarımızı ister günlük, ister haftalık isterseniz aylık olarak kiralayabilirsiniz.