Mutlaka İhtiyaçlarınızı Belirleyin - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama Mutlaka İhtiyaçlarınızı Belirleyin - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Mutlaka İhtiyaçlarınızı Belirleyin - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama


İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

Mutlaka İhtiyaçlarınızı Belirleyin - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

 

Gezi, tatil, iş gezisi, bayram gezisi ve akraba ziyareti kiralık araç konforu ile sorunsuz bir şekilde gerçekleşmektedir. Araç kiralama işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, tatilinizin sorunsuz bir şekilde geçmesinde önemli rol oynayacaktır. Huzurlu bir şekilde tatil veya seyahat yapabilmek için her zaman doğru tercihin yapılması gerekir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama sektöründe de en büyük problemlerden birisi araç kiralamada yapılan hatalardır.

 

 Araç Tercihi Neden Önemlidir?

 

Kiraladığınız araçla doyasıya gezmek için yapmanız gereken en önemli işlem öncelikle tercih etmeniz gereken aracı doğru bir şekilde seçmektir. Yani ailenizle gezmek için küçük spor bir araba kiralarsanız, istediğiniz konforu elde edemezsiniz. İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama hizmetleri veren 5s CarRental bu kategoride büyük kolaylık sağlamaktadır.

 

Kırsal bir bölgede gezmeye karar verdiyseniz, tabanı yüksek olan araçların tercih edilmesi, sizin için daha iyi olacaktır. Köylerde, kasabalarda ve benzeri yerlerde alçak tabanlı araçlar kullanım esnasında problem çıkarır. Genellikle amortisörlerde ve tabanda hasar meydana gelmektedir. Yüksek tabanlı ve güçlü jeep türü araçlar, köylerde ve benzeri yerlerde çok daha kullanışlıdır.

 

Jeep türü araçların lastikleri, diğer araçların lastiklerinden çok farklıdır. Kısacası köyde ve benzeri yerlerde gönül rahatlığı ile gezmek için yüksek tabanlı jeep türü araçlar kiralanmalıdır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama işlemlerinde sadece kira ücretinin dikkate alınması, araç tercihinde hata yapılmasına neden olur. Kiralama işleminin başarılı olması için ihtiyacın belirlenmesi ve bu ihtiyaca göre tercih yapılması önemli bir konudur.

 

 Aile İçin Kiralık Araç Tercihi

 

Kalabalık bir toplulukla tatile veya geziye çıkacağınız zaman, en doğru aracı kiralamanız gerekir. Küçük bir araç, gezi esnasında ciddi anlamda problem meydana getirecektir. Aile tipi İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama hizmetleri veren firmamızın filosundaki yedi kişilik özel araç kategorisinde yer alan araçlar tercih edilebilir. Trafikte bu kategoride trafik cezası uygulanmaktadır. Trafikte güvenli bir şekilde gezmek için araç tercihi doğru bir şekilde yapılmalıdır. Ailenizle gezmeden önce hangi araç modelleri kiralanabilir?

 

 1- Fiat Fiorino

 2- Peugeot Partner,

 3- Ford Corneo

 4- Mercedes Vito

 5- Passat Cady

 6- Fiat Dablo

 7- Dacia Logan

 8- Dacia Dokker

 

Bu araç modelleri aile tipi kategorisinde kiraya verilen araçlardır. Bütçenize uygun olan aracı tercih ederek güzel bir tatil geçirmek için yolcu sayısına göre araç tercihi yapılmalıdır.

 

 Toplu Taşıma Kategorisindeki Kiralık Araçlar

 

Kalabalık gruplar için özel tasarlanan araç modelleri, İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmetleri veren firmalarda da tercih edilen modellerdir. Düğün, nişan, söz, piknik ve benzeri birçok organizasyon için en iyi seçenek toplu taşıma araçlarıdır. Kiralık araç dünyasında kiralanan toplu taşıma araçları şu şekildedir:

 

 1- Mercedes Vito

 2- Ford Transit

 3- Fiat Dukato

 4- Wolkwagen Caravella

 

Toplu taşıma kategorisinde kiralanabilen bu araçlar, kafile taşımacılığında tercih edilen araçlardır. Araç kiralama işleminin doğru yapılması, organizasyonlarda ulaşım probleminin meydana gelmesini engelleyecektir.

 

 Sedan ve Hatchback Araç Kiralama

 

Tatil gezilerinde veya iş seyahatlerinde en çok kiralanan araç modelleri hatchback ve sedan türü araçlardır. 1, 2, 3 ve 4 kişilik araçlar, yakıt bakımından farklı özelliklere sahiptir. Full donanımla, klimalı ve üst segment özelliğine sahip araçların kira ücreti yüksektir. Segmenti düşük olan ve donamımı az olan modellerin kiralama ücreti düşüktür. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmetleri veren 5s CarRental aradığınız ekonomik çözümleri bir araya getirmektedir.

 

 Araç Kiralarken Kullanabileceğiniz Aracı Kiralayın

 

Oto kiralama hizmetlerinde yolcu sayısı kiralama işleminin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için önemlidir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama sektöründe diğer önemli bir konu kiralayan kişinin rahatlıkla kullanabileceği modeli tercih etmesidir.

 

Otomatik vitesli araçları kullanamayan şoförler, manuel vitesli araç modellerini kiralamalıdır. Daha sonra alışırım, diyerek araç kiralayan kişiler kazaya neden olabilir. Vites sistemi bakımından kullanma problemi yaşayacağınız modelleri de tercih etmemelisiniz. Kullanım problemi meydana getirmeyecek araç modelleri bu kategoride ilk aşamada tercih edilmelidir.

 

Araç kiralama işlemlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli husus klimadır. Türkiye’de yaz aylarında sıcaklık değerleri yükselmektedir. Bu nedenle klimalı araç olmazsa olmazdır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama firmalarında klimalı modeller her zaman tercih edilmektedir.

 

Klimanın yanı sıra ısıtma sistemi de önemlidir. Kış aylarında kiralanan araçlarda ısıtma sistemi önemlidir. Kiraladığınız aracın özelliklerini değerlendirdikten sonra tercih etmelisiniz. Aracın kaç kişilik olduğu, aracın genel özellikleri ve aracın donanımsal özellikleri değerlendirilmelidir.