En Faydalı Sürüş Destek Sistemleri - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama En Faydalı Sürüş Destek Sistemleri - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

En Faydalı Sürüş Destek Sistemleri - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama


İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

En Faydalı Sürüş Destek Sistemleri - İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

 

Araba kullanan kimseler daha güvenli bir sürüş gerçekleştirsin diye otomobil üretimi yapan kimseler yeni teknolojiler geliştirme konusundaki çalışmalarına devam ediyorlar. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmetinden alacağınız bütün hizmetlerde olduğu gibi bu konuda da siz değerli müşterilerimize uygun bilgilendirmeyi yapmayı hedefliyoruz. Öncelik ile gece görüş sistemleri ile yaya tespit sistemlerine kadar uzanan bu üstün teknolojiler direksiyonun başındaki kişilerin güvenliğini daha çok sağlamaya çalışıyor. Diler iseniz gelin hep birlikte İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti alırken alır iken dikkat etmeniz gereken destek sürüş sistemlerine bir göz atalım.

 

 Kör Nokta Tespiti

 

Özellik ile sollama yapar iken sensörler ya da lensler yardımı ile özellik ile aracın yakınında ya da yan taraflarında bulunan araçların varlığını tespit eden bu sistem aynı zamanda sürücüyü işitsel ya da görsel olarak sollamak için en doğru zamanı belirliyor.

 

 Aktif Adaptif Frenleme ve Çarpışma Önleyici Sistemler

 

Aktif frenleme sistemleri sayesinde tehdit oluşturabilecek potansiyel tehlikeleri önceden tespit edip çarpışmadan kaçınabilme amacı ile frenleme yapan bu sitem aynı zamanda bu fikri bir adım daha ileri taşımaktadır. O da otomatik frenleme işlemini gerçekleştirmeden önce çarpışma önleyici modu devreye sokmasıdır. Barikatlar ya da diğer araçlar ile ani çarpışmaları önleyebilmek amacı ile özellik ile dur kalk şeklinde ilerleyen trafiğin oldukça kalabalık olduğu alanlarda kullanılmak için üretilmektedir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti almak isteyen kimseler için destek sürüş sistemleri arasında yer alması gereken bir sistem olan aktif adaptif frenleme ve çarpışma önleyici sistemler aynı zamanda oldukça kullanışlıdır.

 

 Kuşbakışı Görünüm 

 

Kuşbakışı görünüm ya da bir diğer ismi ile Birds Eye View İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti alır iken dikkat etmeniz gereken sürücü destek sistemlerinden birisidir. Dar alanlar içerisine park eder iken aracın kilit bölgelerine monte edilmiş olan kameralar ile birlikte bundan böyle çevrenizin 360 derece görüntüsünü çok rahat bir şekilde bu sistem ile alabilirsiniz. Bunun ile birlikte yan aynalara ve aracın alt kısımlarına; motor kapağına ve diğer birçok noktaya yerleştirilmiş olan kameralar bütün görüntüleri birleştirmektedir. Böylece aracınız seyir halinde iken kolaylık ile kuşbakışı görünüm yaratma imkanı sunuyor.

 

Ayrıca bazı araçlar için sürücü tek bir kamera yardımı ile de görüntü alabiliyor. Bazı araçlarda ise sürücüler tek bir kameradan da görüntü almayı seçebilirler. Böylelikle araçların büyüklüğünü tam olarak algılayamamaktan kaynaklı çarpmalar da engellenebiliyor.

 

 Şerit Takip Asistanı

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti alır iken dikkat etmeniz gereken bir başka sürücü destek sistemi ise Ford markasının şerit uyarı sistemi ile herhangi bir sinyal vermeden şeritten çıktığınız zaman sizi uyardığı bu şerit takip sistemidir. Lazer sensörler ve kameralar ile şeritten sinyalsiz bir şekilde çıktığınızı tespit eden bu sistem aynı zamanda sürücü koltuğuna ya da direksiyona titreşim vererek sürücüyü uyarmaktadır. Bazı markalarda ise aktif güvenliğe geçilerek araç kendi kendisine şeride geri bir şekilde sokmaktadır. Bu şerit takip sistemi ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti aldığınız aracınız ile gönül rahatlığı ile seyahat edebilirsiniz.

 

 Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi

 

İsterseniz müziği son ses açın ya da fincan kahve için ya da Redbull gibi enerji içeceklerini kullanın eğer yorgun iseniz uyku sizi bir şekilde yakalayacaktır. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama sayesinde aldığınız arabanız ile güvenli bir şekilde seyahat edebilmek için bu yöntemi sizlere tavsiye ediyoruz.