En Çok Tercih Edilen Araç Renkleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama En Çok Tercih Edilen Araç Renkleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

En Çok Tercih Edilen Araç Renkleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama


İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

En Çok Tercih Edilen Araç Renkleri – İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmetleri veren firmalarda en çok tercih edilen otomobil renklerini bulabilirsiniz. 

 

İnsanların araç piyasasına göstermiş olduğu yoğun ilgi üzerine araç firmaları üretim sağladıkları araçların renk seçeneklerin artırmış bulunmaktadır. Araçları kullanırken hangi rengin hangi araca daha çok yakışacağı konusunda bir düşünce bulunmaktadır. 

 

Araç piyasası fiyatları çok artmış olması ile birlikte sürücüler araçları satın almadan önce kendilerine aldıkları araçların satışının da kolay olması gibi kriterlere bakmaktadır. Alım satım içerisinde olacak araç sahiplerinin en çok dikkat ettiği konulardan biri de araç renkleridir. 

 

 Her yıl zirvede ve düşüşte olan renkler mevcuttur. 

 

Bir kişinin şehirler arası yolculuk yapması gerektiği ve bu yolculuğu hava yolu ile yapacağını düşünelim. Kişi İstanbul ilinden İzmir iline gidecek olsun. Yolcu iniş yaptığı zaman ilk düşüncesi İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama işlemi yapmak olabilir. Bu durumda yolcu İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketleri arasından birini seçecek ve bu İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketinden kiraladığı araç ile yolculuk yapacaktır. 

 

Bu gibi durumlarda sürücülerin en çok tercih ettiği renkleri araç kiralama şirketlerinin kendi bünyelerinde çok daha fazla bulundurması çok daha fazla satış ve çok daha fazla para kazanma imkanı sağlamaktadır. Bundan dolayı da sürücüler için olduğu kadar araç kiralama şirketleri için de bu araç renkleri seçimleri çok önemlidir. 

 

 TÜRKİYE DE EN ÇOK TERCİH EDİLEN RENKLER

 

Araçların seçimini yaparken markadan markaya renk seçenekleri bulunabilir. Bu renklerin bazıları bazı araçlara çok yakışır iken bazıları ise kötü durmasına, aracın olduğundan küçük ya da olduğundan sıradan durmasına neden olabilir. 

 

Türkiye de yaşayan ve araç sektörü ile ilgilenen birçok kişinin en çok merak ettiği durumlardan biri olan renkler aracın alımlı hale gelmesini sağlayan şartların en başında gelmektedir. 

 

Türkiye de en çok tercih edilen araç renkleri;

 

Her Yılın Birincisi Beyaz

 

Beyaz her yıl araç piyasası içerisinde bulunan en çok tercih edilen araç rengi olmuştur. Aracın en ince detaylarını gösteren, temiz duran bir hali vardır. Birçok insan için en kolay tercihtir. İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketleri de filolarında en çok beyaz renk araçlara yer vermektedir. 

 

Bir kişinin şehirler arası yolculuk yapması gerektiği ve bu yolculuğu hava yolu ile yapacağını düşünelim. Kişi İstanbul ilinden İzmir iline gidecek olsun. Yolcu iniş yaptığı zaman ilk düşüncesi İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama işlemi yapmak olabilir. Bu durumda yolcu İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketleri arasından birini seçecek olduğunda seçimler arasında genellikle beyaz rengi tercih edebilir bu aracı İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama şirketinde bulduğunda kiralama işlemi yapacaktır.

 

Bu durumda araç kiralama şirketi en çok tercih edilen renkleri filosunda bulundurmaktadır.  

 

Her An Geçerli Olan Gri

 

Gri renk konusunda araç alıcıları genellikle şirket araçları olarak kullanmaktadır. Araç renklerinin gri olması durumunda kullanışı çok daha rahat olacaktır. Şirket sahiplerinin en çok tercih ettiği renk olmasından kaynaklı 2. sırada bulunmaktadır.

 

Asaleti Tartışmaya Kapalı Siyah

 

Siyah renk her alanda çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Asalet göstergesi olan siyah bazı araçlarda görünümü daha kaliteli hale getirmekte olduğu için araç alıcıları için tercih edilen bir renktir.

 

Alev Alev Kırmızı

 

Kırmızı renk her insan tarafından tercih edilmese de bazı araçlar için en doğru renk olmasından kaynaklı 4. sıra da olmasını sağlamaktadır.

 

Gök Yüzünün Rahatlatıcı Rengi Mavi

 

Firmalar tarafından güvenilirlik hissettiren mavi rengi müşteriler tarafından da rahatlatıcı özelliği bulunmaktadır.

 

Sempatik ve İddianın Adresi Sarı

 

Sarı renk insanların araçlar üzerinde genellikle küçük veya ticari alanda kullandığı tercih ettiği araç rengidir. Sarı en çok tercih edilen otomobil renkleri arasında 6. sırada yer almaktadır.

 

Toprağın Dokunuşu Kahverengi

 

Ağır ama kaliteli bir renk olan kahverengi en çok tercih edilen renkler arasında 7. sırayı almıştır.

 

Bu araçlar arasında aynı örnek üzerinden gidilirse İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama hizmeti veren firmalarda en çok tercih edilen renkler bulunabilir.