İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - Yurt Dışı Uçak Seyahatleri Ne Zaman Başlıyor? İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - Yurt Dışı Uçak Seyahatleri Ne Zaman Başlıyor? - 5sCarRental

Blog

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - Yurt Dışı Uçak Seyahatleri Ne Zaman Başlıyor?


İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Araç Kiralama - Yurt Dışı Uçak Seyahatleri Ne Zaman Başlıyor?

 

Dünyada baş gören salgın nedeniyle yurt içi ve dışı tüm yolculuklar iptal edilmişti. Haziran ayı itibariyle havalimanlarında alınan önlemlerin artırılmasıyla birlikte uçuşu gerçekleştirecek ülkelerin de izinleri alınmak suretiyle yurt dışı uçak seferleri ülkemizden başlamıştır. Ülkemiz konuyla ilgili süreçte gerekli tedbirleri tam ve zamanında almak suretiyle süreç yönetimini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda yurt dışından gelen turistler için de bir takım önlemler alınmak suretiyle İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ile güvenli bir tatil yaşayabilirsiniz. Salgın sürecini en iyi yöneten ülkeler arasında yerini alan Türkiye'de güvenle yolculuk yapmak mümkün görünüyor.

 

 Yurt Dışından Gelenler İçin Alınan Önlemler

 

 Yurt dışı uçuşların açılması için hem yolcu güvenliği hem de ülkemiz açısından güvenliğin sağlanması adına gerekli önlemler için bir dizi adımlar atılıyor. Bunlardan en önemlisi gelen her yolcuya iki saatte sonuç alınabilecek olan test uygulaması yapılmasıdır. Tedbirler kapsamında yayınlanan genelgeye göre ise maske takılması zorunluluğu getiriliyor.

 

 Yolcu uğurlama ve karşılama yasaklanıyor. Havalimanı girişinde termal kamera ile ateş ölçümü yapılmak suretiyle dezenfekte işlemi yapılıyor. Bavul, çanta gibi kişisel eşyalar ultraviyole ışın yardımıyla maliyetli de olsa dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. Ayrıca yurt dışı ve içi için getirilen HES kodu uygulaması ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ile sıkı tedbirler arasında yolculuğu devam ettirebilirsiniz.

 

 Yurt Dışı Seyahat Sonrası Ulaşım

 

 Seyahatin ardından ülke içerisinde maksimum koruma ile hizmet veren firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Tüm önlemlerin sıkı sıkıya alındığı firmamız araçları ile güvenli yolculuk yapmak suretiyle araç kiralamak varış noktanıza direk geçiş imkanı sağladığından riski de en aza indirecek bir uygulama olarak sunulmaktadır. Lüks araçlarımızla İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama olarak verdiğimiz hizmet esnasında araçlarımız gerekli dezenfekte işlemlerine tabi tutulmaktadır. Güvenliğiniz için yapılan tüm uygulamalar sonucunda sorunsuz bir yolculuk yapmanız için çalışmaktayız. Lüks araç kiralama ile yolculuk keyfini sınırsızca yaşayabilirsiniz. Havaalanına iniş yapmadan evvel İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama firmamızla iletişime geçmek suretiyle deneyimli müşteri temsilcilerimizden yardım alarak kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

 Yurt Dışından Hangi Ülkelere Uçuş Var?

 

 Ülkeler arası anlaşmalar doğrultusunda çoğunlukla ülkemize pek çok uçuş açılmış olsa bile kendi içerisinde aldığı karar doğrultusunda ülkeler arası yolculuğa izin vermeyen ülkeler yine uçuşa izin vermemektedir. Bu bağlamda ülkeler arası uçuş olanakları için havalimanları temsilcileri ile görüşmekte yarar vardır. Her ülkenin kendi politikasına göre değişiklik gösterdiği için ülkemize yolculuk yapmak için havalimanı ile görüşmenizde yarar vardır. Yolculuk yapmaya karar verdiyseniz İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama ile güvenli sürüş yapın. Ülkenizden HES kodu çıkarmak suretiyle yurt dışına çıkış serbesttir.

 

 Yurt Dışı Uçuş Ücretleri Zamlandı mı?

 

 Salgın hastalık gerekçesi ile pek çok sektör maddi olarak zarar görmüş olsa da uçuşlar belirlenen fiyat listeleri üzerine çıkamadığından İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama açısından da ücretler belirli fiyatlarda tutulmaktadır. Ülkeler arası uçuşlar için de belirli bir fiyat listesi vardır ve firmalar bu fiyatların üzerine çıkamamaktadır. Ancak önlemler kapsamında yolcu güvenliği ve sağlığı için koltuk sayıları arasında boşluk bırakılması gibi durumlar söz konusu olursa fiyatlarda artış görülmektedir. Bu firma tarafından belirlenmiş bir durum değildir.

 

 Havalimanı Araç Kiralama Fiyatları

 

 İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama firmamız uygun fiyatlı lüks kiralama hizmetleri ile araç kiralama işlemleriniz de memnuniyetiniz ön planda tutulmaktadır. Deneyimli personellerimizle iletişime geçerek kullanım süresi ve araç modeline göre İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama fiyatlarını da öğrenebilirsiniz. Araç kiralamak istiyorsanız öncelikle güvenliği ve sağlığı ön plana almalısınız. Firma olarak sizlere bu konuda yeterli hizmeti sunmaktayız. Havalimanına gelmeden önce iletişime geçmeniz halinde varacağınız yere varmanız gereken saatte sizlerin güven ve sağlıkla ulaşması için çalışmaktayız.

 

 Yurt Dışından Gelen Yolcular İçin Yeni Uygulamalar Nelerdir?

 

 Öncelikli olarak havalimanlarında belirlenmiş olan alanlar içerisinde muayene yapılması kararı alınmıştır. Gerekli muayeneleri yapılan yolcular sınır geçiş bölümüne aktarılmak suretiyle kayıt altına alınacaklar. Muayene sırasında herhangi bir semptom görülmesi halinde yolcuya PCR testi ücretsiz olarak yapılmak suretiyle iki saatlik bir zaman diliminde işlem tamamlanacaktır. Tıpkı ülkemiz içerisinde istendiği gibi ülkeler arası uçuşlarda da yine HES kodu uygulaması geçerli olacaktır.

 

 Hangi Ülkelere Yolculuk Yapılabilecek?

 

 Son yapılan düzenlemeler kapsamında 15 ülke ile ön mutabakat yapıldığı belirtiliyor. Ülkeler arası mutabakat sağlanmasının temel nedeni yolcu güvenliği olduğu için uçuşların maksimum düzeyde verimli olabilmesi hedefleniyor. Şu durumda kuzey Kıbrıs, Moldova, Özbekistan, faz, Ukrayna, Ürdün, İtalya, sudan, Arnavutluk, Avusturya, Belarus, Kazakistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi pek çok ülke ile uçuş mutabakatı sağlanmıştır. Bu da turizm cenneti olan ülkemize ziyaretleri artırmaktadır.

 

 Yurt Dışı Seyahat İzin Belgesi Alınabilir Mi?

 

 Ülkemiz alınan tedbirler kapsamında güvenli turizm sertifikasyon programı başlamasına destek vermiştir. Bu sayede turizmin daha güvenli hale getirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda firmalar programa dahil olmak kaydıyla güvenli hizmet sunumu yapabilecekler. İster Türk vatandaşı olsun ister yabancı ziyaretçi tesis çalışanların ve tesisin tamamını kapsadığından Türkiye’ye gelecek yabancı vatandaşlar da güvence altına alınmış oluyor. Belge zorunlu olmasa da kaliteli hizmet almayı hedefleyen yabancı turistleri misafir edebilmek adına pek çok firmanın başvurması bekleniyor.

 

 Yurtdışı Seyahat Sonrası Hangi Otellerde Kalabilirim?

 

 Türkiye virüs koruması açısından gerekli tüm tedbirleri almaya devam ediyor. Bu bağlamda kuruluşlara güvenli turizm sertifikası almaları için destek veriyor. Hangi otel hangi yerleşim yeri olursa olsun firma olarak araç kiralama konusunda destek vermekteyiz. Ailece ya da tek başınıza yapacağınız yolculuk için dezenfekte edilmiş araçlarımızı tercih edebilirsiniz. Araç kiralama ile hem ulaşacağınız yere direkt ulaşım sağlar hem de sağlığınızı korumuş olursunuz.

 

 İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama

 

 Araç kiralama ücretleri İzmir Adnan Menderes Havalimanı araç kiralama firmamız tarafından belirlenen standartlar doğrultusunda yapılmaktadır. Yurt dışı müşterilerine ayrı yurt içi müşterilerine ayrı fiyat tarifesi uygulanmamaktadır. Araç kiralama konusunda fiyat için en önemli etken aracın marka ve modeli olmaktadır. Seçeceğiniz model ve marka ne kadar süre kullanacağınız gibi konular fiyatı belirler. Toplu İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama aşamasında uygulanan indirimlerden farklı olarak müşteriler arası fiyat zammı olmamaktadır. Araç kiralama da güvenilir işinin uzmanı firmamız deneyimli personellerinden yardım almak suretiyle ücretlendirme konusunda net fiyat alabilirsiniz.

 

 Yurt Dışı Araç Kiralama Güvenli mi?

 

 Özellikle de bu günlerde ulaşmak istediğiniz noktaya direk ulaşım sağlamak açısından İzmir Adnan Menderes havalimanı araç kiralama büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle havalimanına gelmeden önce firmamızla iletişime geçmek suretiyle lüks araçlarımızdan kiralama şansını elde edebilirsiniz. Gerekli dezenfekte işlemleri ve bakımları yapılmış olan araçlarımızla güvenle yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz. Araç kiralamak suretiyle istediğiniz varış noktasına herhangi bir zahmet çekmeden ulaşabilirsiniz. Yurt dışından ülkemizi ziyarete gelen ziyaretçiler için de yine araç kiralama önemlidir.