İyi Bir Araç Kiralama Deneyimi İçin İpuçları – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama İyi Bir Araç Kiralama Deneyimi İçin İpuçları – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

İyi Bir Araç Kiralama Deneyimi İçin İpuçları – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama


İyi Bir Araç Kiralama Deneyimi İçin İpuçları – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama

İyi Bir Araç Kiralama Deneyimi İçin İpuçları – Samsun Çarşamba Havalimanı Araç Kiralama

 

Araba kiralama özellikle de şimdiye kadar ilk kez kiralıyorsanız ya da geçmişte kötü bir deneyimle karşılaştıysanız biraz tedirgin edici olabilmektedir. Taksi tutmanın ya da toplu taşımanın daha iyi bir seçenek olacağını düşünebilirsiniz. Ancak doğru seçilen bir araç kiralama şirketi sayesinde, aklınızdaki tüm soru işaretleri kendiliğinden kaybolacaktır. 5s CarRental ile kiralama işlemleri sizin için keyifli bir hal alacaktır. Bu noktada 5s CarRental ile aradığınız kaliteli ve hesaplı hizmetlere kolayca erişebilirsiniz.

 

5s CarRental ile doğru araçları seçebilir ve stresli, gergin toplu taşıma hatlarında ya da yüksek taksi ücretleri gibi durumlara bağlı kalmadan bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. 5s CarRental Türkiye’de 7 ilde faaliyet gösteren ve Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama şirketleri arasında en büyüklerinden birisidir. Uzun yıllar süregelen tecrübesi sayesinde aracınızı güvenle kiralayabilirsiniz.

 

 Şehirler arası Seyahat İçin Uygun Modeller

 

Hedefiniz seyahatin tadını çıkarmak ve tatilinizi rahat geçirmek olduğunda araç kiralamadan hemen önce bu 3 özelliğe dikkat etmelisiniz.

 

 -Sürüş Rahatlığı önemlidir

 

Şehirlerde yoğun trafiklerle ve sürüş esnasında çok fazla şey sizi rahatsız edebilmekte ya da tehdit edebilmektedir. Bu nedenle sürüşü daha konforlu ve daha güvenli hale getirmek için ideal sensörler veya kameralar gibi ekstra güvenliğinizi sağlayacak özellikleri de barındıran bir seçim yapmak mükemmel olacaktır.

 

 -Boyut Seçimi önemlidir

 

Araba kiralama sırasında seçimlerinizi aracın boyutunu dikkate alarak yapmalısınız. Kullanım amacınıza göre araç seçmeniz size avantaj sağlayabilir. Eğer küçük bir grup şeklinde gidiyorsanız mevcut tüm park alanlarına kolayca girebildiğiniz araçların seçimi uygun olabilir. Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama hizmeti veren 5s CarRental’ın filosundan geniş ve kalabalık aileler için yeterli bagaj hacmine sahip araçları tercih edebilirsiniz.

 

-Yakıt Tasarrufu önemlidir;

 

Şehir gezileri ya da uzun mesafeler için tercih edilen en iyi yakıt tasarrufu sağlayan araçlardır. Seyahatinizde tasarruf etmek amacıyla iyi bir araştırmayla daha az yakan araçları seçebilirsiniz.

 

5s CarRental firmamızın Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama filosundaki modeller aşağıda belirtilmiştir.

 

-RENAULT SYMBOL

 

-RENAULT MEGANE

 

-RENAULT CLİO

 

-VOLKSWAGEN POLO

 

-PEUGEOT 208

 

-HYUNDAİ İ20

 

-OPEL CORSA

 

-HYUNDAİ ACCENT

 

-CİTROEN C3

 

-TOYOTA COROLLA

 

-RENAULT FLUENCE

 

-OPEL ASTRA

 

-FİAT FİORİNO

 

-RENAULT CAPTUR

 

-FİAT EGEA

 

-PEUGEOT 301

 

-CİTROEN C-ELYSÉE

 

-DACİA SANDERO

 

-DACİA DUSTER

 

-OPEL CROSSLAND X

 

-PEUGEOT 2008

 

-DACİA LODGY

 

-OPEL INSİGNİA

 

-PEUGEOT 308

 

-VOLKSWAGEN PASSAT

 

-PEUGEOT 508

 

-PEUGEOT 3008

 

-PEUGEOT TRAVELLER

 

-HYUNDAİ TUCSON

 

-CİTROEN C5 AİRCROSS

 

 Araç Kiralama İpuçları Nelerdir?

 

Artık doğru araçları seçtiğinize göre Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğine biraz göz atabiliriz.

 

Doğru şirket seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama hizmetleri için seçeceğiniz firmanın güvenilir olması gerekmektedir. 5s CarRental gibi yıllardır bilgi ve birikime sahip olan bir şirket deneyimini dikkate almanız faydalı olacaktır.

 

 Kredi Kartını İle Ödeme

 

Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama işlemi sırasında kredi kartınız ile yapacağınız ödemeleriniz için şirketimizde findeks sorgulaması yapılması gerekmektedir. Bazı kredi kartları ise araba kiralama için ayrıca uygulamış oldukları kampanyalarla da avantaj sağlamaktadır.

 

 Önceden Rezervasyon Yapmak Avantajlı Olmaktadır?

 

 Önceden rezervasyon yaparak, maliyeti düşürebilir veya farklı kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

 

 Kendi Sigortanızın Neleri Kapsayabileceğini Öğrenmelisiniz

 

Her zaman poliçenizi daha önceden iki kez kontrol etmelisiniz ve poliçenizi anlamanıza yardımcı olabilecek sigorta şirketinizi aramalısınız. Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama için kredi kartınız ya da kişisel sigortanız arasında, büyük bir olasılıkla acenteler tarafından sunulan ek bir sigorta ödemesi yapmanız istenebilir.

 

 Yola Çıkmadan Benzin Deposu Göstergesinin Fotoğraflayın

 

Samsun Çarşamba havalimanı araç kiralama esnasında bu ekstra hizmetler için ödeme yapmak yerine, araçlarınızı iade ederken depoyu aldığınız andaki oranda teslim etmeniz büyük ölçüde önem arz etmektedir. Yolculuğun başlangıcında gaz deposu veya benzin deposu göstergesinin bir fotoğrafını çekin, böylelikle geri götürüp teslim ettiğinizde aynı seviyede olmasını rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

 

 Araçları kullanmadan hemen önce inceleyin

 

Çizikler ya da küçük tümsekler gibi sorunları not ederek, aracı kullanmadan önce etrafında mutlaka dolaşmalısınız.

 

 5s CarRental ile Aracınızı Kolayca Seçin

 

5s CarRental zengin bir araç filosuna sahip olarak kaliteli hizmet sunan bir firmadır. Uygun fiyat seçenekleri ile müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Çeşitli dönemlerdeki kampanyalarını takip ederek avantajları yakalayabilirsiniz. 5s CarRental web sitesi üzerinden online şekilde rezervasyon seçeneği sayesinde kolayca aracınızı kiralayabilirsiniz. 5s CarRental web sitesine girerek kiralık arabanızı almak istediğiniz konuma ve zamana göre planlayabilirsiniz. Ayrıca alış ve iade şubeleri farklı olan kiralama işlemlerinde bile uygulanmaktadır. Ara düğmesini tıkladıktan hemen sonra kısa bir süre bekleyerek aralarından seçim yapabileceğiniz birçok araba kiralama listesini görebilirsiniz. Size uygun özelliklere sahip olan aracı kolayca seçerek ödeme işlemlerini güvenle yapabilirsiniz.