İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama - Araç Kiralamanın Kolay Yolu İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama - Araç Kiralamanın Kolay Yolu - 5sCarRental

Blog

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama - Araç Kiralamanın Kolay Yolu


İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama - Araç Kiralamanın Kolay Yolu

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama - Araç Kiralamanın Kolay Yolu

 

Konforlu lüks ve rahat araçlarla seyahat etmek, iş gezisinin ve tatil gezisinin en önemli konusudur. Uçakla seyahat edenler için geri kalan yolculuğu toplu taşıma araçlarıyla yapmak çok yorucudur. Bu nedenle uçakla seyahat edenler İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama hizmetini tercih etmektedir.

 

 Araç Kiralamak Avantajlıdır

 

 Ülkemizde ulaşım sektöründe rent a car hizmeti zaman kazandıran ve konforlu bir seçenektir. Firmamız, ihtiyacı karşılayacak en iyi araçları filosunda bir araya getirmiştir. İş dünyası için pratik çözüm sunan kiralık araç seçenekleri, işlerin zamanında bitirilmesinde önemli rol oynamaktadır. İş gezilerinde zaman kısıtlıdır. Bu nedenle kiralık araç en kolay seçenektir. İş gezilerinde işler kiralık araçla daha çabuk biter. Kalan zamanda kiralık aracınızla şehri gezebilirsiniz.

 

 Yaşlı, çocuk ve hasta yolcular için de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmeti tercih edilmektedir. Tedavi için başka bir şehre giden hastalar ve yaşlılar, kiralık araçla ulaşımı sağlanmalıdır. Gezilecek yerler fazlaysa ve zamanınız da kısıtlıysa konforlu araçlardan oluşan filomuz her zaman hizmetinizdedir.

 

 Pratik Rent a Car Araç Tercihi

 

 Tatil için veya iş gezisi için araç tercihi yaparken en kullanışlı aracı tercih etmek gerekir. Sektörümüzde problem meydana getiren en önemli konu araç tercihinin yanlış yapılmasıdır. Ailece gezecek olanlar küçük araç kiraladığında birçok problemle karşılaşılmaktadır. Aile araçları, ailesiyle tatile gidenler için en iyi seçenektir.

 

 Araç tercihi yaparken bagajınızı, yolcu sayısını, yolculuk yapacağınız yerin özelliklerini dikkate almalısınız. Bagajınız fazlaysa bagajı geniş araçlar tercih etmelisiniz. Yolcu sayısı fazla ise hacmi geniş araçlar tercih edilmelidir. Köy veya kasabada gezecekseniz tabanı yüksek jeep türü araçlar daha kullanışlıdır. Şehir içinde yakıtı az ve seri olan araçlar daha kullanışlıdır. Uzun yola çıkacaksanız, uzun yolda yolculuğu hissettirmeyecek araçlar en iyi seçenektir.

 

 Sitemizi ziyaret ederek anında istediğiniz aracı, iş yerimize gelmeden anında kiralayabilirsiniz. Zaman kazandıran bu yöntemle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama işlemini pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sitemizde kampanyalı araçların yanı sıra üst segment özelliğine sahip efsane araçlar da yer almaktadır.

 

 Pratik Online Rent A Car Rezervasyonu

 

 Günümüzde zamanın hızlanması ile birlikte araç kiralama hizmeti de hızlanmaya başladı. Sitemizi ziyaret ederek online rezervasyon işlemi gerçekleştirerek istediğiniz aracı anında kiralayabilirsiniz. Kiralama işleminde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama seçeneklerimiz kolaylık sağlıyor. Kiraladığınız aracınız havalimanı önünde sizi bekliyor olacak.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama Avantajları

 

 Uçaktan indikten hemen sonra kiralık aracınıza binerek yolculuğunuzun geri kalanını tamamlayabilirsiniz. Vergi, sigorta, sanayi bakımı ve kasko gibi bütün masraflar şirketimiz tarafından karşılanmaktadır. Online rezervasyonla en kolay araç kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

 Erken Rezervasyon Seçeneklerinden Faydalanın

 

 En kolay araç kiralama yöntemi olan online rezervasyon yöntemi, uygun fiyat seçenekleriyle oto kiralama yöntemleri içerisinde en çok tercih edilen seçenektir. Bu kategoride dikkat edilmesi gereken konu rezervasyonun erkenden yapılmasıdır. Tatile çıkmadan aylar önce rezervasyonunuzu yaptırın, hem ekonomik seçeneklerden faydalanın, hem de istediğiniz aracı kiralama olanağı elde edin. Kampanyalı rezervasyon seçeneklerimizden faydalanmak için sitemizi takip etmeniz ve rezervasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekir.

 

 İstediğiniz Zaman Araç Kiralayabilirsiniz

 

Kiralama ücreti, aracın modeline ve kiralama süresine bağlıdır. Firmamız zaman zaman kampanyalı seçeneklerle uygun fiyata oto kiralama imkanı sunmaktadır.

 

 Rezervasyon işlemini telefon, tablet, bilgisayar ve notebook gibi cihazlardan yapabilirsiniz. Sitemiz bütün bu cihazlarla uyumludur. Türkiye’nin her yerinden online İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama rezervasyon seçeneklerimizi değerlendirerek oto kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Oto kiralama işlemini kolay bir şekilde yapmak istiyorsanız ve fiyatları en iyi şekilde analiz etmek istiyorsanız online seçeneklerimizi gözden geçirebilirsiniz. Kiralık araç firmaları gezerek kiralık araç aramak yerine internetten araç modellerini değerlendirerek kiralama işlemini tercih edebilirsiniz.

 

 Pratik Rent A Car Sözleşme Yöntemi

 

Araç teslimi esnasında oto kiralama sözleşmesi imzalanmaktadır. Zaman kaybetmeden istediğiniz zaman İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Havalimanına getirilen kiralık araçlar sözleşme imzalandıktan sonra teslim edilmektedir. 

 

Rent A Car Sözleşmesi

 

Pratik oto kiralama seçeneği sunan sözleşme yöntemi, kiralama işlemi esnasında meydana gelebilecek problemlerin ortadan kaldırılması için önemli bir konudur. Sözleşmede aracı kiralayan kişinin adı ve soyadı, kiralanan aracın modeli, kiralama süresi, adres ve iletişim bilgileri yer almaktadır. Ayrıca sözleşme şartları da eklenmiştir. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralamahizmetinde sözleşme her iki tarafı doğrudan ilgilendirmektedir. Sözleşmenin içeriği şu şekildedir:

 1- Ehliyeti olmayan veya trafiğe çıkma yasağı olan kişiler kiralanan aracı kullanamaz. Aracı kullanacak kişinin ehliyeti olmalı ve aynı zamanda trafikte sorunsuz bir şekilde araç kullanmalıdır.

 2- Araç ticari amaçlı kullanılamaz ve başkasına kiraya verilemez. Araç kurallara uygun şekilde kullanılmaz ise araç geri alınır.

 3- Aracın çalınması, yanması, kaza geçirmesi veya çekilmesi durumunda şirkete haber edilmelidir.

 4- Kiralama işlemini gerçekleştiren kişi yakıt, köprü ücreti, park ücreti ve benzeri ücretleri öder. Firmamız kiralanan aracın servis, kasko, bakım, temizlik ve vergi gibi masraflarından sorumludur.

 5- Araç teslimatı, kiralama süresi bitmeden gerçekleştirilmelidir. Kiralama süresi geçerse kiralayan kişiden firmamız ücret talep etmektedir. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama süresi isteğe bağlı bir şekilde uzatılabilir.

 6- Kanun dışı işlerde kiralanan araç kullanılamaz. Tespit edildiği andan itibaren araç geri alınır.

 7- Aracı sözleşmede adı geçen kişiler kullandığı zaman araç kasko dışı kalır. Bu durumda araçtan kiralayan kişi mesul olur. Bu durumda araçta meydana gelen hasardan da kiralayan kişi sorumlu olur. Aracı kiralayan kişinin dışında kullanacak kişilerin isimleri sözleşmede yer almalıdır.

 8- Şirket kategorisinde yıllık araç kiralama seçenekleri tercih edilmektedir. Şirketlerle yaptığımız oto kiralama sözleşmesinde, aracı kullanacak olan elemanların kimlik bilgileri sözleşmede yer almalıdır. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için aracı kiralayan kişilerin kurallara uygun şekilde araç kullanması gerekir. Geniş araç filomuzda aradığınız bütün araç modellerini bir arada bulabilirsiniz.

 

 Pratik oto kiralama hizmetimiz yaz aylarında ve kış aylarında aynı performansla gerçekleşmektedir. Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatilciler oto kiralama hizmetini tercih etmektedir. Yaz aylarında araçsız kalmamak için erken rezervasyon seçenekleri tercih edilmelidir.

 

 Kiralık Lüks Araçların Avantajları

 

Pratik online oto kiralama seçenekleriyle tatil ve seyahatlerde konforlu yolculuğun keyfini sürebilirsiniz. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetinin pratik ve etkili yöntemlerle gerçekleşmesi adına firmamız yeni yöntemleri tercih etmektedir. 

 

 Lüks ve aynı zamanda servet değerindeki araçları satın almak oldukça maliyetlidir. Pahalı olan bu araçları satın almadan kullanmak istiyorsanız uygun kiralama seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Bagaj imkanına sahip araçlarımız yorucu yolculuğu keyifli bir seyahate dönüştürüyor. Köy, kasaba ve sahil bölgelerine giden tatilciler için en iyi seçenek lüks kiralık araçlardır.

 

 Her Zaman Araç Kiralayabilirsiniz

 

 Oto kiralama firma tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konu güvenilirliktir. Profesyonel ekibimiz ve modelli araçlarımız, her zaman müşteri güvenini kazanmıştır ve 7/24 oto kiralama ihtiyacını karşılamıştır. Güçlü referanslara sahip olan şirketimiz, hizmet kalitesini güncellemeye devam etmektedir.