Şehir İçi Ulaşım İçin En İyi Araba Tavsiyeleri - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog


İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

Şehir İçi Ulaşım İçin En İyi Araba Tavsiyeleri - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul'un ilçelerine şehir içi ulaşım için en güvenilir, en ekonomik ve en hızlı seyahat seçenekleri arasında özel araç kiralama hizmetleri ön plana çıkıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iner inmez hemen gitmek istedikleri yere doğru harekete geçmek isteyen yolcular için en ideal alternatif araç teslim seçeneği olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama göze çarpmaktadır. 

 

 Son Model Araç Filosu ile Güvenilir Hizmet 

 

Son model araçlarla seyahat etmek birçok insanın hayali ve isteğidir. Araç kiralama alanında sektörde tanınan, yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmetler veren 5s CarRental gibi firmalar müşterilerinin bu hayal ve isteklerini en iyi ve memnuniyet verici şekilde gerçekleştirmektedir. Uzman kadroları ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadırlar. Geniş, modern ve en son teknolojik donanımlara haiz araç filoları ile güvenilir sürüşler İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmeti satın alanları bekliyor.

 

 Yerli ve Yabancı Marka Arabalar ile Konforlu Bir Yolculuk 

 

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan istediğiniz lokasyonlara, bulunduğunuz yerden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na konforlu ve lüks bir yolculuk için İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralamahizmetleri en fazla tercih edilen ulaşım seçenekleri arasında. 2020 model araçlarda yerli ve yabancı markalar müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bu tanınan yerli ve yabancı markalar, sağlamlıkları, güvenilirlikleri, konfor anlayışları ve hızları ile kendilerini dünya çapında ispatlayan araçlar olarak araç kiralama sektöründe oldukça beğeniliyor ve tercih ediliyor. 

 

 Şehir İçi Ulaşım  İçin Marka Tercihleri 

 

Bu yerli ve yabancı araç markaları arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetleri veren 5s CarRental gibi öncü firmaların filolarında yer açtıkları şehir içi ulaşım için uygun markaların başında;

 

 - Renault Megane

 - Toyota Corolla

 - Fiat Fiorino

 - Peugeot 308

 - Hyundai Accent

 - Opel Astra

 - Renault Captur

 - Opel Crossland X

 - Renault Symbol

 - Renault Clio 

 - Volkswagen Polo

 - Opel Corsa

 - Hyundai i20

 - Peugeot 208

 - Citroen C3

 - Renault Fluence

 - Peugeot 301

 - Citroen C-Elysee

 - Fiat Egea

 - Peugeot 301

 - Dacia Sandero

 - Dacia Logan

 - Dacia Lodgy

 - Dacia Duster

 - Opel Insignia

 - Volkswagen Passat

 - Peugeot 508

 - Audi A4

 - Audi A3

 - Hyundai Tucson

 - Peugeot 3008

 - Opel Grandland X

 - Citroen C5 Aircross

 - Peugeot Traveller 

 

gibi çok sayıda sevilen yerli ve yabancı üretim yapan araç markaları yer almaktadır. Bu araçların her birinin periyodik bakımları en iyi şekilde yapılmakta ve sorunsuz bir kullanıma elverişli şekilde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yapan müşterilere teslim edilmektedir.

 

 5S CarRental Araçlarında Yakıt ve Vites Çeşitleri 

 

 5S CarRental, müşterilerine İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralamakapsamında en özel araç modellerini sunmaktadır. Pek çok seçenek içerisinden araç kiralamayı düşünen kişi ya da aileler ihtiyaç duydukları özelliklere haiz araçları kolaylıkla bulabilmekte sadece araçlar birbirinden lükse ve konforlu olduğu için hangisini seçmeleri gerektiği konusunda kararsızlık yaşayabilmektedirler. 5S CarRental araçları; manuel, otomatik, benzin, hibrit, dizel özelliklerini taşıyan modelleri ile her türlü ihtiyaç ve talebi en iyi şekilde karşılayabilecek çeşitliliği taşımaktadır. 

 

 5S CarRental Araçlarını Cazip Kılan Özellikler 

 

5S CarRental araçları, özellikle şehir içi ulaşımda en fazla kiralanan araçlar arasında öne çıkmaktadır. Bu durumda bu güvenilir ve kaliteli araçları kiralayan kişilerin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralamabakımından ilk olarak dikkat ettikleri hususlar önemli bir rol oynamaktadır. Müşterilerinin göz önüne aldıkları hususları en iyi şekilde analiz eden, onların istek ve ihtiyaçlarına öncelik veren 5S CarRental, kiralık araçlar filosunda yer alan araçların sınırsız km, full kasko, teslimatta ödeme, hırsızlık sigortası, havaalanı teslim şartlarını taşımasına özen göstermektedir.

 

 Araç Kiralamada Çevre Dostu Hizmet Anlayışı 

 

Araç kiralama hizmetlerinde çevre dostu teknolojilere 5S CarRental gibi büyük firmalar önemli bir yer ayırmakta ve hibrit teknolojisini taşıyan araçları filolarına katmaktadır. Toyota Corolla markasını taşıyan araçlarında hibrit teknolojisini taşıyan modeller geniş bir yere sahiptir. Online rezervasyon imkanı ile kısa sürede istediğiniz aracı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama sekmesinde kiralarken aynı zamanda çevre dostu araç seçenekleri ile tanışabilirsiniz.