İstanbul’a Yakın Tatil Yerleri - Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

İstanbul’a Yakın Tatil Yerleri - Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

İstanbul’a Yakın Tatil Yerleri - Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

İstanbul’a Yakın Tatil Yerleri - Sabiha Gökçen Havalimanı Araç Kiralama

 

İstanbul, ülkemizin kültür ve turizm açısından en büyük metropolü. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetleri ile İstanbul’u doyasıya gezebilirsiniz. Dünyanın ve ülkemizin pek çok köşesinden yerli ve yabancı turist her yıl bu eşsiz şehre ziyarete geliyor. Birçok tarihi ve doğal güzellikleri gelen ziyaretçileri kendine hayran bırakan İstanbul, aynı zamanda yakın bölgelerdeki tatil ve mesire yerleri ile de tercih edilen bir şehir. Bu gözde İstanbul'a yakın tatil beldelerine gitmek için ise tek yapmanız gereken uçakla İstanbul'a geliyorsanız, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama hizmetlerinden faydalanmak. 

 

 Araç kiralama Hizmetleri ile Keyifli Tatiller

 

İstanbul Havalimanına iner inmez daha önceden yaptırdığınız İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama rezervasyonunuz sayesinde son model ve konforlu geniş araç filoları arasından seçtiğiniz lüks aracınızı kararlaştırılan teslim noktalarından alarak güvenli ve keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz. Keyifli tatiller için periyodik olarak bakımları özenle yaptırılan, son teknoloji ürünü cihazlarla donatılan araçlar içinde siz ve sevdikleriniz kendinizi özel hissetmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

 

 İstanbul Yakınındaki Tatil Cennetleri 

 

İstanbul, güzelliklerinin yanında koşuşturma, stres ve trafiğin yoğun yaşandığı bir şehir. Şehrin yorucu havasından zaman zaman kaçarak İstanbul yakınlarındaki daha sakin tatil yerlerine gitmek ve doğa ile baş başa zaman geçirmek herkesin düşlerini süslüyor. Bu düşler,İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama sayesinde gerçeğe dönüşüyor. Uzun tatil süresine sahip olmayanlar içinde bu kaliteli, ekonomik ve güvenilir araç kiralama hizmetleri tatilcilerin imdadına yetişiyor. İstanbul'dan çok uzaklaşmadan güzel ve eğlenceli bir tatil geçirebileceğiniz popüler rotalardan birkaçı:

 

 Sapanca  

 

İstanbul'a en yakın dinlenmek için ideal doğal tatil yerlerinin başında Sakarya ilinde yer alan Sapanca geliyor. Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği bu uğrak yeşil cennet, doğası ve lüks tesisleri ile hayranlık uyandırıyor. 5cCarRental'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı araç kiralama yaparak Sapanca'ya doğru istediğiniz gibi bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Aracınızla zengin bir bitki örtüsüne sahip yollarda ilerlemek ve tertemiz havayı solumak şüphesiz sağlığınıza ve ruhunuza iyi gelecek. Cilt bakım ve spa merkezlerinin bulunduğu özel tesislerde konaklayabilirsiniz. 

 

 Kilyos

 

Kilyos,İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama ile araç kiralayarak yola koyulanlar için en güzel alternatif seçeneklerden biri. Sarıyer'e oldukça yakın olan Kilyos, özellikle plajları ve deniz keyfi sürmek isteyenler için özel olarak düzenlenen tesisleri ile tercih ediliyor. Hafta sonu denize gitmek isteyen kişilerin ilk tercihi olan Kilyos'a gitmek isteyen ama araç sahibi olmayanlar için araç kiralama hizmetleri var. Hem de uygun fiyatlarla. Son yıllarda popüler olan beachleri ile de ses getiren hareketli bir tatil beldesi Kilyos. Balıkçı lokantalarına da konforlu bir yolculuk sonunda uğranması öneriliyor. 

 

Kilyos kalesi ve tepeden bakıldığında eşsiz deniz manzarası Kilyos'a gelenleri büyülüyor. Doğası bozulmamış bu saklı cennet, sadece İstanbulluları değil araç kiralama hizmetleri ile pek çok yerden insanları kendisine çekiyor. Rahat bir yolculuk geçirmek için tek yapmanız gereken kaliteli ve güvenilir araç kiralama firmalarına rezervasyon yaptırmak.

 

 Ağva 

 

Ağva, Göksu ve Yeşilçay arasında bulunan ve İstanbul'a yalnız bir saat uzaklıkta olan güzel ve şirin bir belde. Son yıllarda oldukça popüler olan Ağva'ya İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı araç kiralama ile kısa sürede güvenli bir şekilde ulaşmanız mümkün. Sadece 100 km yol giderek bu doğaüstü güzelliği görme fırsatını yakalayabilirsiniz.

 

Ağva, keyifli vakit geçirebileceğiniz çok sayıda yer ve konaklayabileceğiniz butik otelleri ile sizleri çağırıyor. Saklı Göl, Gelin Kayası görülmesi gereken yerler arasında. Kilim Koyu da unutulmamalı. Kilimli ve Kadırga koylarında denize girebileceğiniz gibi kampta yapabilirsiniz. Piknik yapmak içinde ideal tatil yerlerinden biridir.