Araç Kiralamada memnuniyetiniz önceliğimiz (Anket Formu) Araç Kiralamada memnuniyetiniz önceliğimiz (Anket Formu) - 5sCarRental

Blog

Araç Kiralamada memnuniyetiniz önceliğimiz (Anket Formu)


İstanbul Havalimanı araç kiralama

Araç Kiralamada Memnuniyetiniz önceliğimiz (Anket Formu)

 

Günümüzde en kolay şekilde ulaşımı sağlamak gerekir. Bir yerden başka bir yere giderken hem hızlı hem de konforlu bir şekilde seyahat edilmelidir. Bu nedenle eğer kişilerin kendilerine ait bir araçları yok ise araç kiralamak isteyebilirler. Bu nedenle de araç kiralarken belli başlı detaylara çok dikkat etmek gerekir. Bu yüzden seyahatlerde araç kiralamak için kişisel zevk ve beğeniler de göz önünde bulundurulmalıdır. Aynı zamanda güler yüzlü ve kaliteli hizmet ön plana alınmalıdır. Müşterileri memnuniyetini öncelikte tutan 5s CarRental uyguladığı anket formu ile sizlerin değerli görüşleriyle birlikte kaliteyi zirveye çıkarmayı hedeflemektedir. Siz de https://5scarrental.com.tr/anket adresini ziyaret ederek anket formumuza katılabilir, görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşarak eklemek istediklerinizi iletebilirsiniz. 

 

İşte Tam Da Bunun İçin 5s Carrental Var!

 

Seyahat etmek için araç kiralanırken bazı detaylara dikkat etmek gerekir. Özellikle İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Samsun ve Kayseri büyük illerde kiralık araç hizmeti sunulmaktadır. Lüks araçlardan oluşan filo ile birlikte kişisel zevk ve beğenilere göre araçlar tercih edilmeli. 5s CarRental özellikle müşteri memnuniyeti hizmet anlayışında en kaliteli araçlara yer veriyor. Deneyimli kadronun yanı sıra güvenilir hizmet anlayışı da ön plana çıkıyor. Araç kiralamak isteyen sürücüler İstanbul Havalimanı araç kiralama firmamız ile iletişime geçebilir, https://5scarrental.com.tr/anket formumuza katılarak aldığınız hizmetle ilgili görüşlerinizi bize bildirebilirsiniz. Amacımız koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaktır. 

 

 Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

 

Seyahat için araç kiralanırken bazı detaylara çok dikkat etmek gerekir. Araç kiralanırken en az 2 yıl geçerli sürücü belgesine sahip olmak gerekir. Ayrıca 21 yaş ve üstü kişiler araç kiralayabilirler. Aynı zamanda web sitesinde görülen araç tipi, model yılı ve hacmi muadiline göre değişiklik gösterebilir. Bunun yanı sıra araç kiralamaya dahil olan ve dahil olmayan hizmetler de bulunuyor. Özellikle İstanbul Havalimanı araç kiralama seçeneklerinde kasko sigortası ve hırsızlık güvencesi fiyata dahildir. Bunun yanı sıra mini hasar sigortası ise fiyata dahil değildir. 

 

 Araç Kiralamaları İle İlgili Bilinmesi Gerekenler

 

Araç kiralamalarında dolu depo şartı yok. Aracı kiralayan kişiler araç deposunu aldıkları seviyede geri getirirler. Ayrıca eksik yakıt ile iade edilen araçlar, yakıt farkı ve hizmet ücreti ile birlikte alınır Aynı zamanda araçların başka bir şehirde iadesi de yapılır. Bu gibi durumlarda da tek yön ücreti uygulanır. Tek yön ücreti ise talebe ve kilometreye göre değişir. Bu da araç tesliminden önce ödenmelidir. Bu hizmet ise fiyata dahil değildir. Ayrıca İstanbul Havalimanı araç kiralama sözleşmesinde de bazı detaylar ön plana çıkarılıyor. 

 

 Aracın Teslim Etme Ve Teslim Alınması Detayları

 

Araçları kiralayan kişilerin yanı sıra ek sürücü de olmalıdır. Bunun yanı sıra ek sürücülere ait sürücü belgesi bilgileri de kira sözleşmesinin üzerinde gösterilmelidir. Araç sözleşmede yazılan kişilerden başkasına kullandırılmamalıdır. Araç kiralamalarında asli sürücü ve ek sürücüler dışında kimse aracı kullanmamalıdır. Araç kiralamalarında araçların müşteriye teslimi ile müşteriden firmaya teslimi kilometreye bağlı teslim ücreti karşılığında yapılır. Bu ücretlendirmeler için ise rezervasyon merkezi aranabilir. Ayrıca kiralamadaki toplam tutar kişinin kredi kartından tahsil edilir. 

 

 Trafik Cezaları Ve Hgs Ödemeleri Nasıl Yapılır?

 

Araç kiralamalarında araçlar için değişiklik gösteren provizyon ücretleri de tahsil edilir. Ayrıca araç kiralama tutarları araç teslim alındığı sırada talep edilir. Ayrıcaİstanbul havalimanı araç kiralama için tüm detaylar ayrıntılı olarak incelenir. Bunun yanı sıra trafik kurallarına uyulmamasından doğacak her türlü sorumluluk ve maddi cezalar sürücüye ait olur. Araçların hangi nedenler ile olursa olsun resmi makamlarca tutulmasında geçecek süreç de sözleşme süresi içinde kabul edilir. Aynı zamanda trafik ceza tutarlarına ilave olarak 25 TL ve KDV turarında ücret tahsil edilir. 

 

 Araç Kaza Ve Arıza Durumunda Ne Yapılmalı?

 

 Kiralanan araçlar kaza yaptığında ve herhangi bir arıza durumunda yapılması gerekenler vardır. Buna göre araç sürücüsü herhangi bir kaza durumunda mutlaka firmaya haber vermelidir. Bu kaza anında diğer sürücü ile birlikte kaza tutanağı tutulmamalıdır. Ayrıca İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetinde mini hasarlar için beyan doldurulmalıdır. Özellikle ölümlü kaza durumunda İstanbul Havalimanı araç kiralama ile kiralanan araçlarda kolluk kuvvetlerine başvurulmalı. Ayrıca fiyata dahil olan hırsızlık sigortası araç içindeki eşyaları kapsamaz. 

 

 Araç Kiralamada Müşteri Anket Formu

 

Araç kiralayan kişiler İstanbul Havalimanı araç kiralama işlemlerinde dikkatli davranmalıdır. Ayrıca araç kiralayan kişiler 5s CarRental’in https://5scarrental.com.tr/anket adresindeki müşteri anket formunu doldurarak beğenilerini de dile getirebilirler. Bunun yanı sıra İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetiyle birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Antalya Havalimanı, Samsun Çarşamba Havalimanı ve Kayseri Erkilet Havalimanı’nda hizmet veren 5s CarRental ile ilgili olumlu ya da olumsuz düşüncelerini de anket formunu doldurarak bize iletebilirler.