Yurt dışından gelenlerin en çok tercih ettiği araçlar - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Yurt dışından gelenlerin en çok tercih ettiği araçlar - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Yurt dışından gelenlerin en çok tercih ettiği araçlar - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Yurt dışından gelenlerin en çok tercih ettiği araçlar - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

Sizin ve gideceğiniz yola en uygun olan bir araç, tüm kontrolleri yapılmış kusursuz bir yolculuğu garantileyen, bir tıkla tüm seçeneklere ulaşabileceğiniz, yol arkadaşlarınızla güle oynaya rahat rahat yolculuğunuza devam edebileceğiniz bir araç sizce de seyahatinizi keyiflendirmez mi?

 

 Aracınız Sizi Karşılıyor Olacak

 

Kolaylıkla ulaşabileceğiniz farklı modellerde araçlarımız, tüm ayrıntılarıyla inceleyip size en uygun olan aracı seçebileceğiniz, havalimanından iner inmez, hatta ve hatta hava limanının dışında da İstanbul Havalimanı araç kiralama isteğinize göre ulaşabileceğiniz seçtiğiniz araç sizi karşılıyor olacak. Yabancı hissetmeyeceksiniz.

 

 5s Carrental İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Hizmetinizde

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmeti sayesinde uçağınızdan iner inmez sizi seçtiğiniz araçla karşılıyor ve konfora kavuşturuyoruz. İstanbul’un yedi tepesinde yokuşlar ve inişlerinizde 5s CarRental’dan kiraladığınız aracınız sizinle. Bitmeyen doğaüstü görülecek yerleri ve doyum olmaz manzaralarına aracınızla ulaşın ve anın tadını çıkarın.

 

 5s CarRental İstanbul Havalimanı araç kiralama sayesinde istediğin araca ulaş!

 

Araçları markalarına, yakıt tipine, kasa tipi ve şanzımanına göre web sitemizden kolaylıkla bulabilir ve keyfini sürebilirsiniz.

 

 Farklı Marka Ve Model Seçenekleri Carrental İstanbul Havalimanı Araç Kiralama!

 

Fiat Egea, Renault Symbol, Renault Clio, Opel Corsa,Peugeot 208, Fiat Egea, Peugeot 30, Citroen C-Elysée, Hyundai i20, Hyundai Accent, Toyota Corolla, Opel Crossland X, Peugeot 2008, Opel Insignia, Peugeot Traveller, Dacia Lodgy, Volkswagen Passat, Renault Captur, Opel Crossland X, gibi marka ve modelleri hizmetinize sunuyor.

 

 Yurt dışından Gelen Turistlerin En Çok Tercih Ettiği Araçlar

 

Genellikle ailecek seyahat etmeyi seven yabancı turistler İstanbul Havalimanı araç kiralama  Peugeot Traveller, Renault Captur, Dacia Lodgy gibi geniş, aile boyu araçları tercih ediyorlar. Bu araçları tercih etmelerinin bir diğer sebebi de oldukça eşya koyabilmeleri.

 

İstanbul Hava Limanı Araç Kiralama Teslimat Aşamasında Ödeme Kolaylığı Sunuyoruz!

 

Web sitesi üzerinden online olarak rezervasyon yaptırdığınız aracınızın bedelini teslimat aşamasında ödeyebilir döviz kurlarıyla uğraşmak zorunda kalmaz ve güvenle yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

 

 Alışkanlığınıza uygun olarak tercih edebileceğiniz kasa ve şanzıman seçenekleri

 

Alışkanlıkları değiştirmek zordur ama İstanbul Havalimanı araç kiralama manuel ve otomatik araçları bünyesinde bulundurarak size bu zorluğu yaşatmıyor. Alışmış olduğunuz sürüş sistemini tercih edebilme fırsatı sağlıyor Manuel araçlarda vites değişikliği, sürücü tarafından gerçekleştiriliyor.

 

Otomatik viteste ise araç, hangi vitese geçmesi gerektiğine kendisi karar verip otomatik olarak geçiyor. Bu kararı da hız ve motor devri arasında bağlantı kurarak alıyor. Manuel ve otomatik vites arasındaki bu farklılık, başta yakıt tüketimi olmak üzere aracın manevra kabiliyeti, güvenli sürüş ve konfor gibi konularda da değişikliğe yol açıyor. 

 

 Aynı zamanda Sedan, Hatchback, SV, SUV ve Van kasa seçenekleriyle kararı size bırakıyor.

  

 Neden Araç Kiralamalıyım?

 

Şehirlerarası yolculuk yapmak saatlerce aynı yerde oturmayı ve kısıtlanan hareketlere bireyleri maruz bırakır. Durum böyle olunca gezilecek ve görülecek yerler yol yorgunluğuyla olur. Hele bir de toplu taşımaları tercih ettiyseniz yabancı gelen tabelalar, nerde ineceğinizi kestirememeniz, istenmeyen sesler, kokular ve sorun çıkaran insanlara denk gelme ihtimaliniz oldukça yüksek. Hele bir de muhabbet etmeyi seven bir yolcu yan koltuğunuza denk geldiyse kat ettiğiniz yol sizin için 3’e katlanır.

 

Seyahat etme tutkusuyla yaşayan turistler, uzun mesafeleri kat ederken ulaşımı da konfora dönüştürebilirler. Şehirlerarası yolculuk yapmayı keyifli hale getirmek tabi ki size ve yolun durumuna göre en uygun aracın eşlik etmesiyle mümkün olabilir.

 

Seyahat etmek istediğiniz birçok yer var ve ulaşımda yaşayacağınız zorluklar gözünüzü korkutuyor olabilir. Hayallerinizi ertelemeyin İstanbul’da o kadar çok görülecek yer var ki hemen İstanbul Hava limanı araç kiralama ile görmeye değer güzelliklere kavuşun!

 

 İstanbul’da Nereleri Gezmeliyim?

 

Bu şehir birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, başkent olmuş, çağ açıp, çağ kapatmış bir şehir. Tarihi ve doğal güzellikleri ile burada yaşamanın ve burada gezmenin ayrı bir güzelliği bulunuyor. Dünya üzerinde en kalabalık şehirlerden biri olması İstanbul’u medeniyetlerin beşiği yapıyor.

 

Galata kulesinin namını duymuşsunuzdur. Kız kulesinde bir yemek molası, boğazlarda martılar, mısır çarşısının bereketi, Topkapı sarayı, başlı başına bir tarih Ayasofya camii kesinlikle görmeniz gereken yerlerden ve daha nicesi. İstanbul Havalimanı araç kiralama bu gezinizde size aracılık etsin. Sizde gezmenin keyfini sürün.

 

İstanbul’da İstanbul Havalimanı araç kiralama yaptıysanız kesinlikle adalara uğranmalıdır. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada ve Prens adalar tam sizlik, görülmeye değer yerlerden. Tatil moduna kolaylıkla girebileceğiniz huzurlu sokaklarını keşfedebileceğiniz, hepsi birbirinden güzel adalar sizi bekliyor.