Araç Kiralarken Bunlara Dikkat! – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Araç Kiralarken Bunlara Dikkat! – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Araç Kiralarken Bunlara Dikkat! – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Araç Kiralarken Bunlara Dikkat! – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

Araç kiralamak isteyenler ilk etapta düzgün bir planlama yapmalıdır. Bu planlama kapsamında ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmalıdır. Araç kiralarken dikkat edilmesi gereken konu başlıkları şöyle sıralanabilir:

 

 - Kiralanacak araç nasıl bir araç olması gerektiği

 - Aracın teknik özellikler

 - Aracın içerisinde bulunan donanımlar

 - Klima sistemi

 - Aracın periyodik bakım ve kontrolünün yapılıp yapılmadığı

 - Aracın zorunlu mali trafik sigortası

 - Aracın kasko sigortası

 - Aracın nasıl bir zeminde kullanılacağı

 - Araçta kaç kişinin seyahat edeceği

 - Aracın bagaj kapasitesinin ihtiyacı karşılayıp karşılayamayacağı

 - Araç kiralama süresi ve bedeli

 - Araç kiralamak için ayrılan bütçe 

 

Tüm bu sorulara verilecek yanıtlar, en doğru araç kiralamayı tercih etmek için yardımcı olan sorulardır. 

Kiralayacağınız aracın, engebeli ve zorlu zeminlerde sürülmesi hallerinde 4x4 araçlara göz atılmasında yarar vardır. Şehir içinde kullanım için ise daha küçük araçlar seçilebilir. Kalabalık bir yolculuk planlayanlar için geniş ve konforlu araçlar en iyi seçenek olacaktır. Tek başına seyahat edenler, spor arabaları kiralayabilirler. Yolculuk süreleri uzun sürecek olan kişiler, bagajı geniş araçları kiralayabilirler. Araçların klima sistemleri ve konforu da incelenmelidir. Tüm bu dikkat edilecek hususları İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetini alacak müşterilerin araç kiralamadan önce göz önüne almanız önerilmektedir. 

                         

 İstanbul Havalimanı Konumu  

 

İstanbul Havalimanı, ülkemizin en güzel ve tarihi şehirlerinden biri olan İstanbul’da hizmet veren uluslararası bir havalimanıdır. Konum olarak şehrin Avrupa Yakası’nda yer almakta olup İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Tayakadın ile Akpınar köyleri arasında bulunur. 29 Ekim 2018 yılında açılan bu büyük ve modern havalimanı, 76,5 km2 alan, 200 milyon yolcu kapasitesi ve iki terminaliyle birbirinden bağımsız altı piste haizdir. Pistlerin uzunlukları 3 bin 500 metredir. Ana terminal binasının büyüklüğü ise 1,3 milyon metrekaredir. 

 

 İstanbul Havalimanının Önemi

 

Ulusal ve uluslararası uçuşları ile ülkemizin ve dünyanın en önemli havalimanıdır. Günde iki bin uçağın iniş-kalkış yapabileceği İstanbul’un yeni açılan bu havalimanı, sahip olduğu yolcu kapasitesi ile dünyanın en büyük havalimanı olmaya en büyük adaydır. Hava trafik kontrol kulesinin lale figürlü bir tasarımı bulunmaktadır. 2016 yılında Uluslararası mimarlık ödülünü kazanmıştır. Bu havalimanına yönelik olarak verilen konforlu bir transfer imkanı sunan çeşitli İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetleri bu havalimanını olan talebi olumlu yönde artırmaktadır.

 

 İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

İstanbul Havalimanı’nın dış ve iç hatlardaki yoğun yolcu trafiği beraberinde İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetlerine duyulan ihtiyaç büyümektedir. Bu kiralama hizmetlerini modern, kaliteli ve güvenilir hizmet politikaları doğrultusunda sunan İstanbul Havalimanı araç kiralama firmaları transfer ve taşımacılık alanlarında diğer bu alanda çalışan araç kiralama firmalarına nazaran öne çıkmaktadır. Uygun fiyat seçenekleri, konforlu, lüks ve müşteri memnuniyetini gözeten hizmet anlayışının hakim olduğu araç kiralama hizmetleri İstanbul Havalimanı’na indikten sonra rahatça yolculuk etmeniz için en doğru tercih.

 

 İstanbul Havalimanı Araç Kiralamada Online Rezervasyon

 

İstanbul Havalimanı’na varmadan önce başvurduğunuz İstanbul Havalimanı araç kiralama firmasının internet sitesi üzerinden online rezervasyonunuzu yaptırarak havalimanına iniş sonrasını düşünmek zorunda kalmazsınız. Online rezervasyon sayesinde kiralayacağınız aracı ve kiralama sürenizi, aracı teslim alacağınız konumu belirleyerek hızlı bir şekilde İstanbul Havalimanı araç kiralama yapabilme fırsatını yakalarsınız. Tek yapmanız gereken rezervasyon formunu doldurmaktır. Aklınıza takılan sorular için firmaların yetkili müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. 

 

 Neden İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti?

 

İstanbul Havalimanı’ndan farklı noktalara, uçaktan indikten sonra kısa sürede kiraladığınız araçlarla hızlı ve konfor içinde, ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan şartlarla ulaşmak için en etkili çözüm kesinlikle İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmeti almaktır. 

 

Lüks araçlarla güvenli bir yolculuğu en ekonomik fiyat avantajlarıyla satın alabilmek için günümüzde mevcut olan seçenekler arasında İstanbul Havalimanı araç kiralama müşterilerin sağladığı olanaklar ile öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı’ndan istediğiniz noktalara erişim sağlamak ve yine bulunduğunuz noktalardan İstanbul Havalimanı’na ulaşmak için araç kiralama en akıllıca seçim olarak ortaya çıkıyor. Bu kiralama hizmetlerini satın alan yolcuların, memnuniyetlerine ilişkin yorumları da araç kiralama hizmetlerinin değerini yükseltiyor.

 

 İstanbul Havalimanı Araç Kiralamada 5s Car Rental Ayrıcalığını Yaşayın.

 

İstanbul Havalimanı araç kiralaması hizmetlerinde 5s CarRental, fark yaratan hizmetleri ile beğenilen ve tercih edilen firmaların başında geliyor. 5s CarRental, acentelere ihtiyaç duymaksızın uygun bütçelerle geniş ve modern araç filosu ile en iyi araç kiralama hizmetlerini müşterilerine sunuyor. Online kiralama hizmetleri ile de hızlı bir şekilde işlemlerinizi www.5scarrental.com veya http://www.5scarrental.com.trsiteleri üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetlerinde teslimatta ödeme avantajı sunan 5s Car Rental, fiyatlarına kesintisiz kasko ve KDV dahil.