Station Wagon Araçlar Ve Kiralama Kriterleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Station Wagon Araçlar Ve Kiralama Kriterleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Station Wagon Araçlar Ve Kiralama Kriterleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Station Wagon Araçlar Ve Kiralama Kriterleri – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

Konforlu bir şekilde seyahat etmek isteyen alabalık aileler İstanbul Havalimanı Araç Kiralama hizmeti veren firmalardan station wagon araçları tercih edebilirler.

 

Bir station wagon araba olarak adlandırıldığında, çoğu insan onu bir aile arabası olarak düşünür. Station wagonun geniş iç hacmi nedeniyle bagaj bölmesinin boyutu sıradan bir arabanınkinden çok daha büyüktür, bu nedenle eşyalar en rahat şekilde taşınabilir, bu da uzun mesafeli bir seyahat ailesi, geniş aile ve hayvanı bulunan aileler için son derece konforlu olduğu söylenebilir. Geniş ailelerin station wagon u tercih etmelerinin bir başka nedeni de, iç mekan ve bagaj alanı gibi özel ihtiyaçları karşılayabilmeleri ve ayrıca gelişmiş sürüş güvenliği ekipmanlarıyla çok güvenli bir şekilde donatılmış olmalarıdır.

 

 Fiat 500L

 

Fiat 500L için söylenebilecek tek şey neredeyse her yönüyle 2018'in diğer tüm station wagonlarının çok gerisinde kalıyor. Sadece bazı modern güvenlik önlemleriyle vasat motor performansı, yakıt ekonomisi açısından tüm rakiplerin gerisinde kalıyor ve 2018'de station wagonların listesin de en alt sıralarda yer alabiliyor. Elbette Fiat 500L'nin hiçbir avantajı yok değil. Bu station wagon çok büyük bir yük kapasitesine ve kullanıcı dostu bir bilgi-eğlence sistemine sahip olmasına rağmen, ne yazık ki bu avantajlar dezavantajları ortadan kaldırmaya yetmemektedir.

 

 Volvo S60

 

Volvo V60 vagonu, yumuşak sürüşü, en yüksek çarpışma testi puanı, Volvo'nun beklentilerine uygun iç malzeme kalitesi ve konforlu koltuklarıyla sınıfının en iyi station wagonlarından biri. Volvo V60'ın motoru aynı zamanda aile otomobillerinde de çok güçlü ve yakıt ekonomisi çok iyi, ancak iç ve bagaj hacmi neredeyse tüm rakiplerinden daha küçük olduğu için listedeki hakkını hala elde edemiyor.

 

 Volvo V90

 

Şimdiye kadar Volvo V90 station wagon, türünün en pahalısı, bazı benzer araçlardan neredeyse iki kat daha pahalı ancak kalite ve performans açısından karşılığını veriyor. Volvo V90 station wagon, sınıfının en iyi station wagon araçlardan biridir. Kompartmanı, süper yüksek kaliteli, konforlu ve ferah koltuklarla birinci sınıf malzemelerden yapılmıştır ve modern bir bilgi-eğlence sistemi ile donatılmıştır. Ancak bu station wagon aracın en iyiler listesinde üst sıralarda yer almamasının nedeni, bagaj miktarının ortalamanın çok altında olması.

 

 Subaru Outback

 

Subaru Outback’in fabrika motoru biraz daha zayıf olsa da, daha iyi bir sürüş deneyimi için seçilebilecek 6 silindirli bir motor seçeneği bulunmaktadır. Standart otomobil iyi bir kullanıma sahiptir ve standart AWD'si de iyi çekiş gücüne sahiptir. Hatta bazı arazi olanakları sağlamaktadır. Subaru Outback vagonunun iç hacmi çok geniş ve her iki sıradaki koltuklar da oldukça rahat. Ek olarak, Subaru Outback, türünün ortalamasından daha yüksek bir bagaj kapasitesine sahip kullanıcı dostu bir bilgi - eğlence sistemine sahiptir.

 

 Audi Allroad

 

Audi Allroad; yeterince güçlü bir motora, etkileşimli işleme ve pürüzsüz sürüşe sahip bir station wagon bir araçtır. Audi Allroad station wagon'un sürüş avantajlarını son derece konforlu koltuklarına ve geniş kabinine ekledikten sonra, neden bu kadar iyi bir aile arabası olduğu anlaşılıyor. Ancak Audi Allroad, en iyi station vagonları arasında sadece ikinci sırada yer alabiliyor ve aynı sınıftaki rakipleri (Volvo V90 hariç) çok daha pahalı, vites kutusu tepki süresi yavaş ve yakıt ekonomisi ortalamanın altında.

 

 Araç Kiralama Kriterleri

 

İstanbul Havalimanı araç kiralamaile araç kiralayacaklar için yaş sınırı; sigorta şirketlerinin kendilerini korumak amacı ile sunmuş olduğu yaş şartları yer almaktadır. Eğer ekonomik bir İstanbul Havalimanı araç kiralama düşünüyorsanız en az 21 yaşını doldurmanız gerekmektedir. Orta ya da üst sınıf bir İstanbul Havalimanı araç kiralama için 25 yaşını doldurmanız gerekmektedir. Son olarak da lüks ya da büyük araba kiralamak istiyorsanız en az 28 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.

 

İstanbul havalimanı araç kiralama hizmeti alabilmek içinehliyet süresi; Ehliyet süreleri de sürücü yaşında olduğu gibi arabanın sınıflarına göre değişmektedir. Ekonomik, orta sınıf veya üst sınıf olarak İstanbul Havalimanı araç kiralama isteyenlerin ehliyet süreleri en az 2 yıllık olmalıdır. Ancak lüks ya da büyük olarak İstanbul Havalimanı araç kiralama isteyenler için bu alt sınır 3 yıldır.

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetlerinde ek sürücü; başkaları kiraladığınız arabayı kullanabilir. Ancak araç kiralarken ikinci veya diğer şoföre açıkça belirtilmesi ve bu ek sürücünün kira sözleşmesine girilmesi gerekir. Bunun yapılmasındaki en önemli nokta ek sürücünün aracın kendi hasar ve sigortası tarafından karşılanmasıdır. Unutulmamalıdır ki, ikinci sürücü veya ek sürücünün, sürücü ile aynı koşulları sağlaması gerekir. Örneğin yaş veya ehliyet dönemi.