En İyi Otomatik Vites Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

En İyi Otomatik Vites Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

En İyi Otomatik Vites Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

En İyi Otomatik Vites Araçlar – İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetleri firmalarından en iyi otomatik vites araçları kiralayabilirsiniz. 

 

Daha önceki yıllar içerisinde ki süreçlerde insanlar için vitesli araçlar ve bu vites özellikleri çok fazla dikkat çekmiş olmaktadır. İnsanlar manuel araçlar kullanmak durumunda kalmış ve bu araçlara alışmışlardır. Bu araçların yanı sıra vites özelliği ile otomatik araçlar çok fazla ücret harcanmasından dolayı çok fazla tercih edilmemekte idi. 

 

Firmalar teknolojinin gelişmesi ile insanlara özel daha uygun fiyat ile sunabilecekleri otomatik vitesli araçların üretimini hızlandırmış ve buna bağlı olarak da bu fiyatı gören araç sevenler ise bu otomatik vites araçları tercih etmeye başlamıştır. 

 

Yolculuk yapmış olan bir uçuş yolcusunu düşündüğümüz durumda İstanbul ilinde iniş gerçekleştirmiş ve bu iniş sonrası İstanbul Havalimanı araç kiralama işlemi gerçekleştirmek isteyebilir. Bu durumda aralarında en iyi olan İstanbul Havalimanı araç kiralama firmasını bulmak ve bu İstanbul Havalimanı araç kiralama şirketlerinde ki bir aracı seçmek isteyecektir.

 

Sürücü bu şekilde bir kiralama işlemi yapacak iken İstanbul Havalimanı araç kiralama şirketinden otomatik araç kiralamak isteyebilir. Bunun nedeni İstanbul trafiği içerisinde çok fazla dur kalk durumu yaşayacağı içindir. Bu otomatik araçlar trafik içerisinde çok daha rahat kullanılmaktadır.

 

 EN İYİ OTOMATİK VİTES ARAÇLAR

 

Audi TT

 

Şanzıman türü olarak otomatik vitesler arasında yer alan Dual Shift Gearbox ( DSG) şanzıman ile normal şanzımanlardan farklı olarak iki debriyaj içeren bir vites şanzımanıdır. Bir debriyaj 1-3. ve 5. viteslerde kullanılır iken diğer debriyaj ise 2-4 ve 6. vitesler için kullanılır. 

 

Bugatti Veyron EB 16.4

 

Şanzıman konusunda çok fazla yüksek kalite araçların tercih etmiş olduğu Dual Shift Gearbox şanzıman türü ile kendisini ve sürüşünü kanıtlamış olan Bugatti Veyron sınıfının en iyisi sayılmaktadır. Sürücünün aracı kullanırken ki vermiş olduğu haz çok farklıdır. 

 

Seat İbiza

 

Otomatik vites araçlar arasında bulunmaz ise olmaz denilen Seat İbiza ile sürüş sırasında vitesler arası geçişi fark etmeyeceksiniz. Sadece gaza basmanız yeterli olacaktır. O rahat sürüşün farkına varacaksınız. 

 

Volkswagen Polo

 

Dual Shift Gearbox şanzıman patentine sahip olan Volkswagen araçları arasından Polo rahat sürüşü ve bu sürüşü yukarıda belirtilen firmalardan daha az yakıt yakarak ilerletmesi sayesinde ve araç boyutundan kaynaklı çok fazla tercih edilmektedir. 

 

Audi A6

 

Klasmanında bulunan araçlar arasında vites konusunda Continuously Variable Transmission (CVT) şanzımanı ile sürüş sırasında çok daha kaliteli bir sürüş sağlamaktadır. Bu şanzıman sayesinde çok daha az yakmaktadır. Debriyaj ve vites kutusu bulunmamaktadır. Motor gücü bu sayede tekerlere makara ve kasnak sistemi ile eşit olarak iletilmektedir.

 

Nissan Micra

 

Nissan Micra ile Continuously Variable Transmission şanzımanın keyfini çıkaracaksınız. Araç hem küçük hem de Türkçe çeviri ile sürekli değişen iletim şanzımanı ile sizlere çok az yakıt harcatarak sizden daha fazla cebinizi korur. Üstelik kendinizi aracınızı kullanırken rahat bir şekilde hissedeceksiniz. 

 

BMW

 

Nissan ve Audi gibi Continuously Variable Transmission şanzıman içeren BMW sürücülere konforlu ve kullanışlı sürüşü sağlamayı görev bilmiştir. Araçlar yüksek motor güçlerine kıyasla çok daha az yakıt tüketmekte ve yakıt kullanımı sayesinde tercih edilmektedir. 

 

Opel Corsa

 

Opel Corsa modeli ile yıllardır piyasada bulunmaktadır. Corsa'ların küçük olması yanı sıra Dualogic Easytronic şanzıman sistemi ile mekanik olan düz bir şanzımanın otomatikleşmiş şeklidir. Debriyajı olmayan araçlar içerisinde düşük yakıt tüketimi kesin gerçekleşmektedir. Basit bir bilgisayar sistemi ile çalışır ancak kalitesinden kaynaklı hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. 

 

Ankara ilinden İstanbul iline yolculuk yapan uçuş yolcusu İstanbul Havalimanı araç kiralama işlemi yapmak istediğinde İstanbul Havalimanı araç kiralama şirketleri arasında bu araçlardan birini bulduğunda rahatlıkla kiralama işlemi yapacaktır. 

 

 Bu İstanbul Havalimanı araç kiralama şirketlerinin müşteri memnuniyetini arttırmış olacaktır.