İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul 15 milyona yakın bir nüfusa sahip. Şehre ziyaret ve gezi amaçlı olarak gelenleri de düşündüğümüzde dünyanın pek çok ülkesinden kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.  İstanbul ulaşım konusunda Türkiye’nin en başarılı şehri olmasına karşın her geçen gün artan trafik yollarda oldukça fazla zaman geçirmeye neden oluyor. İnsanlar ulaşım için toplu taşıma araçlarını kullanıyor olsalar da gerek kurumsal anlamda gerekse kısa sureli ziyaretlerde toplu taşıma ile seyahat çok mantıklı olmuyor. Bunun içinde araç kiralama firmaları şehirde insanların konforunu artırabilmek için hizmet sunuyorlar. Biz İstanbul havalimanı araç kiralamahizmetimiz ile şehre gelen misafirlerimize ulaşımı daha konforlu ve daha hızlı bir hale dönüştürüyoruz. Bunun için de yapılması gereken tek şey sitemiz üzerinden istenilen bir aracı seçerek rezervasyon işlemini tamamlamak oluyor.

İstanbul Havalimanı Araba Kiralama

İstanbul havalimanı araç kiralamahizmetinitercih eden pek çok kişinin amacı uçakla ulaşımı gerçekleştirdikten sonra varış noktasına konforlarının bozulmadan gitmeyi hedeflemek. Bunun içinde istenilen konfora sahip bakımlı araçlarımız havalimanından doğrudan teslim edilerek yolculuğun zaman kaybına neden olmamasını sağlıyor. İstanbul’ a geliş ya da gidişlerinizin günün hangi saatinde olduğunun bizim için herhangi bir önemi yok. Önceden yapılan rezervasyon işleminde gece de olsa araçlarımız size teslim edilir ve alınabilir.

İstanbul Rent A Car

İstanbul yeni havalimanı Avrupa Yakasında bulunuyor. Şehir merkezine olan mesafesinden kaynaklı olarak toplu ulaşım araçları ile havaalanına geliş kolay olsa da uzun bir zaman alıyor. Metro ile ulaşım henüz tamamlanmamış olduğundan dolayı otobüs seferleri belli bir saatten sonra yapılmıyor. Dolayısıyla gece geliş ve gidişleriniz özel araç, taksi veya araç kiralama yöntemi ile olmak zorunda.

İstanbul havalimanı araç kiralama açısından da oldukça avantajlı. 5SCarRental olarak kısa sureli araç kiralama hizmetiyle ulaşımı sorunsuz bir hale getiriyor, uçaktan iner inmez kiraladığınız aracınızı teslim ediyoruz. Kiraladığınız aracınızla işlerinizi tamamladıktan sonra dönüşte yine havalimanında aracı teslim alıyoruz. Ödemelerinizi ister aracı teslim alırken nakit isterseniz kredi kartı ile rezerve olarak yapabiliyorsunuz.