Uzun Yol İçin Kiralık Araç Seçimi - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Uzun Yol İçin Kiralık Araç Seçimi - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Uzun Yol İçin Kiralık Araç Seçimi - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

Uzun Yol İçin Kiralık Araç Seçimi - İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

 

Uzun süren yolculuklar için özellikle farklı model seçimleri yapmakta yarar vardır. Yapılacak seçimler doğrultusunda yol boyu rahat bir yolculuk elde edebilirsiniz. Bu seçimler biraz da kişilerin zevki doğrultusunda gerçekleşir. Yine kişisel zevkin yanı sıra yolculuk sebebiyeti de öncelikli seçim tercihleri arasında yer almaktadır. Her ne kadar kişisel zevkleri ön planda tutmanız gerekir desek de tabi ki uzun yol araçlarının seçiminde önemli olan faktörler de göz ardı edilmemelidir.

 

 Uzun Yol İçin Araba Modeli Seçimi

 

Şayet bir tatil planınız varsa uzun bir yolculuk için önemli olan pek çok eşyayı da yanınızda bulundurmanız dolayısı ile bagajdır. Bu doğrultu da İstanbul Havalimanı araç kiralama firmaları olarak bagajı geniş araç modellerinden bahsederek sizlerin bir fikir sahibi olması yönünde katkıda bulunabiliriz.

 

Renault Megane Sedan: Yakıt avantajı da sağlaması nedeni ile araç alım satım, kiralama seçenekleri arasında en çok ilgi gören modeller arasındadır. 550 litre bagaj hacmine sahip olmasının yanı sıra konforu da tartışılmaz modeller arasında yer almasına olanak sunar.

 

Volkswagen Passat: Bagaj hacmi açısından en çok tercih edilen modeller arasında yerini almıştır. Prestij ve konfor sembolü olan araç İstanbul Havalimanı araç kiralama seçenekleri arasında en çok tercih edilen ikinci model olarak söylenebilmektedir.

 

Audi A6: Şayet lüks araç kiralamak istiyorsanız tam size göre bir araç İstanbul Havalimanı araç kiralama olan seçenekleri arasında konforlu ve keyifli bir yolculuk için en doğru seçim olarak karşınıza çıkmaktadır. Bagaj hacmi 530 litredir. Özel olduğu için prestijli bir araç kiralamak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

 

 

 Uzun Yol İş Gezinde Araç Kiralama Seçenekleri

 

Sık iş seyahatine çıkmakta ve gittiğiniz her yerde araç kiralamak durumunda kalıyorsanız uzun yol araç kiralama seçeneği ile şehrinizden araçla yolculuk da yapabilirsiniz. Konforlu bir lüks araç ile işinizi kolaylaştırma imkanını bulabilirsiniz. Dilerseniz şehir dışı iş seyahatlerin de İstanbul Havalimanı araç kiralama tercihi ile de şehir merkezine ulaşım, her adrese kolay ve hızlı ulaşım sağlamak sizin elinizde olan bir seçenektir.

 

Toplantı ve iş görüşmelerine lüks ve konforlu bir araçla gitmek hem firma prestijiniz hem de vaktiniz açısından önem arz eder. İş seyahatleri için özellikle İstanbul Havalimanı araç kiralama firmamız tarafından önerilen klasik görünüme sahip, kurumsal duruş sergileyen sedan araç modelleri popülaritesi artan modeller arasındadır. Firmamız bünyesinde uygun fiyatlarla araç kiralayabilirsiniz. İş seyahatinizin önemine göre alanında deneyimli uzman müşteri temsilcilerimizle görüşmek suretiyle İstanbul Havalimanı araç kiralama aracılığı ile araç modeli seçiminizi daha kolay yapabilirsiniz.

 

 Araç Kiralama Uzun Yol Tatil Seçenekleri

 

Aile ile seyahatte öncelikle arabacı kullanacak kişinin konforu ve rahatlığının yanı sıra sorumluluk duygusunun da etkin olması dolayısıyla güvenli ve rahat bir yolculuk olması önem arz eder. Aileniz ile gezilerinizde İstanbul Havalimanı araç kiralama öncesi araba seçiminde etkili olacak ilk kriter kaç kişi olacağınız olması gerekir. Kalabalık bir aile ise geniş iç hacim tercih edilmelidir. Arka koltuklar kolaylıkla ve dilediğiniz seviyede ayarlanabilen esneklikte ve konforda olmalıdır.

 

Kalabalık bir arkadaş grupları da yine tercih yaparken bu noktalara dikkat etmelidir. Aile arabası denildiğinde hemen herkesin aklına gelen 5 kapılı, iç hacimleri geniş sedan model otomobiller gelmektedir ancak İstanbul Havalimanı araç kiralama tercihleri arasında sizlere sunulacak pek çok araç mevcuttur. Bu nedenle firmamızla iletişime geçmek suretiyle en doğru kararı verebilirsiniz.

 

 Uzun Yol Araç Kiralama Yol Yardım

 

Uzun yola araç kiralamak suretiyle çıkış yapmadan önce kaza risklerini ve ya araç hasarlarını da düşünmekte yarar vardır. Sizi ve sevdiklerinizi koruyan İstanbul Havalimanı araç kiralama kasko güvencesin sahip bir araç kiralamaya gerekirse ek kasko desteği almayı ihmal etmeyin. Aynı zamanda hizmet aldığınız İstanbul havalimanı araç kiralama şirketinin kiralama süresi boyunca kesintisiz yol yardım hizmeti olup olmaması durumunu da kontrol etmenizde yarar vardır. Şayet kiraladığınız araç yolda kalırsa veya kaza yaparsanız desteğin sağlanması açısından önemli bir konudur. 

 

Uzun yol araç kiralama seçeneklerinde sigorta şirketleri ile anlaşmaları çerçevesinde araç kiralama seçeneklerinin olması her anında güvencede hissetmenize olanak tanır. 7/24 yol yardım hizmeti ile uzun yol araç kiralama seçeneği önemlidir.