İstanbul Havalimanı Araç Kiralama İstanbul Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama


İstanbul havalimanı araba kiralama l Sabiha Gökçen araba kiralama

İş seyahatine veya tatile çıkacağınız zaman, ulaşım seçeneklerini en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Gideceğiniz şehirde ulaşım problemi yaşamak istemiyorsanız firmamızın yaklaşık 1500 araçtan oluşan filosunu inceleyebilirsiniz. Sitemizi ziyaret ederek istediğiniz aracı seçerek, rezervasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İstanbul havalimanı araç kiralama seçeneklerimizi günlük, aylık ve yıllık kategoride kiralayabilirsiniz.

 Havalimanından Araç Kiralamanın Avantajları

 1- Uçaktan indikten sonra hemen aracınıza binerek gönlünüzce gezebilirsiniz.

 2- Diğer ulaşım seçeneklerinde bavullarınızı gezdirmek zorundasınız. İstanbul havalimanı araba kiralama kategorisinde bu sorun ortadan kalkıyor.

 3- Kiraladığınız aracı havalimanında teslim edebilirsiniz. Kiralık araba İstanbul için 7/24 müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

 İstediğiniz Şehirden Veya Adresten Araç İsteyebilirsiniz.

Üst segment özelliğine sahip araçlarımız, segment sınıfına göre fiyatlandırılıyor. Günlük, aylık ve yıllık kiralama seçenekleri tercih edilebilir. İstanbul rent a car filomuz yeni araçlarla takviye edilmektedir. Sözleşmeli İstanbul kiralık araba hizmetimiz, kaskolu bir şekilde gerçekleşiyor. Ful kasko ve ikinci şoför seçenekleriyle Sabiha Gökçen araba kiralama kategorisinde, istediğiniz adrese araç getirebiliriz. Bu konuda tecrübeli eleman kadromuz, huzurlu bir tatil geçirmeniz için gerekli bütün işlemleri gerçekleştirmektedir.