İstanbul Araç Kiralama İşlemlerinde En Çok Tercih Edilen Arabalar İstanbul Araç Kiralama İşlemlerinde En Çok Tercih Edilen Arabalar - 5sCarRental

Blog

İstanbul Araç Kiralama İşlemlerinde En Çok Tercih Edilen Arabalar


İstanbul Araç Kiralama İşlemlerinde En Çok Tercih Edilen Arabalar

 İstanbul'da Tercih Edilen Araçlar

Gün içerisinde oldukça yoğun bir trafik dönemi yaşayan İstanbul’da, belli başlı bazı markalar bünyesinde otomobil modelleri daha fazla ön plana çıkıyor. Bunların başında Renault marka araçlar en fazla tercih edilen modellere sahip. Aynı zamanda Megane ve Clio da yine tercih edilen otomobiller arasında yer almaktadır.

 Bu markadaki otomobillerin aynı zamanda Ankara ve İzmir’de da yoğun şekilde tercih edildiğini söylemek mümkündür. Bunların arkasından Opel, Ford, BMW ve Hyundai ile Tofaş üzerinden değişik modellerin geldiği söylenebilir. Paralel olarak İstanbul araç kiralama konusunda da en çok tercih edilen marka ve modelleri olarak dikkat çekiyor.

 Modele Bağlı Olarak İstanbul'da Tercih Edilen Araçlar

  Her ne kadar belli başlı bazı otomobil markaları İstanbul'da çok fazla tercih edilse dahi, bu durum modele bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Yani bazı model araçlar farklı markalar üzerinden ilk sıraya çıkabilmektedir. Örneğin Renault Clio, Opel Astra, Ford Focus, BMW serileri ve Hyundai Accent gibi araçlar İstanbul'da en çok tercih edilen araç modelleri içerisinde bulunmaktadır.

 Sağladıkları özellikler, konfor ve amaca bağlı olarak bu otomobiller İstanbul trafiğinde en çok görülen modellerden bazılarıdır. Aynı zamanda İstanbul'da Peugeot 307 modelinin de dikkat çektiğini söylemek gerekir. Bu sebepten dolayı İstanbul araç kiralama gerçekleştirilirken model açısından, bu otomobiller markaları kapsamında İstanbul'da daha fazla tercih edilmektedir.

 İstanbul'da En Çok Tercih Edilen Marka ve Model Üzerinden Araçlar

 Marka ve modele bağlı olarak farklı otomobiller İstanbul'da çok fazla tercih görüyor. Tabii bu durum yapılacak işlere, amaca ve kişisel zevklere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Önemli olan beklentiyi karşılayacak ve gün içerisinde ihtiyaçları giderecek seçenekleri tercih etmektir. İstanbul'un başta trafiği olmak üzere değişik yönleriyle bakıldığında, bazı otomobiller marka bünyesinde ön plana çıkıyor.

 - Fiat Linea,

 - Renault Fluence,

 - Toyota Corolla,

 - Renault Clio,

 - Volkswagen Polo,

 - Renault Symbol,

 -Volkswagen Passat,

 - Ford Focus,

 Tabii bu otomobiller trafikte en çok dikkat çeken marka ve modeller üzerinden araçlardır. Bu modeller ile beraber İstanbul araç kiralama üzerinden değerlendirilecek geniş yelpaze altında değişik otomobillerden de bahsetmek mümkün.

 İstanbul'da En Çok Tercih Edilen Otomobiller Neden Ön Plana Çıkıyor?

 İstanbul trafiğinde dikkati çeken değişik marka ve modellerdeki otomobiller, ihtiyaçlara bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Araçların sağladığı belli başlı bazı özellikler seçim konusunda önemli bir potansiyel teşkil etmektedir.

 - Yakıt tasarrufu,

 - Geniş iç hacim,

 - Sağladığı performans,

 - Trafikte kolaylık sağlayacak küçük tasarım,

 - Rahatlık,

 - Güvenlik açısından trafikte sağlanan teknolojik özellikler,

 - Güçlü motor,

 Tabii bunların yanı sıra kişisel ihtiyaçları ve beklentiyi karşılayacak unsurlar da yine otomobil seçimi konusunda önemli bir portföy oluşturuyor. Bu gibi nitelikler nedeniyle amaca uygun olarak İstanbul araç kiralama konusunda farklı otomobiller tercih edilmektedir.

 Kişisel İsteklere Göre İstanbul'da Araç Tercihi

 Sayılan pek çok özellik ile beraber İstanbul'da araç tercihi konusunda kişisel istekler büyük öneme sahiptir. Zira sonuçta hem amaç hem de sürüş bakımından sürücüler farklı istekler arayabilir. Bu istekler dünya çapında bundan farklı markaların modelleri kapsamında kullanıcıya hitap edecek değişik unsurlar barındırır. Örneğin bunlar içerisinde manuel ya da otomatik vites dile getirilebilir.

 Bazı insanlar manuel vitesi tercih etmeyip İstanbul trafiğinde daha rahat gidebilmek için otomatik vitesi öne çıkarıyor. Kişinin vücut yapısına bağlı olarak geniş hacimli ve konforlu araçların yanı sıra, yine küçük yapılı araçlar da buna göre seçilmektedir. Bu gibi daha pek çok sebep göz önünde bulundurularak, İstanbul araç kiralama konusunda kişisel isteklere bağlı olarak otomobiller tercih edilebilmektedir.

 Kiralama Konusunda İstanbul'da Hangi Araçlar Tercih Edilir?

 Son dönemlerde hem bireysel hem de kurumsal olarak araç kiralama oldukça fazla tercih ediliyor. Sunduğu avantajlar ile bir adım öne çıkan araç kiralama, son model ve sıfır kilometre yakın her türlü marka üzerinden otomobil imkanını karşılamaktadır. Üstelik kasko ve sigorta ile bütün farklı belgeler konusunda hiç uğraşmaya gerek olmuyor.

 Anahtar teslim elde edilen İstanbul araç kiralama konusunda da geniş bir yelpaze altında farklı modeller arasından tercih yapmak mümkün. Tabii ihtiyaçları ve amaca uygun şekilde İstanbul'da belli başlı bazı otomobiller kiralama konusunda öne çıkıyor. Renault Clio, Volkswagen Passat, Ford Focus ve Toyota Corolla gibi daha birçok değişik otomobil arasından tercih yapılabilmektedir.

 İstanbul'da Otomobil Tercihi Neden Önemli?

 Mega şehir İstanbul Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip şehridir. Hatta kalabalık nüfus ve yoğunluk noktasında dünyanın en önemli şehirleri arasında yer almaktadır. Sadece ikamet eden insanlar değil ayrıca turistler ve iş için gelen insanlarla beraber büyük bir yoğunluk yaşanabilmektedir. Bu gibi yoğunluk paralel olarak trafiğe de yansıyor. Böyle durumlar söz konusu olduğunda ise doğru araç seçimi büyük öneme sahiptir.

 O yüzden İstanbul araç kiralama söz konusu olduğunda trafik başta olmak üzere pek çok unsur ele alınarak tercih gerçekleştirilmektedir. Özellikle ticari faaliyet konusunda önemli bir potansiyel teşkil eden İstanbul için, mutlaka tüm ihtiyaçları karşılayacak araç arasından tercih yapmak gerekir.

 İstanbul'da Araç Kiralama Tercihin Önemi Nedir?

 İstanbul'da kullanmak üzere pek çok farklı marka üzerinden değişik modellerde araçlar tercih ediliyor. Ancak özellikle son dönemlerde söz konusu İstanbul olduğunda kiralama bir adım öne çıkmaktadır. Özellikle kurumsal açıdan şirketler için maliyet konusunda önemli getiriler sağlıyor. Çünkü İstanbul araç kiralama sayesinde sözleşme ile beraber, yeni bir sözleşme üzerinden yine son model sıfır kilometreye yakın araçlar tahsis edilir. Böylece şirkete otomobil satın alarak yüksek maliyet çıkarmak yerine, araç kiralama çok daha önemli fırsatlar sunmaktadır. Tabii bu sadece kurumsal değil bireysel olarak da büyük öneme sahiptir.

 Neden Araç Kiralama Tercih Ediliyor?

 Araç kiralama gündelik yaşamın artık vazgeçilmez unsurları arasına girmiş durumda. Bunun hem bireysel hem de kurumsal açıdan önemli avantajları bulunuyor.

 - Kasko ve fenni muayene ile sigorta gibi hiçbir prosedür ile uğraşılmaz,

 - Daha uygun maliyet olanağı sağlar,

 - Son model sıfır kilometre yakın araç temini sunar,

 - 7/24 yol yardımı ve lastik değişimi olanağı sürekli desteklenir,

 - Anahtar teslim arzu eden her yerden araçlar alınır,

 - Kredi kartı veya nakit üzerinden sözleşme anında ödeme yapılır,

 Bu gibi birbirinden farklı sebeplerden dolayı, günümüzde araç kiralama başta İstanbul olmak üzere ülkenin dört bir tarafında yoğun şekilde değerlendiriliyor. Böylece araçlar sadece benzin koyularak, İstanbul araç kiralama süresi boyunca güvenle kullanılabilmektedir.

 İstanbul'da Güvenli Araç Kiralama Hizmeti

 Kurumsal hizmet anlayışıyla geniş araç yelpazesi bünyesinde kiralama desteği elde edebilirsiniz. Hiçbir evrak veya prosedürle uğraşmadan anahtar teslim benzin koyarak aracı teslim almanız mümkün. Üstelik kiralama internet üzerinden site aracılığıyla rezervasyon ile elde edilebilir. Rezervasyon gerçekleştirilirken herhangi bir ödeme yapılmaz. Sözleşme alanında gerçekleştirilen ödeme ile beraber aracı kiralama süresi içerisinde rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Çok uygun fiyatlar üzerinden İstanbul araç kiralama tercihini geniş marka ve model kapsamında sağlamanız mümkün. Amacınıza uygun olarak farklı özelliklere sahip otomobiller arasından seçim yapabilirsiniz.