İlk Kez Araç Kiralayacaklar Nelere Dikkat Etmelidir? İlk Kez Araç Kiralayacaklar Nelere Dikkat Etmelidir? - 5sCarRental

Blog

İlk Kez Araç Kiralayacaklar Nelere Dikkat Etmelidir?


İlk Kez Araç Kiralayacaklar Nelere Dikkat Etmelidir?

İlk Kez Araç Kiralayacaklar Nelere Dikkat Etmelidir?

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama firması 5s CarRental olarak ilk kez araç kiralayacaklar nelere dikkat etmelidir? konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Peki ilk kez araç kiralayacaklar nelere dikkat etmelidir? Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama faaliyetleri konusunda ileri seviyede hizmet vermektedir. Havalimanının kendisine ait 246 araçlık park alanı mevcuttur. 5s CarRental Oto Kiralama Şirketi olarak müşterilerimize güvenilir ve yüksek kalite standartlarında hizmet vermekteyiz.

 

Türkiye’nin farklı havaalanlarında büyük araç filosu ile müşterilimizin destekçisi olmaya devam ediyoruz. İstanbul Avrupa-Asya, İzmir, Ankara, Antalya ve Kayseri havaalanlarında araç kiralama hizmetlerimiz devam etmektedir.

 

 Kiralama Hizmetleri Nasıl Olmalıdır?

 

Kiralama hizmetinden önce fiyat, araç ve şehir konusunda 5s CarRental Oto Kiralama şirketi size tüm tecrübesi ile yardımcı olacaktır. Öncelikle firmamızla iletişime geçmenizi arzu ediyoruz. Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama faaliyetlerimiz, firmamızın uzman kadro ekibiyle daha da kolay hale gelecektir.

 

Firmamız, araç kiralama şartlarını mutlaka müşteri lehine olacak şekilde düzenlemektedir. Aracınızı kiralayacağınız şirketin; havalimanı içerisinde veya oraya çok yakın mesafede bir yerde olması seyahat eden yolcular için büyük bir kolaylık olacaktır. 5s CarRental Oto Kiralama şirketimiz havalimanı içerisinde hizmet verdiği için bu anlamda müşterilerimizin işini kolaylaştırmaktadır.

 

Bu durum, aracı geriye teslim ederken de sizin işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama işinde, müşterilerimizi memnun etmek amacıyla gece gündüz kalitemizi yukarılara taşıma gayretindeyiz.

 

 İlk Kez Araç Kiralayacaklar Nelere Dikkat Etmelidir?

 

Her araç kiralama şirketi birtakım şartları doğal olarak sunmaktadır. Tüm şirketlerin genel kuralları benzerlik gösterecektir. Çünkü bu maddeler resmi olarak devlet tarafından düzenlenen maddelerdir.

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama ile ilgili konularda ilk kez araç kiralayacak olan müşterilerimiz için böyle bir yazıyı kaleme aldık. Öncelikle doğru arabanın seçilmesi önemli maddelerden biridir. İhtiyacınız ve araç seçiminiz doğru orantılı olmalıdır. Arabanın iç hacmi, hızı, konforu, yük kapasitesi, gücü kesinlikle önemlidir. İlk kez araç kiralayacak olan müşterilerimiz bu maddelere dikkat ederse memnun kalacaklardır.

 

 Ehliyet ve Kredi Kartı

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama durumunda olan müşteriler için önemli olan maddelerden biri de ehliyetinizin ve aynı isme düzenlenmiş kredi kartınızın olmasıdır. Banka kartları da bu işi görebilir; ancak diğer kartlarda zaman zaman problem yaşanmaktadır. Bazen ehliyetin ve kredi kartının olması da işinizi görmeyebilir. Bazı firmaların yaş engeline de takılabilirsiniz.

 

 Araç Kiralama Sözleşmesi

 

Önemli maddelerden bir diğeri de Araç Kiralama Sözleşmesi’nin dikkatlice okunması olacaktır. Sözleşme detaylarını bilmek önemlidir. Her firmanın kendisine özel farklı şartları olabilir. Bu şartları firmanın sitesine girerek öğrenebileceğiniz gibi firmayı bizzat arayarak da bilgi alabilirsiniz.

 

 Sigorta Güvencesi ve Sigorta Şartları

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama konusunda özellikle ilk kez araç kiralayacak olan müşterilerimiz için hayati değeri olan maddelerden biri de sigorta seçenekleri sunan firmalarla çalışacak olmanızdır. İlk kez araç kiralamak eğlenceli olduğu kadar endişe verici durumların yaşanmasına da sebep olabilir.

 

Samsun Çarşamba Havalimanı araç kiralama şirketleri arasında kurumsal firma olarak varlığımızı devam ettirmekteyiz. Bu anlamda işinizi kolaylaştıracak ve yüreğinize su serpecek firmalardan biriyiz. Trafikte karşılaşabileceğiniz olası sorunlara karşı sizi garanti altına alacağız.

 

 Kurumsal Firma Olması Önemlidir

 

Kurumsal firmaları tercih etmeniz önemlidir. Araç filosu geniş, her an yardımınıza koşabilecek, 24 saat hizmet veren profesyonel firmalarla iş yapmanız kesinlikle işinizi kolaylaştıracaktır. Ayrıca sözleşme içerisine yerleştirilmiş olan gizli ücret politikası olan firmalara da dikkat edilmelidir.

 

Yukarıda belirtilen maddelerin her biriyle ilgili sürprizlerle karşılaşmamak için kurumsal firmaları tercih etmelisiniz. Özellikle ilk defa araç kiralayacak olan müşteriler için bu çok daha önemlidir.