İkinci Elde En Fazla İlan Verilen Otomobiller – Ucuz Araç Kiralama

İkinci Elde En Fazla İlan Verilen Otomobiller – Ucuz Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

İkinci Elde En Fazla İlan Verilen Otomobiller – Ucuz Araç Kiralama


İkinci Elde En Fazla İlan Verilen Otomobiller – Ucuz Araç Kiralama

İkinci Elde En Fazla İlan Verilen Otomobiller – Ucuz Araç Kiralama

 

Ucuz araç kiralama firması olarak ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller hakkında bir içerik ele aldık. Peki ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller hangileri? Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Kış sezonunun yarısından itibaren girilen pandemi dönemi sonucunda birçok kişi ihtiyaçlarını karşılamak için araçlarını satışa çıkarmıştır. Para ihtiyacı nedeniyle fiyatlar düşecek gibi düşünülse de tam tersine fiyatlar artmıştır.

 

Araç ihtiyacı ucuz araç kiralama yöntemiyle karşılanırken bu yöntem daha çok yaşanılan yerden uzaklaşıldığında tercih edilmiştir. Tüm bunlara rağmen yine de son dönemde birçok araç ikinci el olarak piyasada satılmıştır. İşte ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller şöyle sıralanabilir:

 

 • Renault Megane

 

Son dönemde ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller sıralamasında ilk sırayı Renault Megane 1.6 RTE almaktadır. Renault Megane, benzinle çalışmakta ve sıralı 4 motor tipine sahip olmaktadır. Bunların dışında 1598 silindir hacmine sahiptir, valf sayısı 16 iken şanzımanı manuel 5 vitestir. Yakıt hacmi 60 L, maksimum hızı 195 km saattir. En çok satılan bu tür ucuz araç kiralama yoluna gidildiğinde de tercih edilebilir.

 

 • Fiat Punto

 

Son dönemin ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller sıralamasındaki ikinci sırayı Fiat Punto EVA 1.3 Multijec Dynamic almıştır. En çok ilan verilen ikinci el araç listesinde ikinci sırada olması ve fiyatının da çok pahalı olmaması araç satın alacak kişilerin dikkatini çekmesi gereken özelliklerdendir.

 

 • Ford Focus

 

Bir sonraki yani üçüncü sıradaki otomobil Ford Focus 1.6 TDCİ Trend marka arabadır. Amerikan arabası olan bu araç hem sıralamadaki yeri hem de uygun fiyatıyla tercih edilebilecek konforlu araçlardandır.

 

 • Tofaş Şahin

 

Tofaş Şahin S marka araçlar ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller sıralamasında dördüncü sıradadır. Bir Türk markası olan bu araç yerli üretim tercih eden kişiler için uygun fiyatıyla ikinci el alınabilecek bir araç halini almaktadır.

 

 • Volkswagen Golf

 

Beşinci sırayı Volkswagen Golf 1.6 Comfortline almaktadır. Alman markası olan bu araç sürücülerine Alman güvencesini uygun fiyata sunmaktadır. 

 

 • Hyundai Accent

 

 Altıncı sırada Hyundai Accent 1.5 GLS bulunmaktadır. Bu araçlar ucuz araç kiralama yolu seçildiğinde de tercih edilebilir.

 

 • Peugeot 307

 

Peugeot 307 1.6 XR tür araçlar ise ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller sıralamasında yedinci sırayı almıştır. 

 

 • Toyota Corolla

 

Japon araba markası olan Toyota’nın Corolla 1.4 D – 4D Elegant tür arabası sekizinci sırada yerini almıştır. Bu araçlar ucuz araç kiralama yoluyla da tercih edilebilir.

 

 • BMV 3 Serisi

 

BMV 3 Serisi 3.16i marka araçlar dokuzuncu sırada yer almaktadır. Pahalı olsa da konforlu ve rahat kullanımı nedeniyle ucuz araç kiralama yolu tercih edildiğinde bu araç kiralanabilir.

 

 • Mercedes E200

 

Mercedes-Benz E200 marka otomobiller son dönemde ikinci elde en fazla ilan verilen otomobiller sıralamasında son sırayı almaktadır. Bu araç ucuz araç kiralama yöntemi seçilmek istendiğinde tercih edilebilecek araçlardandır.