Hyundai Tucson 2019 Teknik Özellikler Hyundai Tucson 2019 Teknik Özellikler - 5sCarRental

Blog

Hyundai Tucson 2019 Teknik Özellikler


Hyundai Tucson 2019 Teknik Özellikler

Hem yazılımsal hem de donanımsal olarak üstün niteliklere sahip olduğunun söylenmesi gerektiği Hyundai Tuscon, 2019 model ile aracın makyajı noktasında oldukça estetik bir görsel sunuyor. Ancak önemli değişim ve özelliklerin kaputun altında olduğunu dile getirmek mümkün.

 4 teker üzerinden çekiş altyapısını sağlayan araç, aynı zamanda-dizel otomatik kombinasyonunu kullanıcılara sunuyor. Piyasaya çıktığı andan itibaren beklentiyi en iyi şekilde karşılayan tasarıma sahip Hyundai Tucson, İzmir havalimanı araç kiralama noktasında da en çok tercih edilen modellerden biri olarak öne çıkmaktadır. Hem performans noktasında hem de estetik ve konfor açısından keyifli bir kullanım potansiyeli sağlıyor.

 Fiziksel Özellikleri ile Hyundai Tucson

 Motor ve sürüş konusunda sağladığı yüksek performanstan önce, ilk İntiba olarak karakteristik görsel yapısından bahsetmek mümkün. Özellikle hem modern hem de sade bir yapıya sahip olan dış tasarım tüm kullanıcıların ortak beğenisini topladı. Bir önceki haline göre çok daha etkileyici ve derli toplu göründüğü söylenebilir.

 Özellikle ızgara ve tampon bölgesinde hissedilen farklılıklar, LED gündüz farları ile çok daha belirleyici bir kalite sağlamış durumda. Eklenmiş olan yeni jant tasarımları, far grubunda yapılan güncelleme ve yansıtıcı çizgiler yeni modele bambaşka bir hava katmış görünüyor. Kurumsal bir anlayışla sunulan İzmir havalimanı araç kiralama hizmeti kapsamında bu aracın oldukça fazla beğenildiğini söylemek mümkün.

 Motor ve Sürüş Konusunda Hyundai Tucson

 En çok merak edilen motor ve sürüş noktasında Hyundai Tucson, sınıfı geçecek bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Özellikle performans konusunda benzin başlık altında bulunan atmosferik ünite, 132 PS güç,160,8 nm tork üretimi sağlıyor. Özellikle bu üretimde işin içerisine turbo girdiğinde 177 PS güç 265 Nm tork Üzerine çıkmaktadır.

 Tabi bu durum dizel ile beraber 4 çekiş üzerinden sürüş anında yine değişkenlik gösterebilmektedir. Şanzıman ayağına bakıldığında ise, 7 ileri çift kavrama kombinasyonu kullanıcıyı karşılamaktadır. Bu bağlamda İzmir havalimanı araç kiralama ile beraber elde edilecek Hyundai Tucson, yüksek performansı sayesinde ülkenin dört bir tarafına rahatlıkla ulaşım sağlıyor.

 Hız ve Performans ile Hyundai Tucson

 Araca binilip gaza basıldığı andan itibaren 150 kilometreye kadar kesintisiz çıkabilen bir performans kullanıcıyı karşılamaktadır. Zira 1676 kilogram ağırlığında olduğu düşünüldüğünde yüksek dinamik gücüne sahip olduğunu söylemek gerekir. Özellikle yüksek performansın yanı sıra daha çok tutumluluk ve sakinlik ile çok daha güvenli kullanım eşliğinde Hyundai Tuscon modeli öne çıkıyor.

 Peki neden böyle deniyor? Çünkü sıfırdan 100 kilometreye kadar 12 saniyede çıkan araç, 180 kilometre hıza kadar ulaşabilmektedir. Böylece hem arazi koşullarında hem de sakin kullanım açısından güvenli bir potansiyel teşkil ediyor. Bu güveni sonuna kadar destekleyen yeni modeli, İzmir havalimanı araç kiralama bünyesinde elde edebilir; ülkenin dört bir köşesine güvenli şekilde seyahat gerçekleştirebilirsiniz.

 Farklı Alanlarda Güvenli Yüksek Performansla Kullanım İmkanı

 Pek çok değişik alanda yüksek performans üzerinden kullanım imkanı tanıyan Hyundai Tucson; arazi koşulları, asfalt ile beraber değişik alanlarda değerlendirilebiliyor. Her ne kadar 4x4 olarak öne çıksa dahi, genelde önden çekişli sürüş karakteri üzerinden bir adım öne çıkmaktadır.

 Önden çekiş sistemi üzerinden kullanılsa bile, arazi koşullarında oldukça güçlü bir performans sağladığını söylemek mümkün. Eşit derecede enerji dağılımı ile beraber aracın tabanı yere değmeden güvenli bir kullanım potansiyeli sağlıyor. Farklı fonksiyonları ve dinamik yapısı ile beraber İzmir havalimanı araç kiralama konusunda hem arazi hem de asfalt için güvenli bir kullanım potansiyeli oluşturuyor.

 Üstün Yakıt Tasarrufu ile Hyundai Tucson

 2019 Hyundai Tucson modeli üzerinden özelliklere bakıldığında yakıt tasarrufu önemli bir olanak tanıyor. 100 kilometre üzerinden 5 litre gibi bir yakıt tüketimi gerçekleştiren araç, tüm özellikleri bir araya getirildiğinde önemli bir potansiyel teşkil etmiş durumda. Böylece hem şehir içi hem de şehirlerarası yakıttan tasarruf elde ederek, yüksek konfor üzerinden rahatlıkla kullanılabilir. O yüzden son dönemlerde İzmir havalimanı araç kiralama Konusunda Hyundai Tuskon modeli oldukça fazla tercih ediliyor. Zira böylece hem bireysel hem de özellikle şirketler açısından önemli maliyet kazancı sağlamaktadır. Bu durum özellikle yıllık kiralama açısından ele alındığında, çok daha yüksek maliyet kazancı gerçekleştirdiğini söylemek mümkün.

 Öne Çıkan Özellikleri ile Hyundai Tucson

 Teknik özellikleri ve diğer farklı parçalarının yanı sıra, öne çıkan bazı ayrıcalıkları eşliğinde Hyundai Tucson günümüzde beğeni topluyor. 2019 model tasarım ile etkileyici giriş sağlayan model, görsel ve konfor ile teknik açıdan pek çok dikkat çekici farkındalığı kullanıcılara yansıtmış durumda.

 - Geniş gövdesi ve altıgen ızgara tasarımıyla akıcı, cesur ve atletik,

 - Zarif döşemeleri ve geniş iç hacmi ile ferah bir yaşam alanı,

 - Aerodinamik kabiliyet ve yapısı eşliğinde yüksek verimlilik ve konfor,

 - Geniş arka bagaj,

 - Kavisli ve keskin hatlarıyla etkileyici görsel,

 - Üstün teknolojik tasarımları,

 Bu gibi daha pek çok farklı ayrıntı ile öne çıkan Hyundai Tucson, İzmir havalimanı araç kiralama bünyesinde güvenli şekilde değerlendirilebilir.

 Etkileyici Tasarımı ile Hyundai Tucson

 Pek çok farklı özelliği ile hem konfor hem de teknolojik yapı sunan Hyundai Tucson, ayrıca Heybetli görüntüsü ile etkileyici bir tasarım sağlıyor. Şık ızgara yapısı ve altıgen görüntüsüyle modern çağı yansıtan estetik sağlamış durumda. Keyifle kullanabileceğiniz 2019 model bu yeni tasarım, her zevke hitap eden özel ayrıcalıklar sağlamaktadır. Modern yapısıyla etkileyici bir dizayn ortaya çıkarmış yeni tasarım, özellikle İzmir havalimanı araç kiralama noktasında iş amaçlı prestij sağlıyor.

 Şirketler İçin Hyundai Tucson Araç Kiralama

 Özellikle şirketlerin kullandığı araçlar pek çok farklı özellik sağlamalıdır. Bunların başında yakıt tasarrufu gelir. Aynı zamanda kullanım kolaylığı, konfor ve elbette prestijli bir görünüm önemlidir. Tüm bunları tek bir çatı altında toplayan Hyundai Tucson için, İzmir havalimanı araç kiralama üzerinden bu otomobili değerlendirebilirsiniz. Özellikle firmalara prestij kazandıracak görsel yapısı, teknik donanım ve konforu ile bir araya geliyor. Böylece güvenli şekilde kiralama gerçekleştirebilir; dev araç filosu arasından son model sıfır kilometreye yakın seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

 İzmir Havalimanı Araç Kiralama

 Hyundai tuscon ile beraber pek çok değişik marka ve model üzerinde araç kiralama hizmeti elde edilebilir. Şehir içi ve şehirlerarası amaca bağlı olarak kullanım potansiyeli sağlayan son model araçlar, sıfır kilometreye yakın seçenekler sağlamaktadır. Herhangi bir evrak veya prosedürü ile uğraşmadan amaca uygun olarak farklı araçlar arasından tercih gerçekleştirmek mümkün. Hem iş amaçlı hem de bireysel olarak tatil veya farklı sebeplerden dolayı değişik süreler için kiralanabilir. Çok uygun fiyatlar üzerinden elde edebilecek İzmir havalimanı araç kiralama konusunda site üzerinden seçim gerçekleştirebilirsiniz.

 Uygun Ödemelerle Hyundai Tucson ve Diğer Marka ile Modellerde Araç Kiralama

 Pek çok değişik marka ve model üzerinden güvenli araç kiralama desteği elde edebilirsiniz. Özellikle site kapsamında rezervasyon yaptırabilir ve bu rezervasyonu ön ödeme olmadan gerçekleştirebilirsiniz. Sözleşme anında ele alınacak ödeme hem nakit olarak hem de kredi kartı üzerinden yapılabilmektedir. Hyundai Tucson ile beraber diğer marka ve modeller kapsamında dev araç filosu güvenilir kiralama hizmeti sağlıyor.