Hyundai i20 Özellikler - İzmir Araba Kiralama Hyundai i20 Özellikler - İzmir Araba Kiralama - 5sCarRental

Blog

Hyundai i20 Özellikler - İzmir Araba Kiralama


Hyundai i20 Özellikler - İzmir Araba Kiralama

Hyundai İ20 Teknik Özellikler

“Herkesin onu sevmek için bir sebebi var!” sloganı ile piyasaya çıkarılan Hyundai i20, bu sloganı sonuna kadar hak edecek özelliklere sahip olmaktadır. İzmir araba kiralama firmaları tarafından sıklıkla tercih edilen bu modelin özellikleri arasında ise birçok farklı eleman bulunmaktadır. Bu özelliklere göz atmak gerekirse şu başlıklar altında incelemek mümkün olmaktadır.

 Hyundai İ20’nin Öne Çıkan Özellikleri

 Bu modeli tercih edilmesindeki öncelikleri sebepler arasında ilk sırayı sportif ve modern bir tasarıma sahip olması almaktadır. Araç kiralayanların büyük bir çoğunluğunun genç nüfus olduğu göz önüne alındığında bu sportif görünüm gerçekten de ilgi çekici bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır.

 Hyundai i20’nin bu kadar çok tercih edilmesinde ki bir diğer neden ise göz alıcı tasarım öğelerine sahip olması olmaktadır. Bu tasarım elemanları arasında ilk sırayı şüphesiz ki çizgi şeklinde ki LED farları almaktadır. Daha sonra ise altıgen şeklinde dizayn edilmiş olan ızgarası bütün gözlerin üzerinde toplanmasını sağlamaktadır. 

 Bu modelin sahip olduğu yüksek teknoloji ve konfor sebebi ile de İzmir araba kiralama firmaları tarafından sıklıkla tercih edilmesine sebep olmaktadır.

 Modelde dikkat çekici bir diğer ayrıntı ise katlanabilen arka koltuklar olmaktadır. Tatile çok eşya ile gitmek zorunda olan kişiler için bu sebeple çok iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkmaktadır.

 Kokpit özelliklerinde odak noktasına sürücüyü koyan bu model, tasarımı sayesinde sürücülerin gözlerini yoldan ayırmadan aracın birçok fonksiyonunu rahatlıkla kontrol edebilmelerini sağlamaktadır. 

 Bu modelin öne çıkan özellikleri arasında güvenlik de bulunmaktadır. Şerit takip sistemi sayesinde sinyal vermeden şerit değiştirilmesi durumunda sürücüleri uyararak daha güvenli bir sürüş deneyimi yaşatmaktadır. Diğer güvenlik önlemleri arasında ise lastik basınç uyarı sistemi bulunmaktadır. 

 Hyundai İ20 Dış Tasarım Özellikleri

 Nefes kesici ve dinamik dış çizgilere sahip olan bu model, bu özelliği dolayısı ile İzmir araba kiralama firmaları tarafından oldukça rağbet görmektedir. Çok fazla ilgi çekici detay ile tasarlanmış olan bu modelin tartışmasız en ilgi çekici tarafı farları ızgarası ve sis lambaları olmaktadır.

 Hyundai i20 dış tasarım seçenekleri içerisinde bulunan siyah tavan rengi ve karartılmış yolcu camları seçimi ile model göz alıcı bir çekiciliğe kavuşmuş bulunmaktadır.

 Bu modelde bulunan ve bel çizgisi ile paralel olarak ilerleyen siyah renkli çıtaları sayesinde segmentinde bulunan bütün modellerin önüne geçen bir görünüm yaratmayı başarmış durumdadır. Bu sebeple de İzmir araba kiralama şirketleri tarafından tercih edilmektedir.

 16” genişliği bulunan jantlarda kullanılan beş kollu tasarım ile yıldızı andırmaktadır. Bu göz alıcı tasarımlı jantlar ile model tam bir bütünlük içerisinde bulunmaktadır.

 Hyundai İ20 İç Tasarım Özellikleri

 Sürücü odaklı olarak hazırlanan kokpiti sayesinde keyifli ve güvenli bir sürüş deneyimi sağlayan bu modelin iç tasarım özellikleri arasında daha birçok özellikler bulunmaktadır. Bu özelliklerin başında ise yolcuları sanki kendilerini evlerindeymiş hissini yaratan özellikler ağır basmaktadır.

 Bu modelin İzmir araba kiralama firmaları tarafından tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise Geniş baş ve diz mesafesine sahip olan Hyundai i20 modeli sayesinde yolcularda uzun yolculuklarda bile sıkılmadan keyifli bir yolculuk deneyimi yaşayabilmektedir.

 Ayrıca siyah, gri ya da bej renkleri kullanılarak hazırlanan döşemelerin son derece elegant bir şekilde hazırlanması da kullanıcılarına keyifli bir yolculuk deneyimi yaşamalarına olanak tanımaktadır. Ayrıca döşemelerde kullanıcılara sunulan seçenekler sayesinde, kullanıcıların hayat tarzlarını yansıtmalarına olanak verilmiş bulunmaktadır.

 Hyundai i20 modelinin İzmir araba kiralama firmaları tarafından sıklıkla tercih edilmesinde ki bir diğer sebep ise kullanıcıların keyifli zaman geçirmelerini sağlamak için birçok ayrıntının düşünülmüş olması olmaktadır. Bu ayrıntılar içerisinde orta konsolda yer alan bardak tutucular, kapı içlerinde bulunan şişe tutucular ve kol dayama aparatları bulunmaktadır.

 Hyundai İ20 Performans Özellikleri

 Hyundai tarafından geliştirilen birçok teknoloji sayesinde bu modelin performansında yadsınamayacak bir artış söz konusu olmaktadır. Performansı bu kadar yüksek olan bu modelin İzmir araba kiralama firmaları tarafından tercih edilmesi de son derece doğal olmaktadır. Modelin performans özellikleri arasında ise şunlar bulunmaktadır.

 Performansı arttıran ilk özellik start&stop özelliğinin bulunması olmaktadır. Bu özellik sayesinde araç her duraklamalarda kendisini kapatarak daha gaza basılması le tekrardan çalışmaktadır. Bu özelliğinin kullanıcılara sağladığı avantaj ise gereksiz yakıt kullanımını azaltmasıdır. Daha az yakıt kullanımının çevre için faydası ise CO2 salınımın azaltması olmaktadır.

 Hyundai i20 sunduğu şanzıman ve yakıt seçenekleri ile de İzmir araba kiralama firmaları tarafından tercih sebebi olmaktadır. Müşterilerinin genel eğilimleri doğrultusunda özelleştirebilecekleri bu seçenekler sayesinde firmalar müşterileri tarafından çok daha fazla tercih edilecektir.

 Hyundai i20 için güvenlik öncelikli konulardan birisi olmaktadır. Bunun için de birçok yazılım geliştirmiş bulunmaktadır. Ancak bu yazılımların dışında modele eklenen birçok mekanik aksam da kullanıcılarının güvenlikleri arttırma amacı gütmüştür. Bu anlamdaki en büyük yenilik ise her iki tarafta bulunan ve yol tutuşunu arttırarak aynı zamanda sürüş keyfinde yaşatan McPherson süspansiyon sistemi olmaktadır.

 Hyundai İ20 Güvenlik Özellikleri

 Bu modelin İzmir araba kiralama firmaları tarafından tercih edilmesinde bir diğer sebep ise kuşkusuz ki güvenliğe verilen önemden dolayı olmaktadır. Model hem mekanik hem de yazılım olarak birçok güvenlik önlemine sahip olmaktadır. Bu güvenlik elemanları içerisinde ise şunlar bulunmaktadır.

 Şerit takip asistanı: bu sistem sürücülerin istemsiz bir şekilde seçilen şeritlerinden ayrılmaları durumunda sürücülere görsel ve sesli uyarı vermesi olmaktadır. 

 Yokuş kalkış destek sistemi: bu sistem sayesinde sürücülerin en dik yokuşlarda dahi kolay bir şekilde araçlarını kaldırmaları sağlanmaktadır. Böylece arabaların kayması ile oluşabilecek birçok kazanın önüne geçilmiş olmaktadır.

 Statik Dönüş Farları: Bu far sistemi sayesinde sağa veya sola dönüş yaparken dönülen taraf ekstra olarak aydınlatılarak çok daha doğru bir dönüş sağlanmaktadır.

 Elektronik denge kontrolü: Bu özellik sayesinde araçlar keskin dönüş yaparlarken dahi savrulmalarını engellenmektedir. 

 Araç yönetimi stabilite programı: Bu özellik sürücülerin ıslak ya da kuru yüzey fark etmeksizin yaptıkları ani frenlerde ve yön değiştirmelerde etkili olarak aracı kontrol etmektedir.

 Hyundai i20 mekanik güvenlik önlemleri arasında her yönden açılan hava yastıkları bulunmaktadır. Böylece hem sürücüler hem de yolcular olası bir kaza durumunda korunmaktadırlar. 

 Modelin özelliklerinden biri de ani fren yapılması durumda ani fren sinyallerini otomatik olarak açarak diğer sürücüleri uyarmasıdır.

 Hyundai İ20 Konfor Özellikleri

 Sürüş deneyimini ve güvenliğini ön plana alan bu modelde hem sürücülerin hem de yolcuların konforlarını arttırmak adına birçok çalışma yapılmış bulunmaktadır. Bu çalışmaların içerisinde ilk sırayı sürücülerin görüşlerinin her zaman berrak olmasını sağlayacak olan önlemler bulunmaktadır. Bu önlemler arasında otomatik silecekler, ön camın buğulanmasını önleyen klima bulunmaktadır.

 Konforu arttıran diğer özellikler arasında ise park sensörleri ve arka kameralar olmaktadır. Bu aksamlar sayesinde aracı doğru ve hızlı bir şekilde park etmek son derece kolay olmaktadır.

 Tasarımlarında eğlenceye de yer veren modelde eco ses sistemi ve dokunmatik olarak kontrol edilebilen ekran bulunmamaktadır. Ayrıca akıllı cihazların şarj edilmesini sağlayan ve akıllı cihazlardan rahatlıkla müzik dinlenmesini sağlayan donanımlarının bulunması bu modelin İzmir Araba Kiralama firmaları tarafından tercih edilmelerini sağlamaktadır.