Havalimanında Araç Kiralama Rehberi Havalimanında Araç Kiralama Rehberi - 5sCarRental

Blog

Havalimanında Araç Kiralama Rehberi


Havalimanında Araç Kiralama Rehberi

Havalimanında Araç Kiralama Rehberi

 

Antalya Havalimanı araç kiralama firması 5s CarRental olarak havalimanından araç kiralama konusunda sizlere rehber niteliğinde bir içerik hazırladık. Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Siz de seyahat yapmayı seviyorsanız veya işiniz gereği sıklıkla seyahat etmek durumunda kalıyorsanız havalimanları sizin için sık gidilen yerlerdir. Peki, uçaktan indikten sonra gitmek istediğiniz yere nasıl ulaşıyorsunuz? Bir kısmınız taksi tercih ediyor olsa bile büyük bir çoğunluk artık havalimanından araç kiralama yöntemiyle yolculuk yapıyor. 

 

Siz de eğer güvenilir bir firma ile çalışırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Biz 5s CarRental olarak tamamen güven temelli olarak çalışmaktayız. Kalitemizi bizimle iletişime geçtiğiniz ilk andan itibaren her daim hissedersiniz. Eğer sizin de güven için de seyahat edecek bir araca ihtiyacınız var ise havalimanından araç kiralama sistemi ile kolaylıkla ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

 

 Havalimanından Araç Nasıl Kiralanır?

 

İlk olarak güvenilir bir firmayla çalışmanız çok önemlidir. Daha sonrasından istediğiniz araç için bir rezervasyon oluşturmanız gerekecektir. İstediğiniz aracı belirterek havalimanından teslim alacağınız günü ve saati bildiren bir rezervasyon yaptırmakla işe başlayabilirsiniz.

 

Tatil yerlerinde de güvenle kullanabileceğiniz sistem Antalya havalimanı araç kiralama servisi vermektedir. 

 

Havalimanın da indikten sonra ofise giderek rezervasyon işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Yanınızda ehliyetiniz ve kredi kartınız bulunmalıdır. Her aracı kiralayabilmek için farklı şartlar mevcuttur. İstediğiniz aracın sizden beklediği şartları karşılayabilmeniz gerekmektedir. Peki bu şartlar nelerdir?

 

Mesela kiralamak isteyeceğiniz araçlara göre yaş sınırı bulunabilir. Ya da sizden ehliyetinizin süresinin belirli bir düzeyde olması beklenebilir. Siz de havalimanından araç kiralama servisimizi mutlaka incelemelisiniz.

 

Özellikle Antalya havalimanı araç kiralama servisimizle ilgili bilgi almak için web sitemiz 5scarrental.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 

 

 Ofise Gittikten Sonra İşlemler Nasıl İlerler?

 

Her araç için farklı şartlar olduğunu söylemiştik. Size uygun bir araç için kiralama talebinde bulunduktan sonra prosedür gereği imzalamanız gereken sözleşmeler olacaktır. Sizden sadece belge olarak ehliyetinizin fotokopisi alınır. Daha sonra firmanın otoparkına giderek aracı teslim alabilirsiniz. Aracı temiz olarak teslim alabilirsiniz. Direk kullanıma hazır halde size teslim edilir. 

 

 Siz de Antalya havalimanı araç kiralama servisi ile gezinizi rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

Aracı alırken belli bir miktar benzin ile size teslim edilir. Siz de aracı tekrar verirken benzini doldurarak teslim etmeniz gerekmektedir.

 

 Araç Kiralama Hakkında

 

Online rezervasyon yapabilme imkanı sayesinde vaktiniz size kalır. İstediğiniz aracı istediğiniz konumdan alabilirsiniz. Üstelik rezervasyon yaparken size aracı farklı bir konuma bırakma imkanı da sunulur. 

 

Siz de sadece aracı alacağınız ve teslim edeceğiniz tarihleri ve de saatleri bildirerek online rezervasyonunuzu kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Rahatlıkla Antalya havalimanı araç kiralama servisi için rezervasyonunuzu gerçekleştirelim.

 

 Sınırsız Km Fırsatı

 

Aracınızı aldığınız andan itibaren bir kısıtlama yapmamak adına size sınırsız km fırsatı sunuyoruz. Aracınızı biz veriyoruz, siz de benzininizi doldurduğunuz takdirde istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Böylece havalimanından araç kiralama servisi sanki sizin kendi arabanıza dönüşüyor. Bütün şehir Antalya havalimanı araç kiralama servisi sayesinde kolaylıkla gezilebiliyor.

 

Dilediğinizce kullanabileceğiniz araçlara ayrıca kasko, sigorta ve KDV de dahildir. Bu hizmetler için sizden kesinlikle ek ücret talep edilmez. Siz de hemen sitemize girerek havalimanından araç kiralama servisimizi kullanarak aracınızı seçebilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

 

 Canlı Destek

 

Sitemize girdiğiniz ilk dakikadan itibaren online destek servisimiz size ulaşarak yardımcı olmaktadır. Siz de havalimanından araç kiralama düşüncesinde iseniz canlı destek ekibiz sayesinde işinizi kolaylıkla halledebilir ve gerekli desteği alabilirsiniz.

 

Siz de Antalya havalimanı araç kiralama konusunda ki sorularınızı ekibimize yöneltebilirsiniz. Böylelikle anında cevap alabilirsiniz. Aracınızı da istediğiniz gün ve saatte teslim alabilirsiniz. Böylece taksi ile uğraşma derdinden kurtulmuş olduğunuz gibi bütçenizden de tasarruf edersiniz.