Hangi aracı kiralamalıyım? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

Hangi aracı kiralamalıyım? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama - 5sCarRental

Blog

Hangi aracı kiralamalıyım? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama


Hangi aracı kiralamalıyım? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

Hangi aracı kiralamalıyım? – Ankara Esenboğa Havalimanı Araç Kiralama

 

Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralamafirması olarak araba kiralayacakların hangi aracı kiralamaları gerektiği hakkında kısa bir bilgi vermek istedik. Peki sürücüler hangi aracı kiralamalı? Detaylar için bloğumuzu okumaya devam edebilirsiniz. 

 

Ankara, yüzölçümü olarak Türkiye illeri arasında ilk üçte yer almaktadır. Esenboğa havalimanı ise yolcu trafiği açısından diğer havalimanlarına oranla çok daha fazla kapasite içermektedir. Başkent Ankara’nın nüfusunun fazla olması ulaşım problemlerini de beraberinde getirmektedir. Bunun yanında Esenboğa havalimanının şehir merkezine uzak olması da insanları Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama sistemine yönlendirmektedir.

 

 Hangi Aracı Kiralamalıyım?

 

Her araç birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Bu sebeple araç kiralayacak kişi, tamamen kendi ihtiyaçlarına göre bir araç tercih etmelidir. Araba markaları ve sundukları avantajlar, Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama tercih edecek kişi tarafından değerlendirilmelidir. Araba kiralanırken öncelikle arabaların özelliklerinin incelenmesi gerekir.

 

 Ford Focus

 

Sürüş deneyimi açısından tatmin edici bir araç olan Ford Focus, hız kontrol sistemi ve otomatik park sistemi ile güvenli bir yolculuk sağlıyor. Tasarım açısından da dikkatleri üzerine çeken bu model, geniş iç tasarımı ile Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor.

 

 Toyota Corolla

 

Yeni modeli tanıtılan Toyota Corolla göz alıcı tasarımı ve yenilenen teknolojisi ile keyifli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Bu araç güvenlik özellikleriyle de ön plana çıkıyor. Yeni üretilen modeldeki hibrit sistem sayesinde 1.8 ve 1.6’dan oluşan iki seçenekli motor seçimi de kişiye bağlı olarak değişebiliyor. 

 

Honda Civic

 

Şık tasarımıyla estetik bir görünüme sahip olan bir diğer araç Honda Civic. Yeni Honda Civic 1.5 VTEC turbo motordan oluşuyor. Yakıt tüketimi de motor gücüne bağlı olarak minimum seviyede seyrediyor. İç dizaynı seyir halindeyken araçtakilerin konforunu sağlıyor. Yeni modelde bulunan CVT şanzıman sayesinde yakıt tasarrufu sağlanarak, Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama konforundan yararlananları düşündüğü kadar ceplerini de düşünüyor.

 

 Fiat Linea

 

Araba kiralamak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen bir diğer model ise Fiat Linea. 2007’den 2017 yılına kadar üretilen Linea kullanıcılar tarafından araç kiralama şirketlerinden istenilen modeller arasında yer alıyor. En son üretilen modelde, 1.3 motor hacmi ve 95 Hp bulunuyor. Şehir içi ortalama yakıt tüketim miktarı ise yaklaşık 6.5 lt. olarak görülüyor. Araç minimum seviyede yakıt tüketiyor.

 

 Opel Corsa

 

 Farklı renk seçenekleriyle yeni modeli tanıtılan Corsa, iç tasarımının genişliğiyle kalabalık ailelerin, tasarımının şıklığıyla tüm kullanıcıların tercih sebebi. Araç Alman mühendisler tarafından, kullanıcıların hem sürüş keyfi hem de güvenlikleri düşünülerek tasarlanmış. 

 

 Renault Clio

 

Araç kiralayanlar tarafından çok fazla tercih edilen bu model, konfor açısından kişileri tatmin edici özelliklerle donatılmış. Renault Clio’nun 5. nesil olarak ortaya çıkardığı yeni modeli hibrit motor içeriyor. Hibrit sistem, iki adet elektrikli motorun yanında bir de 1.6 litrelik benzin motorundan oluşuyor. Acil fren sistemiyle kullanıcıların güvenliği, yeni modelde düşünülen bir diğer ayrıntı olarak karşımıza çıkıyor.

 

 Hyundai Accent

 

Güney Kore’de üretilen araç, Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama servisinden yararlanmak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor. ABS, EBD ve ESP sistemleri bulunan araç ayrıca kullanıcıya yokuş kalkış desteği de sunuyor. İç tasarımında kullanılan yol bilgisayarı, süpervizyon göstergesi, elektrikli camları ile kullanıcıların konforu sağlanıyor. Park sensörü, sis lambası, elektrikli aynalarıyla araba kiralayanların güvenlikleri de düşünülmüş.

 

 Nissan Qashqai 

 

1461 cc motor hacmi, 115 hp motor gücü bulunan Nissan Qashqai, Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama hizmeti düşünenler tarafından tercih edilen bir diğer model olarak karşımıza çıkıyor. Sportif tasarımıyla ilgi çeken bu modelin yakıt deposu hacim olarak 55 litre. 100 km’de ise 4.3 litre yakıt tüketiyor. Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama firmalarında Nissan Qashqai’yi kiralayabilirsiniz. 

 

  Hyundai i20

 

Önceki nesilden daha geniş ve ferah bir iç dizayna sahip olan yeni i20, keskin hatlardan oluşan sportif bir görünümle karşımıza çıkıyor. Kullanıcının konforunu sağlayan diğer detaylar ise, dokunmatik ekran, sekiz hoparlörden oluşan bose ses sistemi, yerleşik kablosuz şarj panellerinden oluşuyor. 48V hibrit motor sistemiyle yakıttan tasarruf etmek bu modelde mümkün. Hyundai i20, Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama firmalarının filolarında en çok tercih edilen otomobillerden biridir. 

 

Dacia Duster

 

Yeni modeli tanıtılan Dacia Duster, kart sistemiyle çalışıyor. Estetik görünümü ve ergonomik tasarımı ile Ankara Esenboğa Havalimanı araç kiralama konusunda kararsız kalanlar için iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Araç, 1.6 litrelik benzinli ve 1.3 litrelik dizel motor barındırıyor. Seyir halindeyken araç içi hava kontrolü yaparak, otomatik klimayı çalıştırıyor. Yolcuların güvenliği için ise ön, yan ve perdelerinde hava yastıkları bulunuyor.