Günlük Araç Kiralama İstanbul Günlük Araç Kiralama İstanbul - 5sCarRental

Blog

Günlük Araç Kiralama İstanbul


Günlük Araç Kiralama İstanbul

İstanbul Günlük Oto Kiralama

Ulaşım İstanbul gibi büyük bir metropolde çok önemli bir ihtiyaç özellikle de işiniz acil ise bu durumda otobüs ya da metro gibi araçları tercih etmek size zaman kaybettireceğinden dolayı mantıklı olmayacaktır. Gün içerisinde işinizin zaman dağılımı da göz önünde bulundurulduğunda en doğru seçenek İstanbul günlük araç kiralama hizmeti almaktır. 5SCarRental olarak size 3 adımda online kiralama hizmeti sunarak işinizi tamamlamanıza aracılık ediyoruz. İstanbul’un yoğun trafiğinde buna bir de toplu taşıma araçlarındaki eziyeti dahil ederseniz işinizin zamanında ve rahat bir şekilde tamamlanamadığını da bilirsiniz. Bunun için size hizmet verirken bünyemizde bulunan 500’ün üzerinde araçla hizmet vererek kusursuz kiralama imkanı sağlarız.

İstanbul günlük araç kiralama için verdiğimiz araçlarımız son model ve sıfıra yakındır. Araçların bakımları yapılmış olmakla birlikte yapmanız gereken tek şey sadece kiralama hizmeti talep etmektir. Firmamız kiralamanın yanı sıra 7/24 servis hizmeti sağladığı için lastik değişiminden tutunda nerede kalırsanız kalın size ulaşarak işinizin yarım kalmamasını sağlayacaktır.  

Kiralık Araba İstanbul

İstanbul günlük araç kiralama hizmetimizi ister bireysel isterseniz kurumsal olarak tercih edebilirsiniz. Ailenizle bir günlüğüne gitmek istediğiniz yere ihtiyacınıza uygun olan aracı kiralayarak gidebilirsiniz. Firmamız araçları yalnız günlük olarak kiraladığı gibi haftalık ve aylık olarak da teslim edebilmektedir. Son model kiraladığınız araçla İstanbul’un trafiğinde ulaşım sorunu yaşamadan istediğiniz yere gidebilirsiniz.

Kiralama hizmetimiz tamamen şeffaftır ve sizi kiralama esnasında gereksiz prosedürlerle uğraştırmıyor ve gereksiz belgeler talep ermiyoruz. Ankara Merkezli olan firmamız İstanbul, Antalya, Samsun, İzmir ofislerinde hizmet vermektedir. Online kiralama seçeneği sunan firmamız teslimatta nakit ödeme imkanı da sunmaktadır.

istanbul Rent A Car

5S İstanbul Rent A Car firmamız araç kiralama sektöründe kurumsallığı ön plana çıkarmış ve sektörde büyük prestij sahibi olmuş bir markadır. Türkiye’den her yerine dağılmış olan kiralama ofislerimizle aracınızı teslim alırken hiçbir şekilde zorlanmazsınız. Araçlarımız isteğe bağlı olarak bebek koltuğu, navigasyon cihazı ve şoförlü olarak da sunulabilmektedir. İstanbul’da güvenebileceğiniz kurumsal araç kiralama firması arıyorsanız tam yerindesiniz.